Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2012 01 17, 14:43)
Ir man sestadieni. 11.20. Gal kartu?  ax.gif Organizacine turejau, jau labai seniai, pacioj pradzioj. Jau ir neprisimenu pas ka, bet mes ten "praslydom" gerai  ax.gif

Testas anglu labai per fuksa gerai gavosi. Zodziu bus daug sunkiau  doh.gif dabar sako pirmos dalies iskaita, o paskui dar antra dalis laukia. As pasiemiau visas tris dalis, nors atrodo reikia tik dvieju

Kazkaip neramu man del tos OE, nors destytoja jauna, labai aktyvi ir gera destytoja smile.gif Nieko blogo pasakyti negaliu, bet abejoju savo gebejimu pilstyt is tuscio i kiaura.. o mokytis sunku- atrodo zinoma, kai skaitai, o kai reikes rasyt doh.gif

Civilines vakar iki nakties sprendziau uzduotis.. stoga rauna.. kuo daugiau sprendziau- tuo baisiau darosi, per fuksa beveik i ja eisiu.. unsure.gif nebus laiko, nes ryt varau OER laikyt, o sestadieni jau CT verysad.gif

gal mums tikrai kartu CT?? Man egzaminas vyks sausio 21d. 11.20 val. I-409 auditorijoje. kur jums? smile.gif bet gi destytojai skirtingi..

O del anglu- nebijok, as irgi labai bijojau.. cia kaip tam posakyje, vilkas nera toks baisu, koki ji piesia smile.gif svarbiausia gaudytis thumbup.gif o visu daliu per viena semestra laikyti nera imanoma? g.gif
Atsakyti
Nebijok, bus viskas gerai su OE 4u.gif

Ir man tuo pat metu ir ten pat CT thumbup.gif Ir dėstytojas berods tas pats mastau.gif vadinasi susitiksim drinks_cheers.gif bus smagiau laikyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, matau pas jus juda reikalai su mokslais 4u.gif šaunuolės 4u.gif aš nuo vasario pradėsiu egzaminų maratoną doh.gif

Gal kąnors girdėjote apie anglų dėstytoją Liuolienę arba Burkšaitienę? Dar 3 semestro dėstytojos pavardės nežinau, Margarita bando aiškintis kas ją turi dėstyti.
Kadija, jei pas Vyšniauskienę OE, tai nepergyvenk, ten pas ją labai viskas paprastai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 18 sausio 2012 - 20:30
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 18, 20:28)
Sveikos merginos, matau pas jus juda reikalai su mokslais  4u.gif šaunuolės  4u.gif aš nuo vasario pradėsiu egzaminų maratoną  doh.gif

Gal kąnors girdėjote apie anglų dėstytoją Liuolienę arba Burkšaitienę? Dar 3 semestro dėstytojos pavardės nežinau, Margarita bando aiškintis  kas ją turi dėstyti.
Kadija, jei pas Vyšniauskienę OE, tai nepergyvenk, ten pas ją labai viskas paprastai buvo  biggrin.gif

Sveika smile.gif sekmes egzaminu maratone, kiek egzaminu laukia? smile.gif as ir pati turesiu dar 1 egzamina vasari- jei destytoja priims.

As pas ta pacia kur mamaEgle mokosi mokiausi, tik viena egza laikiau pas kita kazkokia destytoja labai 'kuda'.. doh.gif tai pora puslapiu atgal pasakojau savo ispudzius blink.gif bet pavardes jos nezinau..

OE pas Stancikiene turiu, jauna destytoja, kol kas atrodo nepiktybiska.. rytoj ziuresim kaip bus- vaziuoju egzaminan biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 18 sausio 2012 - 23:51
Blogyte, mes tada praslydom su OE labai gerai blush2.gif o pavardes destytojos jau neatsimenu blush2.gif

Blogyte, ar pavyks pasimatyti?

Sekmes egzamine, Kadija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 01 18, 23:49)
Sveika smile.gif sekmes egzaminu maratone, kiek egzaminu laukia? smile.gif as ir pati turesiu dar 1 egzamina vasari- jei destytoja priims.

As pas ta pacia kur mamaEgle mokosi mokiausi, tik viena egza laikiau pas kita kazkokia destytoja labai 'kuda'..  doh.gif tai pora puslapiu atgal pasakojau savo ispudzius   blink.gif bet pavardes jos nezinau..

