jei kas paklaustu "noriu pabandyti stalo zaidimus, ka patartumet?" sakyciau "pradekit nuo Naujakuriu". Puiki Kaledine dovana ir suaugusiam ir paaugliui. As taip irgi "atradau" stalo zaidimus. Mes pazaisdavom ten Alias ir pan su kompanija. Bet zmona viena kart pries Kaledas man dave sarasa ko noretu

Vienas punktas buvo Naujakuriai apie kuriuos beveik nebuvau girdejes, bet jai rekomendavo jos draugai kaip labai itraukianti uzsiemima. Taigi as susidomejau zaidimais, pradejau browsint interneta, atradau BoardGameGeek, dar pries Kaledas nusipirkau Ticket To Ride Europe, Puerto Rico ir isisukom i zaidimus su kompanija pagal pilna programa

Tada Naujakuriu taip ir nedovanojau, mano brangiajai dovana buvo staigmena ne is saraso

O Naujakurius isbandziau pas draugus, sis zaidimas tampa labai idomus kai ismoksti gerai zaisti. Vienas budas daug zaisti, kitas pasiskaityt internete apie strategijas

Esu isbandes apie 80 stalo zaidimu. Norintiems pradeti Kaledom rekomenduociau butent siuos 3 pavadinimus paminetus siame poste.