Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Sveikos mamytes 4u.gif niu va ir as pagaliau apsisprendsiau del stojimu,mama skrenda rugsejo menesi i LT tai nuves mano dokumentus,stoju i teise ir valdymas pasirinkau teises istorija,filosofija,psichologija,noreciau paklausti kas mokosi,ar teises istorija labai sunku? 4u.gif Linkiu visiems lengvu mokslu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamanicka @ 2011 07 16, 12:18)
Sveikos mamytes  4u.gif niu va ir as pagaliau apsisprendsiau del stojimu,mama skrenda rugsejo menesi i LT tai nuves mano dokumentus,stoju i teise ir valdymas pasirinkau teises istorija,filosofija,psichologija,noreciau paklausti kas mokosi,ar teises istorija labai sunku? 4u.gif Linkiu visiems lengvu mokslu 4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Smagu, kad mūsų vis daugiau thumbup.gif

Nėra labai sunku teisės istorija, tuo labiau, kad ir kiti dalykai ne per sunkiausi 4u.gif pradžiai pasirinkimas tikrai neblogas thumbup.gif o dėl dokumentų parašyk metodininkei ir perspėk, kada jie bus, nes dokumentus reikia pristatyti iki rugpjūčio 31 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 16 liepos 2011 - 15:22
Taip,taip as jau parasiau man atsiunte kvita 30 lt usmoketi ir prasyma tik nesuprantu kur dar kvitas kad irasyta mokesti us pasirinktus dalykus? g.gif ir turbut is pradsiu reikia sumoketi tik tada jie atsius sutarti ar kaip?nes mama nuves tikiosi kad priims is jos ax.gif
Atsakyti
Pirma reikia sumokėti tuos 30 lt, paskui jau atsiųs kiek mokėti už pasirinktus dalykus ir sutartį. Tada sutarties du egz. reiks jiems nuvežti, dar prašymą, mokėjimo kvitus galite ir el. paštu nusiųsti, taip greičiau metodininkei.
O iš mamos paims, tik kad viskas būtų. Jie kopijas patys pasidarys. O reikės paso ar asmens tapatybės kortelės, atestato ir santuokos liudijimo (jei pavardės skiriasi). Čia tik pirmą kartą paduodant tiek visko reikia, paskui jau užteks prašymo, sutarties bei mokėjimo kvitų ir bus galima viską siųsti paprastu paštu.
Atsakyti
O tai mamai reiks nuvesti tik pasa,atestata ir santokos liudejima,o kvitus viska as viska galesiu per emaila isiusti? 4u.gif Aciu mergytes us pagalba 4u.gif
Papildyta:
Ir dar turiu toki klausyma blush2.gif kiek metu mokytis nuotoliniu budu 4 metai ar 5 gaunasi?aciukas 4u.gif nes niekur nerandu g.gif
Papildyta:
ir dar pagalvojau dabar kad ar galeciau per kompa sumoketu tuos 30lt?as gyvenu UK tai ar galeciau susimoketi per Paypala?Ar reikia eiti i savo banka Barclay?
Atsakyti
ir sakykite dar smile.gif kokiom daugmas dienom buna egsamenai nes noreciau bilietus nupirkti is anksto
Atsakyti
QUOTE(mamanicka @ 2011 07 16, 21:07)
O tai mamai reiks nuvesti tik pasa,atestata ir santokos liudejima,o kvitus viska as viska galesiu per emaila isiusti? 4u.gif Aciu mergytes us pagalba 4u.gif
Papildyta:
Ir dar turiu toki klausyma blush2.gif kiek metu mokytis nuotoliniu budu 4 metai ar 5 gaunasi?aciukas 4u.gif nes niekur nerandu g.gif
Papildyta:
ir dar pagalvojau dabar kad ar galeciau per kompa sumoketu tuos 30lt?as gyvenu UK tai ar galeciau susimoketi per Paypala?Ar reikia eiti i savo banka Barclay?

El. paštu siųsti tik kvitus kad sumokėjot, o visa kitą vežti arba siųsti (asmens dokumentus geriau vežti)

Kiek metų nebus nurodyta, nes mokymosi tempą renkatės pati: kuo daugiau dalykų per semestrą paimate, tuo trumpiau mokysitės. Realiai per 3 metus galima pabaigti, tačiau per semestrą reikia imti po kokius 8-10 dalykų.

