Įkraunama...
Įkraunama...

Stalo žaidimai (3 tema)

Apklausa: Kokius stalo žaidimus labiausiai mėgstate (257 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(374 @ 2010 11 01, 19:58)
Na nereikia žmogaus taip aršiai užsipulti, būkim draugiški.

Tegul meškutė nepriima asmeniškai 4u.gif
Beje man rodos yra atskira pokerio tema, kur visos pokeristės renkasi.

QUOTE(Bamboskinas @ 2010 11 03, 14:05)
Noriu vyrui nupirkti futbolo stala kaledoms, tik visiskai nieko apie juos neismanau doh.gif . Gal kas patartumet i ka reiktu atkreipti demesi, o gal rekomenduotimet koki megejiska, bet ne prasta? ax.gif Noretusi isleisti ne daugiau 500lt ir uz tokius pinigus man jau noretusi nusipirkti gera ir kokybiska daikta rolleyes.gif .

Geras daiktas gerai ir kainuoja. Už 500lt manau galima tik vaikišką variantą susirasti.
Nors .... http://pigu.lt/sport...43_ad?id=555992

Beje kiek žiūrėjau realybėje, tai man patinkančių stalų kaina buvo nuo 2000lt, todėl pamaniau - daug stalo žaidimų išeina ir nebepirkau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Simakas @ 2010 11 03, 14:45)
Geras daiktas gerai ir kainuoja. Už 500lt manau galima tik vaikišką variantą susirasti.
Nors .... http://pigu.lt/sport...43_ad?id=555992
Aciu uz nuomone 4u.gif . Si stala jau apziurejau pigu.lt mirksiukas.gif (nuolaida nemaza, kazkas toki nenauja per skelbiu.lt 600lt praso ax.gif ). 2000lt tikrai nesiruosiu moketi (puse mano masiniuko kainos lotuliukas.gif), bet bandysiu dar ieskoti uz pigiau ir gal ka pakankamai kokybisko rasiu g.gif. Juk turetu buti ivairiu akciju-atrakciju ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bamboskinas: 03 lapkričio 2010 - 14:42
QUOTE(Bamboskinas @ 2010 11 03, 15:41)
Aciu uz nuomone 4u.gif . Si stala jau apziurejau pigu.lt mirksiukas.gif (nuolaida nemaza, kazkas toki nenauja per skelbiu.lt 600lt praso ax.gif ). 2000lt tikrai nesiruosiu moketi (puse mano masiniuko kainos lotuliukas.gif), bet bandysiu dar ieskoti uz pigiau ir gal ka pakankamai kokybisko rasiu g.gif. Juk turetu buti ivairiu akciju-atrakciju ax.gif.

Kad čia jau super duper akcija manau. Mano nuomone jei pirksi pigiau, gausi vienkartinio naudojimo daiktą, vyrukai stipriau pasukios lazdas, o dar blogiau stumdymas pirmyn, atgal (smūginis), suluš ir nieko neturėsi....
Geriau stalo žaidimai, ne pigus stalo futbolas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simakas @ 2010 11 03, 16:43)
Kad čia jau super duper akcija manau.  Mano nuomone jei pirksi pigiau, gausi vienkartinio naudojimo daiktą, vyrukai stipriau pasukios lazdas, o dar blogiau stumdymas pirmyn, atgal (smūginis), suluš ir nieko neturėsi....
Geriau stalo žaidimai, ne pigus stalo futbolas smile.gif

Nu va, dekui uz patarimus, reik galvot kaip cia protingiau padarius g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bamboskinas @ 2010 11 03, 18:42)
Nu va, dekui uz patarimus, reik galvot kaip cia protingiau padarius g.gif .

