QUOTE(Smile... @ 2010 10 04, 14:41)
D6 turi Steam
jep, jau girdejau sita ganda. aciu uz info. nes psl savo rase kad ner. eisim zvalgybu

QUOTE(tms @ 2010 10 04, 17:35)
bet tai uh, kiek daug seklių ir informacija kaip greitai pateikiama?
Tiesa, nudžiugau GP radusi Super fermeri ir dar ypatingai grazia jo uzsienietiska versija

Klausimas - ar La Havre labai skiriasi nuo Puerto rico? nes man tai tas pats daiktas tik kitoj rankoj. ar as klystu?
Jetau, pirmadienis, tauta, negi savaitgali nieko nezaidet?
QUOTE(Gugucia @ 2010 10 04, 17:59)
Klausimas - ar La Havre labai skiriasi nuo Puerto rico? nes man tai tas pats daiktas tik kitoj rankoj. ar as klystu?
man negausiai panasus. Puertorico lengvas toks, renkiesi role, vykdai elementarius veiksmus. Le havre reik ijungt zymiai daugiau pilkuju lasteliu. Zaidziau tik kelis kartus, sako su partiju skaicium downtime'as stipriai trumpeja.
QUOTE(Gugucia)
Jetau, pirmadienis, tauta, negi savaitgali nieko nezaidet?
Kiekviena savaitgali bandom susieit, o ka?

Va treciadieni Kauno hexagone laukia Naujakuriu pusfinalis, jei labai pasiseks ir finalas

QUOTE(Smile... @ 2010 10 04, 19:14)
Oi, kaip ir bebūtų keista, šį savaitgalį mes nieko nežaidėm. Reiks ateinantį atsigriebti
. O jūs?

iki vienu draugu nusivezeme turn and taxis, bet liko nepaliestas, kita diena visi labai ilgai ziurejom i Dracula, bet taip ir nepakilo rankos jo pradet (nesusipratimas ten man ne zaidimas...)
O kaip tas tigris ir eufratas? kazkaip praleidusi as ji...
QUOTE(Gugucia @ 2010 10 04, 19:46)
iki vienu draugu nusivezeme turn and taxis, bet liko nepaliestas, kita diena visi labai ilgai ziurejom i Dracula, bet taip ir nepakilo rankos jo pradet (nesusipratimas ten man ne zaidimas...)
...taigi Reiner Knizia teritoriju klasika. Yra keturiu spalvu kubeliai. Juos renki plėsdamas savo karalystes ar laimedamas kovas pries kitu zaideju lyderius. Tavo pasiektas rezultatas yra kubeliu skaicius spalvos kurios surinkai maziausiai. Sis zaidimas tikras geris, nors reikalauja abstraktaus mastymu
Tiesa, savaitgali bandem ir Steam zaist, bet niekaip negalejom prisimint kaip ten pradet. Bandymas skaityt taisykles baigese nesekme. Nezinau gal vyno buvo per daug

taigi Naujakuriu turnyra kuriame dalyvavo 20 Kauno zaidimu klubo nariu laimejo moteriskos lyties atstove Iveta. Turnyre liko it muse kande labai patyre vyrukai suzaide net po simta ir daugiau sio zaidimo partiju
beje Iveta laimi jau ne pirma turnyra. Isvadas apie moteru ir vyru sugebejimus sioje srityje pasidarykite pacios(-ys)
Beje finalinej partijoj pirma puse zaidimo man sekesi pirmauti. Taciau taktiskai tai nenaudinga nes visi zaidzia pries stipriausia. Taigi nepavyko atsilaikyti ir likau 3-4 vietoj

Laba, kokių žinote įdomių stalo žaidimų žaisti kompanijoje? Alias, uno žinomi. Paskaitinėjau internetinėse parduotuvėse, tai nelabai ką išsirinkau. Gal iš patirties galite ką patarti?