Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 13, 13:15)
As vis su savo sarasu vargstu  doh.gif  galvojau imt administracinio proceso teise, bet ar nebus per sunku neturejus administracines teises ne vieno dalyko, net bendrosios dalies?  g.gif

nebus, gali imti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 01 13, 17:18)
nebus, gali imti  4u.gif

o apmoket ir gi iki 15d sausio reikia, ar iki vasario? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 01 13, 13:31)
Kadija, jei speji susitvarkyti ir praktika, ir kursinius gali laikyti valstybinius ta pati semestra. Bet bent jau nuo vasario perejus tai nerealu, nes praktika 3 menesiai, o viska atsiskaityti reikia iki balandzio 1-os d. Gal perejus birzelio men. ir galima valstybiniu viska padaryti (valstybiniai lapkricio pabaigoje, ir berods viska padaryti reikia ar tik ne iki lapkricio 1-os d.) Vasara darai praktika, o paskui issilaikai ka reikia ir atsiskaitai kursinius.

Mums TT kaip ir nereiks daugiau, jo nera valstybinio. Privalomas KT, o paskui pasirenkami kiti.

Ar islaikei finansus? bet jis ir keicia. Mums testas buvo. matyt pagal nuotaika.

Ne tas kainas paziurejai  ax.gif ten magistro, cia bakalauro 64.87 lito uz kredita.

Anglu pas mane S liogeriene. Testas ziaurus buvo, bet gavau 9  blush2.gif

Strateginis valdymas - vadyba. Labai daug medziagos. Nezinau ar privalomas dabar, jeigu ne ir visos vadybos nelabai prie sirdies - neimk tada.

Seniau kreditu buvo 160, paskui - 140, dabar - 210 reikia surinkti. Praktiskai tas pats, nes pakeite kreditu skaiciavomo sistema. Vienas "senas" kreditas = 1.5 naujo.

hm... idomu kaip su praktika, kazi gal man darba uzskaitytu kaip prakitka.. ax.gif nezinau reikalavimu praktikai, seniau kiek zinau tai nedideli buvo, net imonese galejo atlikti smile.gif bliamba, reikes si semestra issiaiskinti ir tada ziuret ka imt kitam semestrui smile.gif
o Moodlej netycia ne tu Notariato destytoja kalbinai? smile.gif blush2.gif

Finansus islaikiau, savo nuostabai gavau 8 smile.gif nors ir kaliau atsidejus dvi dienas.. saziningai, o rpies tai dar kokias 3 skaiciau medziaga.. doh.gif sunku man buvo.. as iki siol dar prasimokius jau beveik puse visu reikamu dalyku nesu laikiusi testo, isskytus anglu biggrin.gif arba zodziu (man sekas taip papult) arba rastu smile.gif

gal gali pakomentuoti Civilines bendraja dali? Pas Urbonaviciu atrodo mokausi.. nezinau kokius teises aktus jis turi minti.. kokius gal istatymus reikia atsispauzdint, ar uzteks tik CK? g.gif
Ir procesa gal kas pas ka turejai? pas Kunceviciu? neramina jis labai mane.. unsure.gif

Strateginis dabar privalomas, vadyba ne prie sirdies- tai linkiu sau sekmes smile.gif

O pas Sliogeriene- gerai! ji faina.. lengvai zodziu laikem pas ja.. buk rami thumbup.gif

Mergaites, o procesa leidzia laikyt nelaikius bendros ir spec dalies? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 13, 15:34)
o apmoket ir gi iki 15d sausio reikia, ar iki vasario?  g.gif

apmoket ir dokumentus issiuti iki 15 d. (arba susitarti del dokumetu issiuntimo veliau su Margarita ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 13, 13:34)
o apmoket ir gi iki 15d sausio reikia, ar iki vasario? 

