Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(MissBraske @ 2011 09 19, 09:58)
o bakalauro laispni gausit pabaigus? Programa pilnai paruosta?

kai viską praeisiu, manau, kad gausiu mastau.gif

programa kol kas nepilna, dalykų paruošta nuotoliniam dar nedaug, bet yra planuojama paruošti visą. gal, sakau, ją ruoš greičiau nei aš mokysiuos, tai man bus gerai smile.gif

QUOTE(latinute @ 2011 09 19, 10:39)
aš finansų ekonomiką pasirinkau

ok, tai aš ne viena drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 09 16, 13:25)
dar ne  schmoll.gif  laukiu  ax.gif gal dar bus vienas ramesnis savaitgalis, ne taip sazine pradetu grauzti, kad va jau yra prieiga, o as.......  doh.gif  nors turiu ka veikti ir taip, planuoju atskristi lapkricio pradzioje, gal pavyks kelis egzaminus issilaikyti mastau.gif
ir man taip buvo irnesakyk.gif , tik kad nereikia visko spausdintis supratau gal po keliu studiju metu  doh.gif Nors man yra lengviau mokytis is spausdintos medziagos nei is kompo  ax.gif Kompe daugiau pagundu  blush2.gif , o taip pasiemi medziaga ir skaitai (aisku, jeigu paskui neuzmiegi netycia, skaitymui priemus horizontolia padeti hihihi.gif)

pritariu thumbup.gif man is kompo mokintis nepatogu, nes jei reikia kazka isimint, as mokydamasi vaikstau biggrin.gif kitaip miegas imt pradeda. o is kompo mokiaus tik viesaji administravima, bet akis iskaudo, tai dabar spauzdinu.. jei pavyksta- trumpinuos medziaga..
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 09 19, 09:36)
Na stai gavau ir as prisijungimo duomenis  thumbup.gif  ax.gif
Perzvelgus info anglu kalbos dalyko slabna pasidare...gerai, kad tik du dalykus turiu si semestra (teises istorija-kuri gana idomi pasirode ir anglu  doh.gif )

jei tau teises istorija idomi pasirode, tai tau pasiseke, nes ten mokintis reikes, simuliuot neiseina thumbup.gif
Papildyta:
as jauciu, kad esu paskutine neatsidariusi moodlo dar su naujais dalykais ax.gif blush2.gif . Bet tragiskai bijau net nosi kist i ji.. pirma kaip nors su vadyba reik susitvarkyt ir su kontitucine..

Mama Egle, o ka tu si semestra be anglu dar turesi?
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2011 09 19, 12:39)
pritariu  thumbup.gif  man is kompo mokintis nepatogu, nes jei reikia kazka isimint, as mokydamasi vaikstau biggrin.gif kitaip miegas imt pradeda. o is kompo mokiaus tik viesaji administravima, bet akis iskaudo, tai dabar spauzdinu.. jei pavyksta- trumpinuos medziaga..
Papildyta:

jei tau teises istorija idomi pasirode, tai tau pasiseke, nes ten mokintis reikes, simuliuot neiseina  thumbup.gif
Papildyta:
as jauciu, kad esu paskutine neatsidariusi moodlo dar su naujais dalykais ax.gif  blush2.gif . Bet tragiskai bijau net nosi kist i ji.. pirma kaip nors su vadyba reik susitvarkyt ir su kontitucine..

Mama Egle, o ka tu si semestra be anglu dar turesi?

Aš dar ir pasibraukti ką nors mėgstu, pasižymėti, o moodlėj nu niekaip nesigauna hihihi.gif

Istorija gal ir įdomu, tik kad gana sunku mastau.gif labai jau daug visko atsiminti reikia doh.gif

Daug pas mane dar šį semestrą doh.gif paėmiau anglų visas tris, notariato teisę, parlamento, civilinės spec. dalį. O dar turiu likusių iš seniau, tai graži puokštė gaunasi. Nežinau kaip reikės įveikti mastau.gif

Ne tu viena dar nežiūrėjai. Viena kolegė irgi dar atostogas tęsia hihihi.gif sakė gal jau šiandien vakare baigsis jai atostogos biggrin.gif
Atsakyti
o kas ten taip sunku su teises istorija? g.gif
pirma dali susimeciau i worda pradejau skaityt (spauzdintuvas uzlinkes reik naujo blush2.gif ) tai nieko labai sudetingo nepastebejau g.gif

mamaEgle oho kiek dalyku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 09 19, 18:45)
o kas ten taip sunku su teises istorija?  g.gif
pirma dali susimeciau i worda pradejau skaityt (spauzdintuvas uzlinkes reik naujo  blush2.gif  ) tai nieko labai sudetingo nepastebejau  g.gif

mamaEgle oho kiek dalyku  blink.gif

Pati medžiaga įdomi ir skaitosi gana lengvai, bet kai egzaminui reikia atsiminti visas datas nuo viduramžių, visus alodus, vasalus ir pan., statutus, kada ir kas buvo paminėta ir visa tai ne tik Lietuvos, bet ir visos Vakarų Europos, tai visas tas nesudėtingumas greitai pasibaigia..... doh.gif

