Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Labas, gal kas studijuojate ekonomika(finansu valdyma ) siuo budu? Rasiau el pastu tai nepilnai programa paruosta yra. Gal kita specialybe studijuojate pagal nepilnai paruosta programa? Ta prasme dali studiju nuotoliniu mokaisi, dali turi tapti studentu... Butu idomu , jei kas pasidalintu patirtimi. Noriu mokytis ekonomika, bet si programa nera pilnai paruosta. Siuo atveju butu geriau istestines studijos, bet metams i uk noriu islekti biggrin.gif uz gerus patarimus alaus bokalas drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Praeita pusmeti taip ir nespejau dokumentu nuvezti, tad dabar jau kibsiu i mokslus blush2.gif
Tik iskilo klausimas-kokios studiju programos pilnai paruostos nuotoliniui mokymuisi?
Pvz viesasis administravimas pilnai paruostas ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 07 14, 11:47)
Sveikutes  4u.gif  Praeita pusmeti taip ir nespejau dokumentu nuvezti, tad dabar jau kibsiu i mokslus  blush2.gif
Tik iskilo klausimas-kokios studiju programos pilnai paruostos nuotoliniui mokymuisi?
Pvz viesasis administravimas pilnai paruostas ar ne?  4u.gif

Teisė; Teisė ir valdymas tikrai pilnai yra, o kaip su viešuoju nežinau. Reikia žiūrėti pagal programą kurie dalykai yra siūlomi pasirinkti. Bent jau prieš kelis metus VA buvo nepilnai paruoštas nuotolinėms.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 07 14, 15:41)
Teisė; Teisė ir valdymas tikrai pilnai yra, o kaip su viešuoju nežinau. Reikia žiūrėti pagal programą kurie dalykai yra siūlomi pasirinkti. Bent jau prieš kelis metus VA buvo nepilnai paruoštas nuotolinėms.

O teise ir valdymas labai sunku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 07 14, 14:34)
O teise ir valdymas labai sunku?  blush2.gif

Man nelabai ax.gif jau ir diplomas horizonte matosi smile.gif planuoju kitą rudenį valstybinius laikyt (pavasarį galiu nespėti, nors laaaabai norėčiau ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 07 14, 17:40)
Man nelabai  ax.gif jau ir diplomas horizonte matosi  smile.gif planuoju kitą rudenį valstybinius laikyt (pavasarį galiu nespėti, nors laaaabai norėčiau  ax.gif )

Kaip smagu wub.gif thumbup.gif
Pradzioje norejau i viesaji administravima stot, bet dabar labiau apie teise ir valdyma galvoju, ypac jei programa pilnai paruosta g.gif
ar yra koks limitas kiek dalyku reikia pasiimti per semestra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bamboooocha: 14 liepos 2011 - 15:44
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 07 14, 14:43)
Kaip smagu  wub.gif  thumbup.gif
Pradzioje norejau i viesaji administravima stot, bet dabar labiau apie teise ir valdyma galvoju, ypac jei programa pilnai paruosta  g.gif
ar yra koks limitas kiek dalyku reikia pasiimti per semestra?

Bent jau man teisė ir valdymas įdomiau nei būtų VA ax.gif (buvau pradėjus jį, o paskui perėjau į teisė ir valdymą)
O kreditų kiek nori gali imti. Gali vieną dalyką, gali dešimt. Niekas neriboja, kiek pati patempsi ir mokytis, ir mokėti tiek ir imk 4u.gif Geriausiai paimk mokymo planą teisės ir valdymo (dieninio ar neakivaizdinio nėr skirtumo) ir rinkis nuo pradžių.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 07 14, 17:56)
Bent jau man teisė ir valdymas įdomiau nei būtų VA  ax.gif (buvau pradėjus jį, o paskui perėjau į teisė ir valdymą)
O kreditų kiek nori gali imti. Gali vieną dalyką, gali dešimt. Niekas neriboja, kiek pati patempsi ir mokytis, ir mokėti tiek ir imk  4u.gif Geriausiai paimk mokymo planą teisės ir valdymo (dieninio ar neakivaizdinio nėr skirtumo) ir rinkis nuo pradžių.

Pasiziurejau dabar pagal dieniniam besimokanciu plana, yra 6 dalykai + Alternatyviai pasirenkamas dalykas tai is sio saraso reikia viena dalyka pasirinkti ar kelis? g.gif
Teises teorija turbut vienas is pagrindiniu dalyku butu (9kreditai) ? Kadangi planuoju is lietuvos isvykt pradziai nenoriu labai daug dalyku pasiimt blush2.gif
Ar butu geriau imti kelis dalykus su maziau kreditu ar iskart teises istorija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 07 14, 15:43)
Pasiziurejau dabar pagal dieniniam besimokanciu plana, yra 6 dalykai + Alternatyviai pasirenkamas dalykas tai is sio saraso reikia viena dalyka pasirinkti ar kelis?  g.gif
Teises teorija turbut vienas is pagrindiniu dalyku butu (9kreditai) ? Kadangi planuoju is lietuvos isvykt pradziai nenoriu labai daug dalyku pasiimt  blush2.gif
Ar butu geriau imti kelis dalykus su maziau kreditu ar iskart teises istorija?  g.gif

Iš alternatyvos reikia tiek dalykų, koks skaičiukas skliausteliuose. Ir dar laisvai pasirenkami dalykai, irgi reikia surinkti kažkiek kreditų (buvo 8, bet nuo rugsėjo juos naujai skaičiuos, tai reikia žiūrėti kiek reiks). Ten turėtų būti teisės teorija ir teisės istorija, abudu reikalingi.
O jeigu planuoji išvykti, kaip tik imk daugiau, nes juk egzams reikės grįžti, tai geriau kuo daugiau išsilaikyti grįžus nei kelis. Kelionės irgi kainuoja ax.gif Aš pati ne Lietuvoje gyvenu, tai šį kartą 10 egzaminų laikiau, o šiaip po kokius 5-7 visada.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 07 14, 19:17)
Iš alternatyvos reikia tiek dalykų, koks skaičiukas skliausteliuose. Ir dar laisvai pasirenkami dalykai, irgi reikia surinkti kažkiek kreditų (buvo 8, bet nuo rugsėjo juos naujai skaičiuos, tai reikia žiūrėti kiek reiks). Ten turėtų būti teisės teorija ir teisės istorija, abudu reikalingi.
O jeigu planuoji išvykti, kaip tik imk daugiau, nes juk egzams reikės grįžti, tai geriau kuo daugiau išsilaikyti grįžus nei kelis. Kelionės irgi kainuoja  ax.gif Aš pati ne Lietuvoje gyvenu, tai šį kartą 10 egzaminų laikiau, o šiaip po kokius 5-7 visada.

Tuomet geriausia butu teises teorija ir teises istorija kartu imti? g.gif Veliau imsiu daugiau dalyku, o pradzioj noriu suprasti kokia mokymosi sistema blush2.gif o ir i pinigelius labai remiasi sitas klausimas blush2.gif
Atsakyti
Abu reikalingi, tai jeigu daugiau nieko neimsi imk šituos du, kaip tik bus. Nes abiems reikės ir namų darbų daryti, ir atsiskaitymai bus.
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif Taip ir darysiu rolleyes.gif
Negalvojau, kad kada taip sakysiu, bet pasiilgau mokslu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti