Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvos daržovės šiltnamyje

QUOTE(IngridaB @ 2010 02 12, 21:42)
Aš juos sėju šiltnamyje,o paskui išsodinėju į daržą.Sudygsta labai greitai,gal greičiau nei ridikėliai? g.gif Kai jau tik žemelė atšils ir sėsime į šiltnamį. g.gif

O pomidorams nebūna per vėlu po kopūstų? Ar į tą vietą ką nors kitą sodini?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 12, 22:18)
O pomidorams nebūna per vėlu po kopūstų? Ar į tą vietą ką nors kitą sodini?

Tai į tą vietą susodinu jau likučius ponmidorų.Čia aš sėju kopūstus ir ridikėlius į tokį labai jau seną politileninį šiltnamį.MB vis burba,kad jį nuversti,vaizdą gadina,o man jei tik dar stovi,plėvelė nenuplyšųsi ir gerai.Galima tokius dalykus ir sėti.Šiltnamio gale dumplainiai jau kelinti metai patys užsisėja ir auga,šone braškės mezga.Toks gaunasi darbinis šiltnamis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FunSandriukas @ 2010 02 12, 20:43)
sveiki smile.gif as noreciau pasiteirauti kada geriausia butu pasiseti kopustus kad butu ankstyvas derlius smile.gif .per kiek laiko mazdaug jie sudygsta? ir ar greit juos reikia ispikuoti i siltami? g.gif

sekit ankstyvuosius kopustus greitam vartojimui, jie uzauga greiciau nei kiti
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 02 12, 22:32)
Šiltnamio gale dumplainiai jau kelinti metai patys užsisėja ir auga,šone braškės mezga.Toks gaunasi darbinis šiltnamis. mirksiukas.gif

O kas tie dumplainiai? O braškės ir šiltnamyje? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 12, 22:36)
sekit ankstyvuosius kopustus greitam vartojimui, jie uzauga greiciau nei kiti

čia kalbi apie ankstyvuosius? Ar ant pakelio sėklų taip būna parašyta-greitam vartojimui?
Atsakyti
drauge praeita pavasari vaikams ankstyvam valgymui sejo ir morkas ir zirnius i siltnami smile.gif

buna parasyta "ankstyvieji", jie netinka rauginimui, todel ir greitam vartojimui, paprastai liepos pradzioj lauke jie buna uzauge
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 12, 22:59)
drauge praeita pavasari vaikams ankstyvam valgymui sejo ir morkas ir zirnius i siltnami smile.gif

buna parasyta "ankstyvieji", jie netinka rauginimui, todel ir greitam vartojimui, paprastai liepos pradzioj lauke jie buna uzauge

tai jau man reikės dviejų šiltnamių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 12, 23:02)
tai jau man reikės dviejų šiltnamių doh.gif

biggrin.gif as tris turiu ir tai man maza... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 12, 23:14)
biggrin.gif as tris turiu ir tai man maza... blush2.gif

Tu čia rimtai? Galvojau, kad aš viena pamišusi biggrin.gif Tai pasakok, ką augini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 12, 23:18)
Tu čia rimtai? Galvojau, kad aš viena pamišusi biggrin.gif Tai pasakok, ką augini mirksiukas.gif

rimtai smile.gif vienas skirtas agurkams, vienas pomidorams, trecias misrus, pernai ten augo ir pomidorai ir agurkai, paprikos, rugstynes, svogunu kampuciuos, salotos, ridikeliai,paprikos, dekoratyviniai kopustai, kalendra, melionai, sejau ir morkas, bet neisdygo, geliu. Pagrindinis yra pavasari tai stiklinis, ten auga daug kas, tik po to iskeliauja kas i lauka kas i kitus siltnamius (plevelinius)keliom zinutem anksciau esu isvardijus ka dar seju... nenoris kartotis..dar hanas ir jurginus daiginau...
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 12, 23:37)
vienas skirtas agurkams, vienas pomidorams, trecias misrus, pernai ten augo ir pomidorai ir agurkai, paprikos, rugstynes, svogunu kampuciuos, salotos, ridikeliai,paprikos, dekoratyviniai kopustai, kalendra, melionai, sejau ir morkas, bet neisdygo, geliu.

O kalendra lauke neužauga? aš galvoju visus prieskonius lauke sėti?
O kada jau atlieka ankstyvų daržovių šiltnamis? galvoju, kad į jų vietą aš gėles sodinčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 12, 22:50)
O kas tie dumplainiai? O braškės ir šiltnamyje? blink.gif
Papildyta:

čia kalbi apie ankstyvuosius? Ar ant pakelio sėklų taip būna parašyta-greitam vartojimui?

Aš ankstyvuosius kopūstus jau kelinti metai sėju REACTOR F1 - jie greit užauga ir galvos ilgai nesusprogsta. Nors sėklos šiek tiek brangesnės, bet tikrai pasiteisina. Čia apie šiuos kopūstus.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 12, 23:17)
O kalendra lauke neužauga? aš galvoju visus prieskonius lauke sėti?

kalendra pas mane auga lauke kaip isprotejusi. O va kiti prieskoniniai (isskyrus, krapus, zinoma) lauke augt nelabai nori.

Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 02 12, 21:50)
O kas tie dumplainiai?

va jie mirksiukas.gif
http://www.rojaussod...snis.php?id=988
Atsakyti