Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Blogytė @ 2010 01 20, 21:34)
Na tai susitiksim apie 2 val. foje  smile.gif

Okis biggrin.gif
Atsakyti
Būsiu pioneer.gif
Atsakyti
labas is ryto, merginos smile.gif stai ir as...kaipir zadejau jungiuosi prie Jusu, na ka lotynu kalba 6 gavau....jauciuosi super smile.gif kaip palengvejo, liko tik teises teroija, bet nelaikysiu, bo nesimokiau sad.gif kaip Jus? mane erzina kad vis dar nera rezultatu spec kalbos ir adm teises bendros dalies sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaiciuke_25: 22 sausio 2010 - 09:32
Sveika, Mergaiciuke 4u.gif smagu Tave ir cia matyti thumbup.gif
Man admin. spec. dalies jau vakar buvo rezultatas. Gavau 8 thumbup.gif buvau maloniai nustebinta tokio įvertinimo ax.gif Šiandien dar baudžiamąją laikau ir vis niekaip logikai nepasirįžtu blush2.gif gal susikaupsiu iki kito šeštadienio, o gal ryt eisiu g.gif
Ar pavežė Tave vakar Dėstytoja?
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciuke_25 @ 2010 01 22, 09:30)
labas is ryto, merginos smile.gif stai ir as...kaipir zadejau jungiuosi prie Jusu, na ka lotynu kalba 6 gavau....jauciuosi super smile.gif kaip palengvejo, liko tik teises teroija, bet nelaikysiu, bo nesimokiau sad.gif kaip Jus? mane erzina kad vis dar nera rezultatu spec kalbos ir adm teises bendros dalies sad.gif

Labas, Mergaičiuke_25! 4u.gif Smagu matyti ir sveikinu su išlaikytu egzaminu smile.gif
Aš irgi landžioju į teisę ir spec. kalbą.. blink.gif Arba gal neišlaikiau, todėl rezultato nėra doh.gif
MamaEgle, sveikinimai! 4u.gif O kaip rezultatus sudėjo? Paslėptai, ar iš karto matosi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2010 01 22, 08:36)
Labas, Mergaičiuke_25!  4u.gif  Smagu matyti ir sveikinu su išlaikytu egzaminu  smile.gif
Aš irgi landžioju į teisę ir spec. kalbą..  blink.gif  Arba gal neišlaikiau, todėl rezultato nėra  doh.gif 
MamaEgle, sveikinimai!  4u.gif  O kaip rezultatus sudėjo? Paslėptai, ar iš karto matosi?    rolleyes.gif

Forume naują temą atidatrė. Su visais įvertinimų paaiškinimais, lentelė: egzaminas+darbai=bendras įvertinimas.
Kaip su kreditais?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 22, 11:13)
Forume naują temą atidatrė. Su visais įvertinimų paaiškinimais, lentelė: egzaminas+darbai=bendras įvertinimas.
Kaip su kreditais?

Nu ką su kreditais.. Vakar vakare kompo neturėjau, šiandien dirbu net dūmai rūksta doh.gif Kada darbus rašyt? rolleyes.gif Dar dėl adm. teisės labai įdomu kokie testų rezultatai, neapsisrendžiu ar pabaiginėti tuos uždavinius ar užteks tiek kiek duos.. g.gif
Atsakyti
Jau deda spec.k.rezultatus biggrin.gif aš išlaikiau smile.gif ir kreditai ir bankai viskas gerai, pamirso man parasyt rezultatus biggrin.gif viskas man jau ramu šį mėnesį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 22 sausio 2010 - 11:46
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 22, 11:43)
Jau deda spec.k.rezultatus  biggrin.gif aš išlaikiau  smile.gif ir kreditai ir bankai viskas gerai, pamirso man parasyt rezultatus  biggrin.gif viskas man jau ramu šį mėnesį  smile.gif

thumbup.gif Sveikinu!
Aš jau irgi turiu spec. kalbą. (ne taip gerai kaip norėtųsi, bet vistiek išlaikyta..) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2010 01 22, 12:01)
thumbup.gif  Sveikinu!
Aš jau irgi turiu spec. kalbą. (ne taip gerai kaip norėtųsi, bet vistiek išlaikyta..)  doh.gif

Kaip lotynų sekėsi? Turbūt 9 gavai biggrin.gif
O spec.k. matomai griežtas vertinimas buvo, nes iš jos parašymo supratau, kad daug neišlaikiusių g.gif

mamaEgle, sveikinu su admin. spec. dalies išlaikymu ir lb geru pažymiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 22, 12:33)
Kaip lotynų sekėsi? Turbūt 9 gavai  biggrin.gif
O spec.k. matomai griežtas vertinimas buvo, nes iš jos parašymo supratau, kad daug neišlaikiusių  g.gif

Nu jooo, matyt kažkas neišlaikė.. ax.gif Lotynų tiek ir gavau thumbup.gif Spec. kalbą mažiau hihihi.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimusb 4u.gif Tikrai nesitikėjau šitiek gauti schmoll.gif
Sveikinu koleges 4u.gif Ir aš išlaikiau assa.gif jau galvojau bus neišlaikytas doh.gif bet viskas gerai karsta.gif

Mergaičiuke, kaip tau sekėsi?
Atsakyti