QUOTE(mamaEgle @ 2012 01 13, 13:31)
Kadija, jei speji susitvarkyti ir praktika, ir kursinius gali laikyti valstybinius ta pati semestra. Bet bent jau nuo vasario perejus tai nerealu, nes praktika 3 menesiai, o viska atsiskaityti reikia iki balandzio 1-os d. Gal perejus birzelio men. ir galima valstybiniu viska padaryti (valstybiniai lapkricio pabaigoje, ir berods viska padaryti reikia ar tik ne iki lapkricio 1-os d.) Vasara darai praktika, o paskui issilaikai ka reikia ir atsiskaitai kursinius.
Mums TT kaip ir nereiks daugiau, jo nera valstybinio. Privalomas KT, o paskui pasirenkami kiti.
Ar islaikei finansus? bet jis ir keicia. Mums testas buvo. matyt pagal nuotaika.
Ne tas kainas paziurejai

ten magistro,
cia bakalauro 64.87 lito uz kredita.
Anglu pas mane S liogeriene. Testas ziaurus buvo, bet gavau 9
Strateginis valdymas - vadyba. Labai daug medziagos. Nezinau ar privalomas dabar, jeigu ne ir visos vadybos nelabai prie sirdies - neimk tada.
Seniau kreditu buvo 160, paskui - 140, dabar - 210 reikia surinkti. Praktiskai tas pats, nes pakeite kreditu skaiciavomo sistema. Vienas "senas" kreditas = 1.5 naujo.
hm... idomu kaip su praktika, kazi gal man darba uzskaitytu kaip prakitka..

nezinau reikalavimu praktikai, seniau kiek zinau tai nedideli buvo, net imonese galejo atlikti

bliamba, reikes si semestra issiaiskinti ir tada ziuret ka imt kitam semestrui

o Moodlej netycia ne tu Notariato destytoja kalbinai?
Finansus islaikiau, savo nuostabai gavau 8

nors ir kaliau atsidejus dvi dienas.. saziningai, o rpies tai dar kokias 3 skaiciau medziaga..

sunku man buvo.. as iki siol dar prasimokius jau beveik puse visu reikamu dalyku nesu laikiusi testo, isskytus anglu

arba zodziu (man sekas taip papult) arba rastu
gal gali pakomentuoti Civilines bendraja dali? Pas Urbonaviciu atrodo mokausi.. nezinau kokius teises aktus jis turi minti.. kokius gal istatymus reikia atsispauzdint, ar uzteks tik CK?
Ir procesa gal kas pas ka turejai? pas Kunceviciu? neramina jis labai mane..
Strateginis dabar privalomas, vadyba ne prie sirdies- tai linkiu sau sekmes
O pas Sliogeriene- gerai! ji faina.. lengvai zodziu laikem pas ja.. buk rami
Mergaites, o procesa leidzia laikyt nelaikius bendros ir spec dalies?
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 13, 15:34)
o apmoket ir gi iki 15d sausio reikia, ar iki vasario?
apmoket ir dokumentus issiuti iki 15 d. (arba susitarti del dokumetu issiuntimo veliau su Margarita )