Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Ačiū už sveikinimus 4u.gif ne toks jau didelis mano žygdarbis irnesakyk.gif dar apie logiką mąstau.... mastau.gif bet nežinau kaip čia bus g.gif

Logikos pažymius pasako iš karto, egzaminas nuo 11 penktadienį, tai jei neišlaikei iš karto pas metodininkę ir rašai prašymą ax.gif

Mergaičiuke, neturiu prašymo pavyzdžio, parašyk metodininkei, atsiųs. Praeitą semestrą buvo įkėlę į moodle aplinką, gal ir dabar įkels g.gif
Atsakyti
Aš turiu prašymą atidėjimui, jei dar reikia, atsiųsk savo el.paštą arba skype.
Atsakyti
Mama Egle saunuole, sitiek issilaike, matosi kad mokosi, domisi smile.gif
Atsakyti
mamaEgle, kiek dalykų išsilaikei per šią sesiją?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 24, 15:28)
mamaEgle, kiek dalykų išsilaikei per šią sesiją?

Kol kas 6 iš 7 laikytų ax.gif baudžiamosios bus ryt rezultatai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 24, 19:57)
Kol kas 6 iš 7 laikytų  ax.gif  baudžiamosios bus ryt rezultatai  doh.gif

Tau galima jau medalį kabinti first.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi 7.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2010 01 24, 23:16)
Aš irgi 7..  blush2.gif

Šaunuolė thumbup.gif tada abi dalinsitės first.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Išlaikiau ir baudžiamąją karsta.gif karsta.gif karsta.gif sesija baigta, jeigu dar logikos nesugalvosiu laikyti mastau.gif
Atsakyti
kaip smagu, kad be skolu likai, mama Egle wink.gif Sveikinu! Zinok nerandu, arba nemoku ieskoti privalomu ir laisvai pasirenkamu dalyku, gal koki anuoroda galetum mestelti?
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciuke_25 @ 2010 01 25, 11:10)
kaip smagu, kad be skolu likai, mama Egle wink.gif Sveikinu! Zinok nerandu, arba nemoku ieskoti privalomu ir laisvai pasirenkamu dalyku, gal koki anuoroda galetum mestelti?

Aš irgi lengviau atsikvėpiau. Tuo labiau, kad be baudž. bendrosios neleidžia laikyti spec. dalies ax.gif

Č ia pažiūrėk turėtum viską surasti
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 25, 11:38)
Išlaikiau ir baudžiamąją  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif  sesija baigta, jeigu dar logikos nesugalvosiu laikyti  mastau.gif

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti