Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Chloe @ 2011 03 07, 15:11)
Katik gavau is MRU laiska, kad niekada nebus galima studijuoti psichologijos nuotoliniu budu  cray.gif

Nu va kaip gaila...... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Chloe @ 2011 03 07, 17:30)
Taip, as noriu tik psichologija, o man parase, kad jos niekada net neruos, netinka ji nuotoliu mokytis.

Šiaip jau didelio skirtumo nematau tarp mokymosi nuotoliniu būdu ir neakivaizdiniu, vis tiek pagrindinis darbas savarankiškai namie, tai koks jiems tada skirtumas????
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 03 07, 17:39)
Šiaip jau didelio skirtumo nematau tarp mokymosi nuotoliniu būdu ir neakivaizdiniu, vis tiek pagrindinis darbas savarankiškai namie, tai koks jiems tada skirtumas????

As studijavau neakivaizdziai, tai budavo paskaitu ir nemazai, tai gal del to jie nenori, as nzn...
Man va ka parase " Deja, Socialinės politikos fakultetas laikosi nuostatos, kad dėl savo specifikos ši programa ir nebus pritaikyta nuotolinėms studijoms."
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2011 03 07, 17:42)
As studijavau neakivaizdziai, tai budavo paskaitu ir nemazai, tai gal del to jie nenori, as nzn...
Man va ka parase " Deja, Socialinės politikos fakultetas laikosi nuostatos, kad dėl savo specifikos ši programa ir nebus pritaikyta nuotolinėms studijoms."

Reikia gal daugiau norinčių kad būtų, tada gal ir pakeistų savo nuostatas mastau.gif o į neakivaizdinį neprivažinėsi schmoll.gif labai jau brangiai gausis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 03 07, 17:49)
Reikia gal daugiau norinčių kad būtų, tada gal ir pakeistų savo nuostatas mastau.gif o į neakivaizdinį neprivažinėsi  schmoll.gif labai jau brangiai gausis  doh.gif

Na finansai nera problema, as turiu berniuka metuku laiko ir norim antro, tai su dviem vaikais tikrai sudetinga man butu doh.gif As tikiuosi kad jiems truksta tik norinciu, nes as galiu palaukti kelis metus gi...manau ateityje galima bus pasirinkti visas specelybes mokytis nuotoliniu budu.
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2011 03 07, 17:56)
Na finansai nera problema, as turiu berniuka metuku laiko ir norim antro, tai su dviem vaikais tikrai sudetinga man butu  doh.gif  As tikiuosi kad jiems truksta tik norinciu, nes as galiu palaukti kelis metus gi...manau ateityje galima bus pasirinkti visas specelybes mokytis nuotoliniu budu.

Su dviem sudėtinga ne tik skraidyti, bet ir mokytis ax.gif o mokėti už mokslą, kelis kartus per metus skraidyti, dar pragyvenimas Lietuvoje, tai tikrai kainuoja. Žinau, kad buvo tokių, kuriems pasirodė per brangu gyventi čia, o mokytis Lietuvoje, ypač kai Lietuvoje gyvena ne Vilniuje. Tada dar prisideda kelionės į Vilnių kiekvienam egzaminui, kurios kiek žinau nėra labai jau pigios doh.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 03 07, 18:12)
Su dviem sudėtinga ne tik skraidyti, bet ir mokytis  ax.gif

Na bijau as tik to - kad bus sudetinga su dviem mokytis, nors pokolkas su vienu tai tikrai pajegciau, nera ka veikti su juo, labai savarankiskas ir nereikalaujantis demesio berniukas thumbup.gif Tikiuosi kad ir antras toks bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2011 03 07, 18:18)
Na bijau as tik to - kad bus sudetinga su dviem mokytis, nors pokolkas su vienu tai tikrai pajegciau, nera ka veikti su juo, labai savarankiskas ir nereikalaujantis demesio berniukas  thumbup.gif  Tikiuosi kad ir antras toks bus  ax.gif

Smagu kad toks geras mažis thumbup.gif thumbup.gif
O dėl mokslų tai gal bandyk čia stoti?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 03 07, 19:44)
O dėl mokslų tai gal bandyk čia stoti?