OE pas Stancikiene turiu, jauna destytoja, kol kas atrodo nepiktybiska.. rytoj ziuresim kaip bus- vaziuoju egzaminan  biggrin.gif

Su naujais dalykais 20 turėsiu biggrin.gif tik čia jau visam pavasario semestrui, o vasarį žiūrėsiu kiek pasiruošiu smile.gif pernai pavasario semestre 18 turėjau, tai jau nepamenu, bet atrodo 12 išsilaikiau g.gif man niekaip rudenio semestre neišeidavo pasimokyti ir vykti į sesiją, tai turėdavau tik pavasario sesijas doh.gif Bet jau bus viskas, na nebent 1 kokio pasirenkamo trūks, o dar kas liks per vasarą pasimokysiu ir eisiu rudenį į neakivaizdinį arba dieninį.
Mačiau ką rašei, tai man atrodo pas tą pačią ir man doh.gif o antrą kartą pas tą pačią ėjai laikyti?
Sėkmės 4u.gif

QUOTE(mamaEgle @ 2012 01 19, 05:17)
Blogyte, mes tada praslydom su OE labai gerai blush2.gif o pavardes destytojos jau neatsimenu  blush2.gif

Blogyte, ar pavyks pasimatyti?

Sekmes egzamine, Kadija  4u.gif

Ten buvo geriausias praslydimas iš visų bigsmile.gif ai dar kreditai ir bankai patiko, tik nepamenu pavardės dėstytojos biggrin.gif
O iki kada tu laikysi egzaminus? Skaičiau, kad jau pereisi į neakivaizdinį. Ar spėsi viską išsilaikyti nuotoliniam būdama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 19 sausio 2012 - 10:42
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 19, 08:41)
Ten buvo geriausias praslydimas iš visų  bigsmile.gif ai dar kreditai ir bankai patiko, tik nepamenu pavardės dėstytojos  biggrin.gif
O iki kada tu laikysi egzaminus? Skaičiau, kad jau pereisi į neakivaizdinį. Ar spėsi viską išsilaikyti nuotoliniam būdama?

ten buvo nepakartojamai thumbup.gif

Būsiu iki sausio 31, kiek laikysiu dar nežinau, dabar visai nesigalvoja, jau pusantros paros be miego, tuoj reiks eiti miegoti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 19, 10:41)
Su naujais dalykais 20 turėsiu biggrin.gif tik čia jau visam pavasario semestrui, o vasarį žiūrėsiu kiek pasiruošiu  smile.gif pernai pavasario semestre 18 turėjau, tai jau nepamenu, bet atrodo 12 išsilaikiau  g.gif man niekaip rudenio semestre neišeidavo pasimokyti ir vykti į sesiją, tai turėdavau tik pavasario sesijas  doh.gif Bet jau bus viskas, na nebent 1 kokio pasirenkamo trūks, o dar kas liks per vasarą pasimokysiu ir eisiu rudenį į neakivaizdinį arba dieninį.
Mačiau ką rašei, tai man atrodo pas tą pačią ir man  doh.gif o antrą kartą pas tą pačią ėjai laikyti?
Sėkmės  4u.gif
Ten buvo geriausias praslydimas iš visų  bigsmile.gif ai dar kreditai ir bankai patiko, tik nepamenu pavardės dėstytojos  biggrin.gif

oho, normaliai egzaminu smile.gif sveikatos reikia linket tokiasi rempais mokantis thumbup.gif As jei si semestra buciau pasiemus koki 12 irgi buciau galejusi rudeni pereit- labai noreciau, bet neisivaizduoju kaip pasiruost reiketu, man vis paranoja buna, kad neislaikysiu smile.gif

Antra karta anglu laikiau pas ta destytoja, o pirma pas ta pacia, pas kuria dabar mamaEgle mokosi. Pavarde uzkrito.. blush2.gif

As siandien po egzamino.. ziuresim koks rezultatas bus, rasto darba ivertino puikiai.. g.gif dabar jau civilines bijau.. unsure.gif mamaEgle, smagu, kad susitiksim, turbut daug studentu bus thumbup.gif o tu pas ji gal jau kuria kita dali laikei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 19 sausio 2012 - 21:04
QUOTE(mamaEgle @ 2012 01 19, 19:39)
ten buvo nepakartojamai  thumbup.gif

Būsiu iki sausio 31, kiek laikysiu dar nežinau, dabar visai nesigalvoja, jau pusantros paros be miego, tuoj reiks eiti miegoti....  doh.gif

Tai nepasimatysim, vėl gausis tik birželį g.gif
Eik būtinai nusnausti, nes paskui sunku, nieks nelenda į galvą 4u.gif
Aš va pradėjau mokytis, tai net per pietus nusnaudžiu valandėlę, nes tada kažkaip geriau lenda mokslai smile.gif
QUOTE(Kadija @ 2012 01 19, 20:59)
oho, normaliai egzaminu smile.gif sveikatos reikia linket tokiasi rempais mokantis  thumbup.gif As jei si semestra buciau pasiemus koki 12 irgi buciau galejusi rudeni pereit- labai noreciau, bet neisivaizduoju kaip pasiruost reiketu, man vis paranoja buna, kad neislaikysiu  smile.gif

Antra karta anglu laikiau pas ta destytoja, o pirma pas ta pacia, pas kuria dabar mamaEgle mokosi. Pavarde uzkrito..  blush2.gif
As siandien po egzamino.. ziuresim koks rezultatas bus, rasto darba ivertino puikiai..  g.gif dabar jau civilines bijau..  unsure.gif mamaEgle, smagu, kad susitiksim, turbut daug studentu bus  thumbup.gif o tu pas ji gal jau kuria kita dali laikei?

