Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Sako kuo daugiau mokiniesi- tuo greiciau savo sistema sukuri ir mokintis tampa lengviau smile.gif as zinau, kad man magistras bus butinas- niekur nesidesiu. bet apie ji kol kas net negalvoju.

Pareiginga viena studente ana savaite buvo- organizacines elgsenos.. gal sia savaite ju dar daugiau ax.gif as dar nepradejau- turiu plana sia savaite parasyti puse darbo.. smile.gif jei turesiu laiko ir sveikatos po darbo.

Egzamina islaikiau, laimes pilnos kelnes.. bet matyt is tos laimes po egzo griztant avarijon pakliuvau doh.gif

p.s. labai jau klausineju blush2.gif , bet is kokios sferos kiti tavo mokslai? Gal kazkas artimo, tam ka MRU mokais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2011 10 17, 14:45)
Sako kuo daugiau mokiniesi- tuo greiciau savo sistema sukuri ir mokintis tampa lengviau smile.gif as zinau, kad man magistras bus butinas- niekur nesidesiu. bet apie ji kol kas net negalvoju.

Pareiginga viena studente ana savaite buvo- organizacines elgsenos.. gal sia savaite ju dar daugiau  ax.gif  as dar nepradejau- turiu plana sia savaite parasyti puse darbo.. smile.gif jei turesiu laiko ir sveikatos po darbo.

Egzamina islaikiau, laimes pilnos kelnes.. bet matyt is tos laimes po egzo griztant avarijon pakliuvau  doh.gif

p.s. labai jau klausineju blush2.gif , bet is kokios sferos kiti tavo mokslai? Gal kazkas artimo, tam ka MRU mokais?  smile.gif

Ar didelė avarija? Kaip tu pati? Viskas gerai?

Pas mane org. elgsena jau taip seniai buvo, kad beveik neprisimenu apie ką ten blush2.gif doh.gif

kadangi teisės mokslus gali pritaikyti beveik visur, tai galima sakyti artimo. Studijuoju ofiso administravimą ir IT, bet pernai buvo teisė kaip dalykas. bet labai jau pažintiniame lygyje.

Apie magistrą minčių dar nelaidoju, tuo labiau kad kai pagalvoju kad pabaigus mokslus bus laisvi vakarai ir nebus kur save padėti, tai noras vėl atsiranda ax.gif na bus matyt kaip bus, nes įtariu valstybinių laikymas iš kito rudens keliasi į dar kitą pavasarį bash.gif: nepatempsiu žiemą išsilaikyti visus egzaminus kiek turiu ir pereiti į neakivaizdinį mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 10 17, 22:09)
Ar didelė avarija? Kaip tu pati? Viskas gerai?

Pas mane org. elgsena jau taip seniai buvo, kad beveik neprisimenu apie ką ten  blush2.gif  doh.gif

kadangi teisės mokslus gali pritaikyti beveik visur, tai galima sakyti artimo. Studijuoju ofiso administravimą ir IT, bet pernai buvo teisė kaip dalykas. bet labai jau pažintiniame lygyje.

Apie magistrą minčių dar nelaidoju, tuo labiau kad kai pagalvoju kad pabaigus mokslus bus laisvi vakarai ir nebus kur save padėti, tai noras vėl atsiranda  ax.gif  na bus matyt kaip bus, nes įtariu valstybinių laikymas iš kito rudens keliasi į dar kitą pavasarį bash.gif: nepatempsiu žiemą išsilaikyti visus egzaminus kiek turiu ir pereiti į neakivaizdinį  mastau.gif

Avarija nedidele, visi sveiki- tik turiu dabar ka veikt su draudimu, kol susitvarkysiu su visom zalom ir t.t. doh.gif apsukinėja zalciai kaip tik gali.