Viską reikia iki sausio mėn. 15 d., bet šiaip svarbiausiai apmokėti, o dokumentai gali kiek vėluoti.
QUOTE(Kadija @ 2012 01 13, 13:59)
idomu kaip su praktika, kazi gal man darba uzskaitytu kaip prakitka..  ax.gif  nezinau reikalavimu praktikai, seniau kiek zinau tai nedideli buvo, net imonese galejo atlikti  bliamba, reikes si semestra issiaiskinti ir tada ziuret ka imt kitam semestrui
o Moodlej netycia ne tu Notariato destytoja kalbinai?

Finansus islaikiau, savo nuostabai gavau 8 smile.gif nors ir kaliau atsidejus dvi dienas.. saziningai, o rpies tai dar kokias 3 skaiciau medziaga..  doh.gif  sunku man buvo.. as iki siol dar prasimokius jau beveik puse visu reikamu dalyku nesu laikiusi testo, isskytus anglu arba zodziu (man sekas taip papult) arba rastu smile.gif

gal gali pakomentuoti Civilines bendraja dali? Pas Urbonaviciu atrodo mokausi.. nezinau kokius teises aktus jis turi minti.. kokius gal istatymus reikia atsispauzdint, ar uzteks tik CK?  g.gif
Ir procesa gal kas pas ka turejai? pas Kunceviciu? neramina jis labai mane..  unsure.gif

Strateginis dabar privalomas, vadyba ne prie sirdies- tai linkiu sau sekmes smile.gif

O pas Sliogeriene- gerai! ji faina.. lengvai zodziu laikem pas ja.. buk rami  thumbup.gif
Mergaites, o procesa leidzia laikyt nelaikius bendros ir spec dalies?  g.gif

Žiūrint koks darbas. bes yra kam užskaito. Tada tik darbo sutartį jiems nuneši ir, aišku, pinigus sumoki už praktikos kreditus.

Aš ją kalbinau blush2.gif tik nepavyko prašnekinti, teko el. paštu šnekinti dar kartą doh.gif

Šaunuolė su finansais thumbup.gif Imk 4u.gif

CT bendroj buvo uždavinys. nepasakyčiau, kad labai sunkus schmoll.gif bet pas mus B irštonas buvo, o dabar pasikeitė O CTP tik S tauskienė, kitų dėstytojų kol kas nėra schmoll.gif

Gal nebus baisus strateginis mastau.gif aš labai užtempiau, vos ne per kelis metus, tai paskui gavosi toks laaaabai jau nebemielas tas dalykas blush2.gif

Su angliste paguodei thumbup.gif gal tada susikaupsiu pas ją eiti scare.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 01 13, 18:09)
Viską reikia iki sausio mėn. 15 d., bet šiaip svarbiausiai apmokėti, o dokumentai gali kiek vėluoti.

Žiūrint koks darbas. bes yra kam užskaito. Tada tik darbo sutartį jiems nuneši ir, aišku, pinigus sumoki už praktikos kreditus.

Aš ją kalbinau  blush2.gif tik nepavyko prašnekinti, teko el. paštu šnekinti dar kartą  doh.gif

Šaunuolė su finansais  thumbup.gif Imk  4u.gif

CT bendroj buvo uždavinys. nepasakyčiau, kad labai sunkus  schmoll.gif bet pas mus B irštonas buvo, o dabar pasikeitė O CTP tik S tauskienė, kitų dėstytojų kol kas nėra  schmoll.gif

Gal nebus baisus strateginis mastau.gif aš labai užtempiau, vos ne per kelis metus, tai paskui gavosi toks laaaabai jau nebemielas tas dalykas  blush2.gif

Su angliste paguodei  thumbup.gif gal tada susikaupsiu pas ją eiti scare.gif

Gerai, kad mano zinute perskaitei- skubedama po darbu rasiau- pati vos supratau ka pasakyt norejau lotuliukas.gif