Aš paėmiau visus kuriuos tik galėjau, jei ir nespėsiu, tai ramiai rudenį pasibaigsiu nuotoliniame ir pavasarį keliausiu į neakivaizdinį ar dieninį smile.gif
Pamatysi viskas bus gerai, dar ir darbas puikiai įvertintas thumbup.gif
Mane tai anglų ir BT varo į neviltį doh.gif BT pasiliksiu vėlesniam laikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 19, 21:19)
Tai nepasimatysim, vėl gausis tik birželį  g.gif
Eik būtinai nusnausti, nes paskui sunku, nieks nelenda į galvą 4u.gif
Aš va pradėjau mokytis, tai net per pietus nusnaudžiu valandėlę, nes tada kažkaip geriau lenda mokslai  smile.gif

Aš paėmiau visus kuriuos tik galėjau, jei ir nespėsiu, tai ramiai rudenį pasibaigsiu nuotoliniame ir pavasarį keliausiu į neakivaizdinį ar dieninį  smile.gif
Pamatysi viskas bus gerai, dar ir darbas puikiai įvertintas  thumbup.gif
Mane tai anglų ir BT varo į neviltį  doh.gif BT pasiliksiu vėlesniam laikui  biggrin.gif

BT pasilikau rudeniui, bet BT paprastesne.. CT painu, uzdaviniu bijau, kaip velnio.. doh.gif
Svarstai apie dienini? As kazkaip apie ji net nemastau.. O ko anglu bijai? Aisku lengva man dabar kalbet rolleyes.gif

Kalbant apie mokslus, tai man ryte nieks i galva nelenda, mano mokslio diena buna nuo 12 val iki 24 val. Cia optimalus variantas man smile.gif O po to geras miegas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 01 20, 13:07)
BT pasilikau rudeniui, bet BT paprastesne.. CT painu, uzdaviniu bijau, kaip velnio..  doh.gif
Svarstai apie dienini? As kazkaip apie ji net nemastau.. O ko anglu bijai? Aisku lengva man dabar kalbet  rolleyes.gif

Kalbant apie mokslus, tai man ryte nieks i galva nelenda, mano mokslio diena buna nuo 12 val iki 24 val. Cia optimalus variantas man smile.gif O po to geras miegas smile.gif

Man kaip tik CT bendroji d. buvo labai lengva, net teorijos neskaičiau, tik žiūrėjau kaip uždavinius spręsti ir 8 gavau smile.gif o vat BT tiek visko išmokti reikia, kad nežinau kaip pradėti, perskaitau 5 psl ir padedu į šalį biggrin.gif
Tai sakė, kad galima į kur nori eiti, o kai tik baigiamuosius ir kursinius daryti, tai tas pats į kur eiti, praktika vistiek kur nors atseit praeisiu ax.gif
Anglų labai daug žodžių nežinomų ir tarimų nežinau, tai labai sunku, jau nekalbu vien tik apie teisinius žodžius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 20, 17:33)
Man kaip tik CT bendroji d. buvo labai lengva, net teorijos neskaičiau, tik žiūrėjau kaip uždavinius spręsti ir 8 gavau  smile.gif o vat BT tiek visko išmokti reikia, kad nežinau kaip pradėti, perskaitau 5 psl ir padedu į šalį  biggrin.gif
Tai sakė, kad galima į kur nori eiti, o kai tik baigiamuosius ir kursinius daryti, tai tas pats į kur eiti, praktika vistiek kur nors atseit praeisiu  ax.gif
Anglų labai daug žodžių nežinomų ir tarimų nežinau, tai labai sunku, jau nekalbu vien tik apie teisinius žodžius  doh.gif

Man CT uzdaviniai labiausiai ir erzina, nes ten neimanoma pasiruosti visoms situacijoms.. pakeist galima truputi situacija ir viskas keiciasi kardinaliai.. doh.gif jau panika man del rytojaus, skaitau ir CK, ir teorija, ir uzduotis sprendziu... Laikas tirpsta, o neprotingeju.. doh.gif doh.gif

O anglu isties sunku su zodziais, daugiau nieko sunkaus ir nera.. as saziningai kaliau zodzius.. be vis tiek, kai kuriu reiksmes labai panasios, maisesi.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 20 sausio 2012 - 19:15