Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Blogytė @ 2011 03 06, 14:34)
O psichologijos visa programa yra paruošta nuotoliniu?

To vat as nezinau, parasiau laiska, tikiuosi atrasys kita savaite is MRU. Mane dar domintu kiek trunka bakalauras, ar kaip dieniniams 4 metus, ar kaip neakivaizdininkams 5 metus, ar isvis cia kitokia sistema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2011 03 06, 15:44)
To vat as nezinau, parasiau laiska, tikiuosi atrasys kita savaite is MRU. Mane dar domintu kiek trunka bakalauras, ar kaip dieniniams 4 metus, ar kaip neakivaizdininkams 5 metus, ar isvis cia kitokia sistema  g.gif

Kaip aš sakau viskas priklauso nuo pinigėlių ir nuo laiko, jei turite pinigų ir daug laisvo laiko (aišku ir gera atmints prie to pačio), tai įmanoma ir greičiau baigti nei kaip dieniniam. Pats renkiesi pagal savo galimybes smile.gif aš viešąjį adminsitravimą pradėjau studijuoti, paskui laukiau laukiau kada bus pilna programa, taip ir nesulaukiau ir perėjau į teisę ir valdymą, beje ne aš viena taip turėjau rinktis doh.gif
Atsakyti
Bet tai koks apsurdas, pradedi studijas ir pasirodo kad nera pilnai paruosta programa...kosmaras doh.gif Speju ir Psichologija nera paruosta pilnai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2011 03 06, 16:50)
Bet tai koks apsurdas, pradedi studijas ir pasirodo kad nera pilnai paruosta programa...kosmaras  doh.gif  Speju ir Psichologija nera paruosta pilnai  doh.gif

Anksčiau, kai domėjausi, tai tikrai nebuvo paruošta, dėl to ir paklausiau.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 03 06, 15:52)
Anksčiau, kai domėjausi, tai tikrai nebuvo paruošta, dėl to ir paklausiau.

O kada tu domejaisi ? pries kiek laiko ? blink.gif
Beje, gal zinai, gal kiti universitetai turi pruosta psichologijos programa mokytis nuotoliniu budu?
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2011 03 06, 14:44)
To vat as nezinau, parasiau laiska, tikiuosi atrasys kita savaite is MRU. Mane dar domintu kiek trunka bakalauras, ar kaip dieniniams 4 metus, ar kaip neakivaizdininkams 5 metus, ar isvis cia kitokia sistema  g.gif

Sveika, beveik kaimynka ax.gif 4u.gif Žiūriu airiukų vis daugėja besimokinančių tarpe ax.gif thumbup.gif

Blogytė tau jau viską parašė. O kiek yra paruoštos programos palygink pagal mokymosi planą ir pagal dalykus kuriuos gali rintis kaip nuotolinių studijų studentė. Tuo labiau, kad tą sąrašą vis papildo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 03 06, 22:28)
Sveika, beveik kaimynka  ax.gif  4u.gif Žiūriu airiukų vis daugėja besimokinančių tarpe  ax.gif  thumbup.gif
Tuo labiau, kad tą sąrašą vis papildo  ax.gif

Sveika, malonu susipazinti 4u.gif Speju ir tu studijuoji MRU?
O kur ta sarasiuka galiu pamatyti, gal galetum imesti nuoroda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2011 03 06, 22:44)
Sveika, malonu susipazinti  4u.gif  Speju ir tu studijuoji MRU?
O kur ta sarasiuka galiu pamatyti, gal galetum imesti nuoroda?  ax.gif

studijuoju, mes čia su Blogyte beveik pionierės pioneers.gif dar Gijagi yra, bet jinai retai čia pasirodo, gerai kad yra kitokių būdų sužvejoti pražuvėles biggrin.gif

Norintiems studijuoti čia pažiūrėk kuriame fakultete yra psichologija ir ten yra studijų programos, o čia registracija į nuotolines studijas pažiūrėk kiek yra paruošta psichologijos medžiagos nuotolinėms studijoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 03 07, 12:58)
Norintiems studijuoti čia pažiūrėk kuriame fakultete yra psichologija ir ten yra studijų programos, o čia registracija į nuotolines studijas pažiūrėk kiek yra paruošta psichologijos medžiagos nuotolinėms studijoms  4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Katik gavau is MRU laiska, kad niekada nebus galima studijuoti psichologijos nuotoliniu budu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2011 03 07, 16:11)
Katik gavau is MRU laiska, kad niekada nebus galima studijuoti psichologijos nuotoliniu budu  cray.gif

Kiek žinau tai tik teisė ir valdymas pilnai paruoštas g.gif o tu būtent nori psichologiją studijuoti?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 03 07, 17:22)
Kiek žinau tai tik teisė ir valdymas pilnai paruoštas  g.gif  o tu būtent nori psichologiją studijuoti?

Taip, as noriu tik psichologija, o man parase, kad jos niekada net neruos, netinka ji nuotoliu mokytis.
Atsakyti