Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2012 02 14, 12:55)
Aš stengiuos medžiagą kopintis ir dažniausiai spausdinuosi, nes man patogiau mokytis iš spausdintos medžiagos, nei iš kompo. O ypač kopinu, jei žinau kad nelaikysiu to dalyko ir paskui nebeturėsiu prieigos prie jo, nes visada atjungia semestro pabaigoje. Ir dabar yra perspėjimas
"Gerbiami nuotolinių studijų klausytojai,
sveikiname pradėjus pavasario semestrą!
Informuojame, kad prieiga prie Jūsų pasirinktų dalykų suteikiama iki 2012 m. birželio 30 d.
Dabar kviečiame studijuoti pateiktą dalykų medžiagą, o dėstytojai į darbą įsitrauks šiek tiek vėliau.
ESG administracija"

Ričardui gali parašyti į Techninių nesklandumų forumą, kad nematai naujai pasirinkto dalyko arba asmenine žinute jam.

As kazkodel pamaniau, kad jei nelaikai to dalyko tai automatiskai palieka blush2.gif doh.gif
Regis i viska turiu g.gif tik del anglu nesu tikra, bet jei jau spauzdinau tai manau viskas turetu but g.gif
Einu ieskoti teises teorijos biggrin.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 14, 09:10)
As kazkodel pamaniau, kad jei nelaikai to dalyko tai automatiskai palieka  blush2.gif  doh.gif 
Regis i viska turiu  g.gif  tik del anglu nesu tikra, bet jei jau spauzdinau tai manau viskas turetu but  g.gif
Einu ieskoti teises teorijos biggrin.gif
Aciu  4u.gif

Ne, nepalieka schmoll.gif Manoma, kad pasirinkai dalyką ir per semestrą atsiskaitei už jį. Be to yra tokių, kurie nubyra, tai nelaikys sistemoj tokių visą gyvenimą.

Bandyk rašyti metodininkei, gal sutarsi dar, kad prijungtų tau tuos dalykus vėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 02 13, 17:34)
gerai. Gal rašiau, kad CT gavau 8. O kaip tau?

As prisiminiau, kad tu labai daug egzaminu sturmuoti zadejai smile.gif tai nusprendziau pasiteirauti ar viskas pagal plana smile.gif O man normaliai.. pirma sesija kai i du dalykus ejau studentiskai- ruosiaus gal kokia diena blush2.gif biggrin.gif ir du egzus palikau uz borto- reikia vaziuot laikyt per si menesi, laukiu ikvepimo.. tas ATP nekimba prie sirdies.. (tiksliau destytojas man nelabai.. ) unsure.gif

Del dalyku- tai man paliko visus ano semestro ir prijunge sio semestro smile.gif Jauciuos kaip tikras mokslo guzas lotuliukas.gif O siaip, jei nelaikei, o nori kad liktu prieiga- rasai prasyma metodininkei, kad atidetu egzamino laikyma ir paliktu priejima prie moodle sistemos to dalyko.. Jei ka- turiu prasymo pavyzduka, galiu emeilu imest kam reikia.
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 02 14, 13:59)
As prisiminiau, kad tu labai daug egzaminu sturmuoti zadejai smile.gif tai nusprendziau pasiteirauti ar viskas pagal plana smile.gif O man normaliai.. pirma sesija kai i du dalykus ejau studentiskai- ruosiaus gal kokia diena blush2.gif  biggrin.gif  ir du egzus palikau uz borto- reikia vaziuot laikyt per si menesi, laukiu ikvepimo..  tas ATP nekimba prie sirdies.. (tiksliau destytojas man nelabai.. ) unsure.gif
Del dalyku- tai man paliko visus ano semestro ir prijunge sio semestro smile.gif Jauciuos kaip tikras mokslo guzas  lotuliukas.gif  O siaip, jei nelaikei, o nori kad liktu prieiga- rasai prasyma metodininkei, kad atidetu egzamino laikyma ir paliktu priejima prie moodle sistemos to dalyko.. Jei ka- turiu prasymo pavyzduka, galiu emeilu imest kam reikia.

Gal galetum man pavyzduka imesti ? blush2.gif (vvdebeselis@gmail.com) Pabandyciau parasyti, gal padetu, jei ne per velu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 02 14, 09:59)
As prisiminiau, kad tu labai daug egzaminu sturmuoti zadejai smile.gif tai nusprendziau pasiteirauti ar viskas pagal plana smile.gif O man normaliai.. pirma sesija kai i du dalykus ejau studentiskai- ruosiaus gal kokia diena blush2.gif  biggrin.gif  ir du egzus palikau uz borto- reikia vaziuot laikyt per si menesi, laukiu ikvepimo..  tas ATP nekimba prie sirdies.. (tiksliau destytojas man nelabai.. ) unsure.gif
Del dalyku- tai man paliko visus ano semestro ir prijunge sio semestro smile.gif Jauciuos kaip tikras mokslo guzas  lotuliukas.gif  O siaip, jei nelaikei, o nori kad liktu prieiga- rasai prasyma metodininkei, kad atidetu egzamino laikyma ir paliktu priejima prie moodle sistemos to dalyko.. Jei ka- turiu prasymo pavyzduka, galiu emeilu imest kam reikia.