Tai turbut, kad teks cia mokytis, kas man belieka, tik bus biski sunkiau, nes reiks daug nauju zodziu ismokti doh.gif Ieskojau lengvesnio varianto, bet bus kaip bus.

O cia visos mamytes studijuoja, ar labiau planiukes? Gal kas turi du mazamecius vaikucius ir gali pakomentuoti kaip sekasi mokytis bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2011 03 07, 19:55)
Tai turbut, kad teks cia mokytis, kas man belieka, tik bus biski sunkiau, nes reiks daug nauju zodziu ismokti  doh.gif  Ieskojau lengvesnio varianto, bet bus kaip bus.

O cia visos mamytes studijuoja, ar labiau planiukes? Gal kas turi du mazamecius vaikucius ir gali pakomentuoti kaip sekasi mokytis  bigsmile.gif

Čia gal ir paprasčiau bus ir skraidyti nereikės ax.gif

Nelabai dabar kas čia užeina verysad.gif buvo su dviem vaikučiais, bet neužsuka dabar čia, daugiau būna FB susirašo ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
QUOTE(Chloe @ 2011 03 07, 21:55)
Tai turbut, kad teks cia mokytis, kas man belieka, tik bus biski sunkiau, nes reiks daug nauju zodziu ismokti  doh.gif  Ieskojau lengvesnio varianto, bet bus kaip bus.

O cia visos mamytes studijuoja, ar labiau planiukes? Gal kas turi du mazamecius vaikucius ir gali pakomentuoti kaip sekasi mokytis  bigsmile.gif

Esu as smile.gif nors jau mano bambiziukai nebe tokie ir leliukai blush2.gif bet demesio jiems oi kaip reikia, ypac demesio pradeda reikalaut per atsiskaitymus biggrin.gif bet siaip tai noprint viskas yra imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
ziuriu nelabai aktyvi cia tema, bet vistiek parasysiu ir gal rasiu info i dominancius klausimus. Taigi, noreciau studijuoti nuotoliniu budu http://www.ttvam.lt/...s_kvietimas.pdf teises ir verslo kolegijoje. Pora zmoguciu suteike pakankamai informacijos, bet klaustuku vis dar yra biggrin.gif gal kas turite pazistamu sioje kolegijoje? Ar seip teko girdeti? Tarkim , kaip rasoma tinklapyje, po metu pereinu i istestines studijas , o ar dar po metu galeciau stoti i universiteta? Kazka girdejau apie istestines studijas ir panasiai. Zinau tik tiek, kad is klegijos stoti galima, o ar tai galima mano pasirinktu budu stoti i kolegija tai neaisku. Rasiau i kolegijos el pasta, bet nieko naujo nepasake- igonoravo mano klausima apie univiera. Taigi, galbut kas zino daugiau apie studijas sioje kolegijo nuotoliniu budu? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,tikiosi priimsit mane i Jusu pokalbius 4u.gif gyvenu UK,taigi kitokios galimybes kaip tik studijoti nuotolini budu tikrai neturiu,nusprendsiau stoti nuotoliniu budu i mru,gal galetumete man padeti ir paaiskinti kaip kas?nes rasau tenais jau dvi savaites nieks nieko neatraso g.gif noreciau studijoti socialine politika,bet kaip supratau is pokalbiu nebus nuotoliniu budu???? g.gif tada noreciau studijoti teise,ir noreciau pasiteirauti ar labai sunku?ar nesigailejoti kad pradejote taip mokytis?ir kiek kainuoja daugmas pusmetis??BUCIAU DEKINGA US PAGALBA JUMS 4u.gif Ir dar kur uspildyti dokumentus nelabai randu blush2.gif
Atsakyti