http://www.foos-shop...olo-stalai.html

va cia tikri geri atlaiko smile.gif gal jie ir isimoketinai prekiauja smile.gif
Atsakyti
nusipirkau puiku futbolo stala uz 250,kur buna zaislai ir daiktai parvesti is visokiu angliju ir t.tnaujas,visa koplektacija,ir tikrai labai tvirtas mirksiukas.gif
Atsakyti
nepamenu ar minejau, vis ta senatve.
kam reikia dominion kaledom papigiai - www.amazon.de i paieska dominion, kainuoja 20 eu ir +6 eu siuntimas. dar jei kas prisides prie kitu pirkiniu tai ir siuntimo islaidos juokingos, o jei dar moki vokiskai tai vokiska versija dar pigiau biggrin.gif as ruosiuos power grid nauju lentu uzsitavarint, vis nebaigiam mes su juo doh.gif

o stalo futbolu uz 250 as asmeniskai netikiu. tvirti jie visi is pradziu, bet kai gerai patrankai atsoka greitai. visgi sitoj vietoj vadovaujuosi patarle, kad tokiu daiktu pigiu ir geru nebuna. bet... bent suzinosit ar jums reikia gero biggrin.gif nes daznai po menesio dvieju stalas sulaukia tik dulkiu sveciuose.
Atsakyti
tai va kad is amazon.de rizika parsisiust fokiska, dazniausiai nesivargina parasyt kokia kalba
Atsakyti
QUOTE(tms @ 2010 11 15, 18:30)
tai va kad is amazon.de rizika parsisiust fokiska, dazniausiai nesivargina parasyt kokia kalba

aiskiai matosi kad vokiskas 16 eu (net virselis kitas), angliskas 19... ai, koks skirtumas akcija matau liko tik vokiskam. bet parasyta prie Details "Deutsch published"

gal kas apie kokias nors naujienas nusviestu? kaip baigesi su tuo dungeon lord? nieko doro? kas dar tokio ne bais karinio ne puerto riko interpretaciju tema butu naujo?

o kaip tas 2010 laimetojas bronze age?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gugucia: 17 lapkričio 2010 - 13:01
QUOTE(Gugucia @ 2010 11 17, 13:59)
gal kas apie kokias nors naujienas nusviestu? kaip baigesi su tuo dungeon lord? nieko doro? kas dar tokio ne bais karinio ne puerto riko interpretaciju tema butu naujo?

Kol kas nieko naujo neklibinam, tik Factory Manager ir Age of empiresIII, ai da buvo draugai įvėlę į Carcasone žaidimą su beveik visais pratesimais smile.gif košmaras kažkoks(iš gerosios pusės, jei taip galima pasakyti), kiek taisyklių papildomai..., ir tai dar daugelio nesilaikėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simakas: 17 lapkričio 2010 - 16:45
sunku apie naujienas rasyt kai per savaite 3-4 naujus zaidimus isbandai wink.gif Klube dar ne viska isbandem kas parvaziavo is Eseno parodos. Ir siaip zmones pastoviai tempiasi naujienas taip kad zaidimu daugiau negu galimybiu juos suzaist biggrin.gif .

Paminesiu kelis labiausiai uzkabliavusius:

Atlantic Triangle (2010) - ekonominis, trys kauliukai, vezi laivais prekes is europos i afrika, is afrikos i amerika, is amerikos i europa, uzdirbi pinigus, statai bazes, piratai uostuose, audros jurose. Labai grazus, lengvas, tinkamas seimynai

Cafe international (1989) Spieldesjahres klasika. Turi susodint ivairiu tautybiu poreles prie staliuku pagal tam tikras taisykles, jei ner kur sodint tada i bara. Pries 20metu sukurt zaidima reikdavo originalios idejos, ne kaip dabar kepami klonai. Zavi savo lengvumu ir autentisku ano meto stiliuku (originalus Mattel barbiu firmos leidimas)

Thunderstone (2009) - tiesioginis dominion konkurentas tik su aiskia temiskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tms: 18 lapkričio 2010 - 01:10
Thunderstone mane labai sudomino, bet kilo eilinis pasipiktinimas - negi stalo žaidimai tik berniukams skirti? RFTG - kažkokios idiotiškos planetos, čia kažkokie tai monstrai, kodėl niekas nepadaro tokio lygio žaidimo, bet kokiais gražiais motyvais (na neprašau versijos adaptuotos shopinimuisi, bet kokie nors mieli gyvūnėliai arba bent mieli monstriukai (kad ir smallwordo lygio)?? a? blush2.gif

nu ziurekit - kaip man su tokiu zaisti? doh.gif
user posted image

TMS - o is kur Cafe international gavot? va cia jau mergaitiskas biggrin.gif

tiesa - dievorezimas mano kazkada girta Drunter und Druber aprase smile.gif http://www.dievorezi...tgalio-godos-3/

kokios naujienos kaledoms nusimato?
Atsakyti