Gražūs norai ir liko gražiais norais blush2.gif bet vis tiek parašiau prašymą ir dalinai pereinu į neakivaizdinį, kad galėčiau rašyti kursinius ir praktiką atlikti ir dar pasilikau nuotolinėse, kad išlaikyti trūkstamus dalykus.
Atsakyti
Bamboooocha,
imeciau. As surasau ranka, viena nusiusdavau skanuota, del viso ko, kita pastu issiusdavau... Tu pabandytk pirma susisiekti el. pastu. Jei dar priims- po to ir pastu issiusi arba nunesi, jei vilniete smile.gif

mamaEgle, koks skirtumas, svarbu, kad judi jau link neakivazidinio 4u.gif o kaip suprasti dalinai neakivaizdines? ar tai reiskia, kad tuos dalykus, ka jau esi nusipirkusi nuotolinese, tai ten ir gali baigt laikyt? Ir kokiu nors paskaitu turesi neakivaizdiniam?
Papasakok apie kursinius- musu specialybei reikia parasyt is kokiu konkreciu studiju dalyku ar galima rinktis? Ir is vis, kiek ju yra?
Kas susije su normaliom studijom, tai nieko nezinau kaip kas vyksta MRU doh.gif labai daug klausineju blush2.gif

Papildyta:
Ir dar norejau paklausti apie CPT destytoja- man ta pati. Kaip vertino rasto darbus? Jie kiek nors itakos turejo?Koks pas ja egzaminas? Reikli destytoja?
Bus po to kaip su finansais- rasiau darba isijautus, o per egza net neklause ar
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 02 14, 12:39)
Bamboooocha,
imeciau. As surasau ranka, viena nusiusdavau skanuota, del viso ko, kita pastu issiusdavau... Tu pabandytk pirma susisiekti el. pastu. Jei dar priims- po to ir pastu issiusi arba nunesi, jei vilniete  smile.gif
mamaEgle, koks skirtumas, svarbu, kad judi jau link neakivazidinio 4u.gif o kaip suprasti dalinai neakivaizdines? ar tai reiskia, kad tuos dalykus, ka jau esi nusipirkusi nuotolinese, tai ten ir gali baigt laikyt? Ir kokiu nors paskaitu turesi neakivaizdiniam?
Papasakok apie kursinius- musu specialybei reikia parasyt is kokiu konkreciu studiju dalyku ar galima rinktis? Ir is vis, kiek ju yra?
Kas susije su normaliom studijom, tai nieko nezinau kaip kas vyksta MRU  doh.gif labai daug klausineju  blush2.gif
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti apie CPT destytoja- man ta pati. Kaip vertino rasto darbus? Jie kiek nors itakos turejo?Koks pas ja egzaminas? Reikli destytoja?
Bus po to kaip su finansais- rasiau darba isijautus, o per egza net neklause ar

Aš neakivaizdiniame turėsiu praktiką, gal kelis dalykus (jeigu truks kreditų, o tų dalykų nėra nuotolinėse) ir kursinius. Kursiniai yra du, po antro ir trečio kurso (mokymo plane yra numatyta). Iš ko rašysi kursinius galėsi pasirinkti, kol kas dar nesirinkau, tai nežinau kaip ir kas viskas bus.
O tuos dalykus, kuriuos esu pasirinkus nuotolinėse tai nuotolinėse turiu ir pabaigti, nes kitaip reiktų mokėti iš naujo.

CPT dėstytoja ta pati, tačiau aš nelaikiau CPT, tai net ir nežinau ar jinai labai žiūri į darbą. Bet kas laikė, tai sakė kad egzas pakankamai sunkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 02 14, 16:26)
CPT dėstytoja ta pati, tačiau aš nelaikiau CPT, tai net ir nežinau ar jinai labai žiūri į darbą. Bet kas laikė, tai sakė kad egzas pakankamai sunkus  doh.gif

Aiškuma smile.gif reiks ištempt kažkaip vis tiek...

Atsakyti
turiu tobulus MRU BAIGIAMOJO VALSTYBINIO KONSTITUCINES TEISES EGZAMINO konspektus =)

Konspektai yra sudaryti 2010 m. pagal MRU konstitucines teises baigiamojo egzamino programa. Laikiau egzamina praeitais metais, mokiausi VIEN TIK IS situ konspektu ir gavau 10. i juos ieina wisa reikalinga egzaminui medziaga- Lietuvos konstitucine teise ir lyginamoji konstitucine teise. zodziu yra absoliuciai wiskas, ko reikia egzaminui.Konstitucinio teismo nutarimai integruoti pagal temas. konspektus sudaro 245psl, A4, 12 sriftas. Kam idomu, rasykite asmenine zinute. Pati situos konspektus as pirkau. Konspektuose nera tik naujausios konstitucinio teismo praktikos- nuo 2010m antros puses. Bet ten nebus daug aktualiu nutarimu.

Atsakyti
Sveikos merginos ...
o kokia kaina dabar 1 kredito ? taip suprantu 99Lt jau ? g.gif kazkur buvau radus kad apie 70 lt.
Atsakyti
61 litas dabar bakalauro 4u.gif

čia daugiau
Atsakyti
Sveikos, domiuosi mru nuotolinemis studijomis, gal man galite paaiskinti ka tai reiskia "Atvirųjų nuotolinių studijų klausytojui(-ai), atitinkamoje studijų programoje surinkusiam(-usiai) 36 kreditus, pagal studijų kreditų užskaitymo tvarką sudaromos sąlygos tapti universitete organizuojamų nuolatinių ar ištęstinių studijų programų studentu. Pageidaujantieji tapti studentais, Elektroninių studijų grupei raštu pateikia prašymą dėl perkėlimo į nuosekliąsias studijas."
Ir aplamai kaip tos nuotolines studijos?
Atsakyti