Dalykų daug, bet jau labai tikiuosi kad paskutiniai ax.gif arba bent jau liks koks vienas, jeigu pritrūks kokio kredito. Tik dar nežinau ar galėsiu žiemą parvažiuoti egzaminus laikyt mastau.gif truputį mano planus sujaukė tvarkaraštis mokslų čia bash.gif: dabar gal grįšiu lapkritį, o tada nežinau kaip bus mastau.gif labai norėjau po metų (spalio ar lapkričio mėn) laikyt valstybinius, o dabar gali nesigauti ir gal teks kelti egzaminus dar kitai vasarai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 09 19, 23:46)
Pati medžiaga įdomi ir skaitosi gana lengvai, bet kai egzaminui reikia atsiminti visas datas nuo viduramžių, visus alodus, vasalus ir pan., statutus, kada ir kas buvo paminėta ir visa tai ne tik Lietuvos, bet ir visos Vakarų Europos, tai visas tas nesudėtingumas greitai pasibaigia.....  doh.gif

Dalykų daug, bet jau labai tikiuosi kad paskutiniai  ax.gif arba bent jau liks koks vienas, jeigu pritrūks kokio kredito. Tik dar nežinau ar galėsiu žiemą parvažiuoti egzaminus laikyt mastau.gif truputį mano planus sujaukė tvarkaraštis mokslų čia bash.gif: dabar gal grįšiu lapkritį, o tada nežinau kaip bus mastau.gif  labai norėjau po metų (spalio ar lapkričio mėn) laikyt valstybinius, o dabar gali nesigauti ir gal teks kelti egzaminus dar kitai vasarai sad.gif

Na as istorija studijavau kuri laika tai datos man nebebaisu biggrin.gif savo mokymosi sistema tokiem dalykam turiu lotuliukas.gif ax.gif
kaip smagu kai nebedaug lieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 09 19, 21:23)
Na as istorija studijavau kuri laika tai datos man nebebaisu  biggrin.gif savo mokymosi sistema tokiem dalykam turiu  lotuliukas.gif  ax.gif
kaip smagu kai nebedaug lieka  smile.gif

tada tau bus nebaisu thumbup.gif
nedaug jau lieka, jau ir diplomas toli toli horizonte šviečia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 09 19, 12:35)
programa kol kas nepilna, dalykų paruošta nuotoliniam dar nedaug, bet yra planuojama paruošti visą. gal, sakau, ją ruoš greičiau nei aš mokysiuos, tai man bus gerai smile.gif 
ok, tai aš ne viena drinks_cheers.gif

matau, kad abi taip pat informuotos, ir man sakė, kad gal spės viską sukelti į nuotolines, bet aš kažkaip dar vis abejoju ax.gif
smagu, kad dviese, bet tikiuosi mūsų ir daugiau atsiras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 09 19, 18:34)
Aš dar ir pasibraukti ką nors mėgstu, pasižymėti, o moodlėj nu niekaip nesigauna hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

istorija yra gan sausas dalykas, kai prasideda lyginimai- prasideda sumaistis.. Mums destytojas gan didelius reikalavimus kele, bet ivertino, mano nuomone,labai objektyviai.

Notariata mokysimes drauge drinks_cheers.gif

As vakar ikisau nosi, paziurejau i dalykus ir isjungiau o minutes biggrin.gif dar neziuresiu, nesinervinsiu, piram reikia baigti ka pardejau.

P.s. vel dekoju uz siuntinuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 09 19, 22:23)
Na as istorija studijavau kuri laika tai datos man nebebaisu  biggrin.gif savo mokymosi sistema tokiem dalykam turiu  lotuliukas.gif  ax.gif
kaip smagu kai nebedaug lieka  smile.gif

O as taip pat istorija studijavau, kaip smagu drinks_cheers.gif jei istorija patiko- tai patiks mokintis si dalyka.. As kai istorijos atsikandus, tai man buvo tiesiog sausas mokymasis.. Bet velgi, destytojas labai malonus ir noriai dirba su studentais, atsakineja i klausimus.

MamaEgle, o lapkricio menesi grizus laikysi gal koki egzamina? Gaila, kad tik Notariata kartu turim.. noreciau prisijungti, nes turiu minti kuo maziau dalyku pasilikti sesijai.. Jei tik destytojai leis. smile.gif
Atsakyti
Kaip tylu.. visos inike i studijas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2011 09 20, 13:57)

Notariata mokysimes drauge  drinks_cheers.gif

MamaEgle, o lapkricio menesi grizus laikysi gal koki egzamina? Gaila, kad tik Notariata kartu turim.. noreciau prisijungti, nes turiu minti kuo maziau dalyku pasilikti sesijai.. Jei tik destytojai leis.  smile.gif

Noriu notariatą laikyti, anglų kokią vieną dalį, paskui gal EC institucinę ir gal Konstitucinę (lyginamąją) arba Parlamento. Dar nežinau, žiūrėsiu kaip bus, o ir laiko ne per daugiausiai bus, nes pas jus ten 4-ios dienos išeiginių kaip tik, tai man nelabai gerai ax.gif

O mosklų dar beveik nepradėjau, neskaitant, kad kai ką nusikopinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 09 22, 12:38)
Noriu notariatą laikyti, anglų kokią vieną dalį, paskui gal EC institucinę ir gal Konstitucinę (lyginamąją) arba Parlamento. Dar nežinau, žiūrėsiu kaip bus, o ir laiko ne per daugiausiai bus, nes pas jus ten 4-ios dienos išeiginių kaip tik, tai man nelabai gerai  ax.gif

O mosklų dar beveik nepradėjau, neskaitant, kad kai ką nusikopinau  doh.gif

As nauju mokslu nepradejau ne trupucio smile.gif O kada ketini grizti, kaip suprantu, jau konkrecia data zinai. Notariata ir Konstitucine galeciau/noreciau prisijungti 4u.gif Nes vienai sunkiau prisisuost blush2.gif Jetau, is kur tos motyvacijos iskapstyt.. doh.gif
Atsakyti