Kaip su notariato destytoja pavykso sutarti? Maloniai bendrauja? Noriu laikyt po sios sesijos vasario men notariata, nes i sesija ikist nespesiu- nezinau ar apsimoka prasyt ar palaukt kantriai kitos sesijos... smile.gif Kazkaip nebendravo ji su mumis si semestra biggrin.gif

CT mums bus uzdavinys ir du atviri klausimai.. leidzia naudotis temine medziaga ir teises aktais. tai galvoju, kad tie teises aktai pagal ji.. ir artemine medziaga yra mokomoji medziaga? ar as kazko nesuprantu... g.gif

O procesa administracines turejau doh.gif parasiau nesamoningai klausima.. blush2.gif

Pas angliste eik drasiai, man asmeniskai ji patiko.. bet jei ne ji bus- tada tikiuos nepataikysi pas tokia liekna moteriske- man pas ja ir nepasiseke.. blink.gif laikysim kumscius, kad pasisektu smile.gif

Atsakyti
Labai jau jinai konkreti. Pasakė ir taškas, jokių beletristikų schmoll.gif man laikus kelis davė pasirinkti, šiaip laikas gana patogus arba šeštadienį ryte, arba kitom dienom vakare. Šeštadienį negalėsiu laikyti, tuo metu CT, tai reiks kažkada dar važiuoti.

Neškis medžiagos daugiau, maža kas gal pavyks pasinaudoti, o neleis tai neleis.....

O pas anglistę nežinau kaip eiti, per gerai testą parašiau hihihi.gif dabar nebežinau ką daryti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 01 13, 13:30)
Gilberta, klausimai: AT apibrezimas, justicija , administracines valdzios sistema. Siaip moketi pagrindus, o ne smulkmenas reikia..  smile.gif  daugiau neabeatsimenu smile.gif

Dėkui,nes kaliau viska iki smulkmenu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes koeges, gal kuri turite dar teises teorijos konspektuka, pagal knyga pati konspektuojosi vaisvilos, bet truksta keiu temu, kaip teisines tradicijos, jei nesunku getspret@yahoo.com dekui smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2012 01 14, 12:00)
Dėkui,nes kaliau viska iki smulkmenu doh.gif

drinks_cheers.gif as taip pat.. o klause (bent jau manes) pagrindu praktiskai, tai viskas eme veltis per daug.. kada laikysi?

mamaEgle, o kuria CT dali laikai, turbut procesa? gal si sestadieni laikysi? g.gif as si sestadieni bendraja dali turiu.. smile.gif bet man procesa netycia ijunge dar, tai paskaiciau foruma ir nesupratau, ten ka jei per paskirta laika neatvyksti laikyt, jau po to kaip skola skaito? apie kazkokius lapelius destytoja rase.. blush2.gif kazkaip bauginanciai pasirode.

Notariata as nusikelsiu.. bandysiu prasytis po sesijos laikyt- gal per budejimo laika leis? blush2.gif Kad tik nelieptu laukti kitos sesijos doh.gif is forumo galima sprest,kad per daug demesio destytoja neskiria, bijau, kad sunku susitart bus su ja.. unsure.gif

Tai anglu zodziu dabar reikia gaut 10 ir bus baigtas smile.gif O visas tris dalis darei testa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 16 sausio 2012 - 09:51
QUOTE(Kadija @ 2012 01 16, 07:50)
mamaEgle, o kuria CT dali laikai, turbut procesa? gal si sestadieni laikysi?  g.gif  as si sestadieni bendraja dali turiu..  smile.gif bet man procesa netycia ijunge dar, tai paskaiciau foruma ir nesupratau, ten ka jei per paskirta laika neatvyksti laikyt, jau po to kaip skola skaito? apie kazkokius lapelius destytoja rase..  blush2.gif kazkaip bauginanciai pasirode.

