Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvos daržovės šiltnamyje

pavasari i siltnami seju:salotas, ridikelius, pasodinu keleta galvu svogunu laiskams, kopustai daigams, ivairios vasarines geles, kurios sodinamos i darzelius,(krapai, kurie patys prisiseje auga), porai, paskui ispykiuotus pomidorus perkeliu su loveliais, geldom ir t.t arba netgi ten pat ispykiavus palieku, balandzio pab sejam agurkus jau paciam siltnami, ir petunijos bei kitos geles vazonuose parkeliauja, geguzes men apie 10 ar veliau, priklauso nuo oru perkeliu pomidorus i nuolatine augimo vieta, kartais tenka issodint net gi tarp kitu pasetu augalu,kurie veliau issirauna. Taip pat tarp pasodintu pomidoru seju salotu, ridikeliu, kartais kokias geles paseju velesniam zydejimui... ivairiai..
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 11, 22:50)
siūlau st šiltnamy auginti pomidorus, jei aukštaaūgius sodinsi -apacioje pomidorų daržovių galima pasisodinti.

Aš taip nedarau schmoll.gif salotas ir ridikus sėju prie pat tarplysvio.
Atsakyti
pavasari į šiltnamį sėju salotas, ridikėlius, svogūnus (laiškams). Šiemet dar galvoju paseti čiobrelių, bazilikų, juozažolių, levandų. Paskui daigelius perkelsiu i daržą. Planas toks, žiūrėsiu ar pavyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justejan: 12 vasario 2010 - 08:50
sveikutes merginos mirksiukas.gif na ir linksma temele jus cia sukurete lotuliukas.gif lotuliukas.gif as siais metais pirma karta sodinsiu savo darziuka,nezinau net nuo ko pradeti tai tikiuosi pasimokyti is jusu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif siemet tokia salta ir ilga ziema...kazin,ar spes uzaugti ridikeliai,svogunlaiskiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 12, 15:24)
smile.gif siemet tokia salta ir ilga ziema...kazin,ar spes uzaugti ridikeliai,svogunlaiskiai... g.gif

Žinai ir aš taip mastau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 12, 15:24)

Tai kad nei ridikams,nei svogūnams daug vietos nereik jei sodinate tik savo reikmėms.Aš ridikėlius sėju visai pakraščiuose,tose vietose kur,žinau,tikrai niekam nemaišys,svogūnai taip pat didelės erdvės negauna.Manau ilga žiema žalos nepridarys,gal tik kokia savaite derlius pavėluos.
Atsakyti
aciu,taip ir pameginsiu daryti rolleyes.gif greiciau tas pavasaris... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 12, 16:05)
Aš ridikėlius sėju visai pakraščiuose,tose vietose kur,žinau,tikrai niekam nemaišys,svogūnai taip pat didelės erdvės negauna.

drinks_cheers.gif jeigu sparčiai įšils žemė, tai užaugs viskas savu laiku.
Atsakyti
kita savaite Sulija atodreki zada good.gif sokiai.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif as noreciau pasiteirauti kada geriausia butu pasiseti kopustus kad butu ankstyvas derlius smile.gif .per kiek laiko mazdaug jie sudygsta? ir ar greit juos reikia ispikuoti i siltami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FunSandriukas @ 2010 02 12, 20:43)
sveiki smile.gif as noreciau pasiteirauti kada geriausia butu pasiseti kopustus kad butu ankstyvas derlius smile.gif .per kiek laiko mazdaug jie sudygsta? ir ar greit juos reikia ispikuoti i siltami? g.gif

O kam juos pikuoti į šiltnamį?Aš juos sėju šiltnamyje,o paskui išsodinėju į daržą.Sudygsta labai greitai,gal greičiau nei ridikėliai? g.gif Kai jau tik žemelė atšils ir sėsime į šiltnamį. g.gif
Atsakyti