Organizacine, tai cia panasu i vadyba, tik siauriau- viskas apie organizacijas smile.gif rasysiu apie motinystes/tevystes ir karjeros derinima smile.gif kai neturiu vaiku- tai tema man labai 'aktuali" lotuliukas.gif

Tai tavo kiti mokslai irgi turi panasumo smile.gif administravimas man nebuvo sudetinga MRU, bet pajutau, kad is esmes manes netraukia labai sita sritis.. vadyba manes irgi kazkaip nesuzavejo, nors bendram issilavinimui nauju ziniu tikrai igyjau. thumbup.gif

O tu jau labiau isisaiskinusi ta sistema perejimo i neakivaizdini, kaip suprantu turi viena semestra baigti su neakivaizdininkais? ir dar kursinius parasyt, kuriuos praleidom nuotolinese ar ne? O tada pusmecio pabaigoje- egzaminai nuostabiausieji ir Diplomas? blush2.gif oi.. man sita reikalas dar toli atrodo.. stenkis is paskutiniuju nenukelinet- negalima. Nes as turejau nora nkelt savo skolas, o dabar taip dziaugiuosi, kad radau laiko pasimokinti. smile.gif

O i magistra stojant ziuri tik valstybiniu egzaminu rezultatus ar ir mokomuju dalyku reultatus? ax.gif
Atsakyti
Svarbiausiai paciai viskas gerai, o su draudimu issiaiskinsi. Turesi asmenines praktikos draudimo teiseje jei kada turesi toki dalyka biggrin.gif

Is nuotoliniu i kitos formos studijas gali pereiti bet kada, kai tik surenki 24 kreditus (cia pagal sena tvarka, dabar, berods, 36). Mano atveju su neakivaizdininkais teks tik valstybinius laikyti, nes visus kitus dalykus noriu buti issilaikiusi. Planuoju, kad perejus man butu like tik du kursiniai ir praktika. Atideti labai nenoriu, bet man like gal 9 ar 10 egzaminu, o sausyje geriausiu atveju turesiu savaite laiko egzaminams, tad galiu niekaip nespeti juos issilaikyti (nors gal ir tos savaites nelabai turesiu, dar nezinau kaip sausyje reikes atvaziuoti mastau.gif )

Kaip su magistru nezinau dar gerai, bet jei magistras nuotoliniu tai gal neziuri pazymiu, svarbu kad bakalauras yra mastau.gif nes stojant i bakalaura nuotolinese irgi neziuri vidurines pazymiu neziuri, svarbu atestatas yra.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 10 18, 12:36)
Svarbiausiai paciai viskas gerai, o su draudimu issiaiskinsi. Turesi asmenines praktikos draudimo teiseje jei kada turesi toki dalyka biggrin.gif

Is nuotoliniu i kitos formos studijas gali pereiti bet kada, kai tik surenki 24 kreditus (cia pagal sena tvarka, dabar, berods, 36). Mano atveju su neakivaizdininkais teks tik valstybinius laikyti, nes visus kitus dalykus noriu buti issilaikiusi. Planuoju, kad perejus man butu like tik du kursiniai ir praktika. Atideti labai nenoriu, bet man like gal 9 ar 10 egzaminu, o sausyje geriausiu atveju turesiu savaite laiko egzaminams, tad galiu niekaip nespeti juos issilaikyti (nors gal ir tos savaites nelabai turesiu, dar nezinau kaip sausyje reikes atvaziuoti mastau.gif )

Kaip su magistru nezinau dar gerai, bet jei magistras nuotoliniu tai gal neziuri pazymiu, svarbu kad bakalauras yra mastau.gif nes stojant i bakalaura nuotolinese irgi neziuri vidurines pazymiu neziuri, svarbu atestatas yra.

Draudimo teise dabar butu labai reikalinga smile.gif Bet praktika- geriausias mokytojas smile.gif

Oho, per savaite 10 еgzaminu- talentas tu smile.gif jei islaikysi- tai medali tau iteikt reikia. As flekgamtiskiau mokausi.. biggrin.gif
Tai galima tik praktika ir kursinius pasilikti thumbup.gif labai gerai, pakaitu nebebus. O del praktikos reikalavimu ka nors zinai? ax.gif

Tiksliai- magistra irgi nuotoliniu galima baigt- visai nepagalvojau (tundra blink.gif ). O as cia svarstau savo galimybes magistran istot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2011 10 18, 12:38)
Draudimo teise dabar butu labai reikalinga smile.gif Bet praktika- geriausias mokytojas  smile.gif

Oho, per savaite 10 еgzaminu- talentas tu smile.gif jei islaikysi- tai medali tau iteikt reikia. As flekgamtiskiau mokausi.. biggrin.gif
Tai galima tik praktika ir kursinius pasilikti  thumbup.gif  labai gerai, pakaitu nebebus. O del praktikos reikalavimu ka nors zinai?  ax.gif