Notariata as nusikelsiu.. bandysiu prasytis po sesijos laikyt- gal per budejimo laika leis?  blush2.gif Kad tik nelieptu laukti kitos sesijos  doh.gif is forumo galima sprest,kad per daug demesio destytoja neskiria, bijau, kad sunku susitart bus su ja..  unsure.gif
Tai anglu zodziu dabar reikia gaut  10 ir bus baigtas smile.gif O visas tris dalis darei testa?

aš spec. dalį turiu ir procesą. Šeštadienį laikysiu spec. dalį. O pas ką tu bendrą turi? ir kelintą valandą tau šeštadienį? Nesupratau aš dėstytojos irgi su tais lapeliais, reikės pas Margaritą klausti kas ir kaip.

Notariatą gal ir galima laikyt per jos budėjimo valandas, tik jai į paštą reikia rašyti. Labai jau jinai retai moodlej prisijungia. Aš pirmadienį eisiu, vakare.

Kur man anglų žodžiu 10 gauti irnesakyk.gif kokius varganus 5 kaip nors, kad tik teigiamas pažymys būtų doh.gif blush2.gif Čia tik pirmos dalies testas buvo. O anglų dabar dvi dalis padarė, jau berods nebereikia trečios.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 01 16, 10:16)
aš spec. dalį turiu ir procesą. Šeštadienį laikysiu spec. dalį. O pas ką tu bendrą turi? ir kelintą valandą tau šeštadienį? Nesupratau aš dėstytojos irgi su tais lapeliais, reikės pas Margaritą klausti kas ir kaip.

Notariatą gal ir galima laikyt per jos budėjimo valandas, tik jai į paštą reikia rašyti. Labai jau jinai retai moodlej prisijungia. Aš pirmadienį eisiu, vakare.

Kur man anglų žodžiu 10 gauti irnesakyk.gif kokius varganus 5 kaip nors, kad tik teigiamas pažymys būtų  doh.gif  blush2.gif Čia tik pirmos dalies testas buvo. O anglų dabar dvi dalis padarė, jau berods nebereikia trečios.

pas Sauliu Urbonaviciu sestadieni bendra dalis smile.gif Pries tai dar 4dieni organizacine elgsena laikysiu- gal mokeis sita dalyka? Minejo, kad testai bus.. unsure.gif

Del notariato veliau galvosiu- dabar dar egzu iki kaklo laukia doh.gif O anglu tai tu neobjektyviai save vertini- jei gavai is testo 9, reiskia viskas bus ok smile.gif pamatysi, tik baimes labai daug smile.gif Anglu pernai (kai laikiau buvo dvi dalus, dabar vel matau tris- nesuprasi blush2.gif ) As maniau iskart abi laikysi smile.gif ten kartojas nemazai kas.. cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 01 16, 21:39)
pas Sauliu Urbonaviciu sestadieni bendra dalis smile.gif Pries tai dar 4dieni organizacine elgsena laikysiu- gal mokeis sita dalyka? Minejo, kad testai bus..  unsure.gif

Del notariato veliau galvosiu- dabar dar egzu iki kaklo laukia  doh.gif  O anglu tai tu neobjektyviai save vertini- jei gavai is testo 9, reiskia viskas bus ok smile.gif pamatysi, tik baimes labai daug smile.gif Anglu pernai (kai laikiau buvo dvi dalus, dabar vel matau tris- nesuprasi  blush2.gif  ) As maniau iskart abi laikysi smile.gif ten kartojas nemazai kas..  cool.gif

Ir man sestadieni. 11.20. Gal kartu? ax.gif Organizacine turejau, jau labai seniai, pacioj pradzioj. Jau ir neprisimenu pas ka, bet mes ten "praslydom" gerai ax.gif

Testas anglu labai per fuksa gerai gavosi. Zodziu bus daug sunkiau doh.gif dabar sako pirmos dalies iskaita, o paskui dar antra dalis laukia. As pasiemiau visas tris dalis, nors atrodo reikia tik dvieju
Atsakyti