pavasari i siltnami seju:salotas, ridikelius, pasodinu keleta galvu svogunu laiskams, kopustai daigams, ivairios vasarines geles, kurios sodinamos i darzelius,(krapai, kurie patys prisiseje auga), porai, paskui ispykiuotus pomidorus perkeliu su loveliais, geldom ir t.t arba netgi ten pat ispykiavus palieku, balandzio pab sejam agurkus jau paciam siltnami, ir petunijos bei kitos geles vazonuose parkeliauja, geguzes men apie 10 ar veliau, priklauso nuo oru perkeliu pomidorus i nuolatine augimo vieta, kartais tenka issodint net gi tarp kitu pasetu augalu,kurie veliau issirauna. Taip pat tarp pasodintu pomidoru seju salotu, ridikeliu, kartais kokias geles paseju velesniam zydejimui... ivairiai..
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 11, 22:50)
siūlau st šiltnamy auginti pomidorus, jei aukštaaūgius sodinsi -apacioje pomidorų daržovių galima pasisodinti.
Aš taip nedarau

pavasari į šiltnamį sėju salotas, ridikėlius, svogūnus (laiškams). Šiemet dar galvoju paseti čiobrelių, bazilikų, juozažolių, levandų. Paskui daigelius perkelsiu i daržą. Planas toks, žiūrėsiu ar pavyks.
sveikutes merginos
na ir linksma temele jus cia sukurete
as siais metais pirma karta sodinsiu savo darziuka,nezinau net nuo ko pradeti tai tikiuosi pasimokyti is jusu

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 12, 15:24)

Žinai ir aš taip mastau

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 12, 15:24)

Tai kad nei ridikams,nei svogūnams daug vietos nereik jei sodinate tik savo reikmėms.Aš ridikėlius sėju visai pakraščiuose,tose vietose kur,žinau,tikrai niekam nemaišys,svogūnai taip pat didelės erdvės negauna.Manau ilga žiema žalos nepridarys,gal tik kokia savaite derlius pavėluos.
aciu,taip ir pameginsiu daryti
greiciau tas pavasaris...

QUOTE(Edexa @ 2010 02 12, 16:05)
Aš ridikėlius sėju visai pakraščiuose,tose vietose kur,žinau,tikrai niekam nemaišys,svogūnai taip pat didelės erdvės negauna.

kita savaite Sulija atodreki zada

sveiki
as noreciau pasiteirauti kada geriausia butu pasiseti kopustus kad butu ankstyvas derlius
.per kiek laiko mazdaug jie sudygsta? ir ar greit juos reikia ispikuoti i siltami?

QUOTE(FunSandriukas @ 2010 02 12, 20:43)
sveiki
as noreciau pasiteirauti kada geriausia butu pasiseti kopustus kad butu ankstyvas derlius
.per kiek laiko mazdaug jie sudygsta? ir ar greit juos reikia ispikuoti i siltami? 

O kam juos pikuoti į šiltnamį?Aš juos sėju šiltnamyje,o paskui išsodinėju į daržą.Sudygsta labai greitai,gal greičiau nei ridikėliai?