Aš gyvenu Airijoje, visada moku per lietuvišką internetinę bankininkystę. Jeigu sąskaitas galima apmokėti per Paypalą, tada mokėkite, bet aš nežinau kaip tai padaryti :mastau

QUOTE(mamanicka @ 2011 07 16, 21:27)
ir sakykite dar smile.gif kokiom daugmas dienom buna egsamenai nes noreciau bilietus nupirkti is anksto

Sesijos būna sausio ir birželio mėnesiais, pagrinde trečią mėnesio ketvirtadienį/šeštadienį, tačiau dėstytojai egzaminų datas paskiria kelias, o ir visada su dėstytojais galima tartis asmeniškai ir egzaminus laikyt per jų budėjimo valandas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aciu mamaEgle,kad galiniesi informacija,tu siam reikale specialystas cia pas mus 4u.gif kelintas pas tave kursas?as pagalvojau kad 3 dalykai per masai gal dar paimti darbo teise?darbo teise 6 kreditai privalomas,gal mokotes kas si dalyka?
Atsakyti
QUOTE(mamanicka @ 2011 07 16, 15:18)
Sveikos mamytes  4u.gif niu va ir as pagaliau apsisprendsiau del stojimu,mama skrenda rugsejo menesi i LT tai nuves mano dokumentus,stoju i teise ir valdymas pasirinkau teises istorija,filosofija,psichologija,noreciau paklausti kas mokosi,ar teises istorija labai sunku? 4u.gif Linkiu visiems lengvu mokslu 4u.gif

Sveikute mirksiukas.gif As taip pat pradesiu teise ir valdyma studijuot rolleyes.gif pasirinkau teisės teorija ir teisės istorija pradziai smile.gif Tokius dalykus kaip psichologija, logika ir pan esu kitam universitete praejus, sake gal uzskaitys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamanicka @ 2011 07 17, 09:06)
Sveikos 4u.gif aciu mamaEgle,kad galiniesi informacija,tu siam reikale specialystas cia pas mus 4u.gif kelintas pas tave kursas?as pagalvojau kad 3 dalykai per masai gal dar paimti darbo teise?darbo teise 6 kreditai privalomas,gal mokotes kas si dalyka?

Tokio kaip kurso čia nėra schmoll.gif nebent pagal kreditus skaičiuoti +- kelintas mastau.gif man jau kaip ir pabaiga, nes gal pavyks iki kito pavasario pabaigti viską ir rudeniui palikti tik valstybinius ax.gif

Darbo teisė nesunku visai irnesakyk.gif (gal dėstytoja netyčia neperskaitys hihihi.gif ). Reikėjo testą padaryti per semestrą, o egzamine irgi testas. Teoriškai užtenka darbo kodeksą gerai žinoti ax.gif
Atsakyti
aaaa supratau tai paimsiu dar ta dalyka,nes su trim dalykais 10 metu baiginesiu lotuliukas.gif o ten kur parasyta laisvai pasirenkiami jie kaip suprantu nebutini??ar vistiek reikes ir jos pasirinkti?ar tik kai kurios? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 07 17, 10:54)
Sveikute  mirksiukas.gif  As taip pat pradesiu teise ir valdyma studijuot  rolleyes.gif  pasirinkau teisės teorija ir teisės istorija pradziai smile.gif Tokius dalykus kaip psichologija, logika ir pan esu kitam universitete praejus, sake gal uzskaitys  rolleyes.gif

Sveika 4u.gif niu va kaip gerai musu daugeja, nebus taip baisu pradeti startoti rugsejo menesi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamanicka: 17 liepos 2011 - 14:29
QUOTE(mamanicka @ 2011 07 17, 13:28)
aaaa supratau tai paimsiu dar ta dalyka,nes su trim dalykais 10 metu baiginesiu lotuliukas.gif o ten kur parasyta laisvai pasirenkiami jie kaip suprantu nebutini??ar vistiek reikes ir jos pasirinkti?ar tik kai kurios? smile.gif
Papildyta:

Sveika 4u.gif niu va kaip gerai musu daugeja, nebus taip baisu pradeti startoti rugsejo menesi 4u.gif

Per semestrą geriausiai imti panašiai pagal dieninių mokymosi planą, gal kokiu dalyku mažiau. Tada galima greičiau baigti, nes paskui 10 metų irgi atsibos......
Iš laisvai pasirenkamų reikėjo surinkti 8 kreditus (čia kai buvo vienas dalykas 2 kreditai) tai jų kokių 4 reikia. Nuo rugsėjo keičia kreditų skaičiavimo tvarką, tai ir visi dalykai turės naują kreditų skaičių. Bet tie laisvai pasirenkami nėra labai sunkūs.
Atsakyti