QUOTE(Kadija @ 2012 05 16, 09:01)
Man dilema dabar

.. vienam semestrui dalyku turiu pasilikusi, maniau praktika ir kursinius galima kartu

nenoriu as i neakivaizdini pereit, nes ten kai kurie destytojai sako nori, kad lankytu paskaitas studentai

noreciau viska pasibaigti nuotolinese, kad liktu tik koks 1-2 egzaminai, kuriu negaliu islaikyt nuotolinese

O kokia tavo patirtis su neakivaizdiniu, Egle?
Reikes skambintis metodininkei ir klausti kaip geriausia butu padaryt, nes iki siol nesidomejau apie kursinius ir praktika- atrode dar taip toli
Speju, kad valstyubinis antras tavo bus Administracine teise? pagal kursinius darau isvada

:
Beje, man ruosiantis egzaminui notariato klausimas kilo, gal tu issiaiskinai ar destytoja minejo- gali uzsienieciai pirkt zeme po 2011 geguzers 1d. ar ne? draudimas kaip ir baigesi, bet kiek skaiciau tai vieni sako galima,o notaru rumai pernai rekomendavo notaram neregistruot tokiu sandoriu, nes nepakeista konstitucija... o kaip viskas issiprende ir nerandu

:
Žiūrint kokius dalykus pasilikai. Jeigu sutaps su grupe, tai reikės kartu laikyti, o jeigu ne - būsi laisvas studentas, pati tarsies su dėstytojais. Sakai jiems, kad iš nuotolinių perėjai ir visai kitaip žiūri.
O mano praktika tokia: šiuo metų ant dviejų kėdžių sėdžiu

ir nuotolinėse, ir neakivaizdinėse. Manau toks gana neblogas variantas, nes gali vienu metu viską daryti.
Valstybinis greičiausiai bus AT, sako jisai vienas iš paprastesnių. Nes užteks ruošimosi Konstitucinės egzui......
Dėl notariato nežinau

gal parašyk jai į forumą ir pasiklausk, vis kada atsakys.
QUOTE(Danielitaa @ 2012 05 16, 11:49)
Sveikos merginos...
sakykit ar nesigailit kad pasirinkot nuotolini mokymosi buda? ar nera cia vien pinigu plovimas? vis mastau mastau ka pasirinkti ar neakivaizd. moksla ar nuotolini bandyti

pasuflerokit
Aš nesigailiu

mano atveju (gyvenu ne Lietuvoje) tai pats geriausias būdas. O dėstytojų yra labai įvairių, vieni labai nuoširdžiai dirba ir dažnai prisijungia, atsako į klausimus, užduoda namų darbus, o kiti rečiau. Bet nemanau, kad tie kurie retai prisijungia daugiau dirba su neakivaizdininkais. Ir dar čia yra paprasčiau, kad nėra griežto egzaminų grafiko ir mokymosi tempo. Pats matai pagal sugebėjimus, finansinę padėtį tuo metu.
Žmonės apkalba tada, kai nežino kaip kitaip paaiškinti, kodėl pas kažką viskas gavosi, o pas juos ne