Tiksliai- magistra irgi nuotoliniu galima baigt- visai nepagalvojau (tundra  blink.gif ). O as cia svarstau savo galimybes magistran istot biggrin.gif

tai ir sakau, kad nepatempsiu schmoll.gif jau birzeli rekordus musiau per 3 dienas 6 egzaminai doh.gif (nors tokiu tempu ir 10 per savaite galima lotuliukas.gif ), bet paskui jau stogas pavaziuoja kapitaliai umn.gif o dar kai parvaziuoju, tai norisi ir su draugais susibegti, jau nekalbant kad Mama ir sese yra, su kuriomis norisi kuo daugiau laiko praleisti blush2.gif

Praktika 3 menesiai. Jeigu dirbi darba susijusi su teise, tai uzskaito darba, tik darbo sutarti turi atnesti, o jei ne, tai reiks ieskotis kur praktika atlikti. MRU duoda sutarti ir ieskaisi. Jei nerasi, tai gal kiek pades, bet neprizada 100% kad ras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 18 spalio 2011 - 13:50
QUOTE(mamaEgle @ 2011 10 18, 13:48)
tai ir sakau, kad nepatempsiu  schmoll.gif jau birzeli rekordus musiau per 3 dienas 6 egzaminai  doh.gif (nors tokiu tempu ir 10 per savaite galima  lotuliukas.gif ), bet paskui jau stogas pavaziuoja kapitaliai umn.gif o dar kai parvaziuoju, tai norisi ir su draugais susibegti, jau nekalbant kad Mama ir sese yra, su kuriomis norisi kuo daugiau laiko praleisti  blush2.gif

Praktika 3 menesiai. Jeigu dirbi darba susijusi su teise, tai uzskaito darba, tik darbo sutarti turi atnesti, o jei ne, tai reiks ieskotis kur praktika atlikti. MRU duoda sutarti ir ieskaisi. Jei nerasi, tai gal kiek pades, bet neprizada 100% kad ras.

unsure.gif tai tu gali islaikyt ir 10 matyt per savaite smile.gif kuo maziau laiko- tuo geriau, nes kai buna ilgas laiko tarpas is esmes prabimbineji jo puse.. nors cia jau ties zmoniu galimybiu riba mokeis smile.gif isivaizduoju, kad nera noro viso MRu praleisti mirksiukas.gif

Hm.. viskas aisku su ta praktika tada, man idomu ir buvo ar uzskaito , jei jau dirbi ar ne thumbup.gif nemanau, kad cia didele beda is esmes.. Nelabai tiketina, kad kas nesusirastu vietos smile.gif galbut tik viltys su realybe daug kam nesutampa. Bet siaip praktikantus visai megsta- duoda koki archyva sutvarkyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bet su praktika irgi nelabai kas gaunasi, ypač jeigu dirbi darbą nesusijusį su teise. Koks darbdavys išleis 10-čiai savaičių iš darbo praktikuotis.....
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 10 18, 23:17)
Bet su praktika irgi nelabai kas gaunasi, ypač jeigu dirbi darbą nesusijusį su teise. Koks darbdavys išleis 10-čiai savaičių iš darbo praktikuotis.....

Neapmokamos atostogos tada laukia smile.gif O kartais praktika tik popieriuje buna- net ateiti nereikia .. ax.gif smile.gif
Cia reikia apgalvoti pries mokantis.

Geriausia praktika- gyvenimas.. as va siandien priversta buvau susipazinti su pelno istatymu doh.gif nors klausimu apie mokescius gyvenime kaip velnias kryziaus vengiu lotuliukas.gif

Kazin tiems, kurie mokosi buhalterijos, praktikos nebuna? Man reiketu vieno kokio praktikanto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 19 spalio 2011 - 13:21
Gal kuri mamte galetu pasidlainti ipudziais is BT spec dalies laikymo?smile.gif
gal ir geru konspektu turi ir mokantis atkreipti demesi?smile.gif
Atsakyti
kaip tylu... ax.gif kiba visos mokotės?.. ax.gif
Atsakyti
tikrai cia labai tylu..
As mokiausi- jau vienas egzas islaikytas thumbup.gif

mergaites, gal kas turit administracines spec dalies konspekta trumpa?
Atsakyti