Įkraunama...
Įkraunama...

Stalo žaidimai (3 tema)

Apklausa: Kokius stalo žaidimus labiausiai mėgstate (257 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Gugucia @ 2010 11 19, 17:13)
TMS - o is kur Cafe international gavot? va cia jau mergaitiskas biggrin.gif

jo sitas gerulis thumbup.gif dar nebuvo zaidimu vakaro kad partijos nesumestume. Net mano brangioji zmonele ir dukrele susigunde, nors siaip zaidimu nezaidzia biggrin.gif
Man labai pasiseke rast ebay.de visiskai kaip nauja. Siuo metu yra vienas selleris kur siuncia i Lietuva, truputi padroztas bet tik 15eur: http://cgi.ebay.de/w...em=260687121173. Gali rinktis svieziai perleista ispanu versija, bet man labiau patiko originalus Mattel stiliukas. Yra ir kortine versija, bet ten nieko gero
Atsakyti
QUOTE(Gugucia @ 2010 11 15, 17:06)

o stalo futbolu uz 250 as asmeniskai netikiu. tvirti jie visi is pradziu, bet kai gerai patrankai atsoka greitai. visgi sitoj vietoj vadovaujuosi patarle, kad tokiu daiktu pigiu ir geru nebuna. bet... bent suzinosit ar jums reikia gero biggrin.gif nes daznai po menesio dvieju stalas sulaukia tik dulkiu sveciuose.

nu nepatingesiu kda ir nufotkinsiu del idomumo ax.gif
Atsakyti
del cafe international, si savaitgali kazkas uzmate galvosukiuose Vilniaus Akropolyje ta perleista versija. Tad skubek, Gugucia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tms @ 2010 11 22, 11:58)
del cafe international, si savaitgali kazkas uzmate galvosukiuose Vilniaus Akropolyje ta perleista versija. Tad skubek, Gugucia smile.gif

brangiausiasis nepasirase doh.gif bet gal pamates susidomes, kaip tik metos kazkur dovanu cekis GP...
is kitos puses senosios versijos visad smagesnes, kad ir grazus oldschoolinis acquire'as, niekad nesinori man jo naujo nusipirkt, kai bendraminciai turi senaji. tik senasis!
Atsakyti
Nežinau ar tinkamoj temoj klausiu, bet nusipirkom rinkinį žaidimų ir vieną iš jų nežinom kaip žaisti. Internete niekaip negaliu surasti žaidimo taisyklių. Gal kas pagelbėtų. Žaidimas vadinasi Steeple Chase, o atrodo va kaip šitam paveikslėlyje iš dešinės, kur iš 4 spalvotų dalių susideda. Tiktų aprašymas lietuvių, rusų ar anglų kalba.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danni: 26 lapkričio 2010 - 19:00
Neblogas straipsniukas

http://www.washingto...er=emailarticle

beje šiandien kaip tik mačiau kad Čipolino ir baby city 30 proc. nuolaida NAUJAKURIAMS smile.gif
Atsakyti
jei kas paklaustu "noriu pabandyti stalo zaidimus, ka patartumet?" sakyciau "pradekit nuo Naujakuriu". Puiki Kaledine dovana ir suaugusiam ir paaugliui. As taip irgi "atradau" stalo zaidimus. Mes pazaisdavom ten Alias ir pan su kompanija. Bet zmona viena kart pries Kaledas man dave sarasa ko noretu wink.gif Vienas punktas buvo Naujakuriai apie kuriuos beveik nebuvau girdejes, bet jai rekomendavo jos draugai kaip labai itraukianti uzsiemima. Taigi as susidomejau zaidimais, pradejau browsint interneta, atradau BoardGameGeek, dar pries Kaledas nusipirkau Ticket To Ride Europe, Puerto Rico ir isisukom i zaidimus su kompanija pagal pilna programa smile.gif Tada Naujakuriu taip ir nedovanojau, mano brangiajai dovana buvo staigmena ne is saraso wink.gif O Naujakurius isbandziau pas draugus, sis zaidimas tampa labai idomus kai ismoksti gerai zaisti. Vienas budas daug zaisti, kitas pasiskaityt internete apie strategijas wink.gif

Esu isbandes apie 80 stalo zaidimu. Norintiems pradeti Kaledom rekomenduociau butent siuos 3 pavadinimus paminetus siame poste.
Atsakyti
o va aš ot, pradėjau visai nuo kitokių žaidimų.

ir tai buvo taip tms "mėgstamas" Saboteur ir taip pat vienas mėgiamiausių Citadels.

pradedantiesiems pats tas wink.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zaidziate age of empires? Gal galetumete truputi apsviest nuo ko pradet zaist?
Atsakyti
O gal kas galit rekomenduot žaidimą dviems, kuris greit neatsibostų ?:) Pabandėm Small World .. pirmus kelis kartus buvo įdomus, bet po ketvirto penkto atsibodo.. ieškom ko nors naujo (atmetus visus aliasus, monopolius ir pan)
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2010 12 25, 03:25)
Sveiki, gal kas zaidziate age of empires? Gal galetumete truputi apsviest nuo ko pradet zaist?

na reik ishsidelioti lenta...
Atsakyti
QUOTE(balbiesas @ 2010 12 27, 00:22)
O gal kas galit rekomenduot žaidimą dviems, kuris greit neatsibostų ?smile.gif Pabandėm Small World .. pirmus kelis kartus buvo įdomus, bet po ketvirto penkto atsibodo.. ieškom ko nors naujo (atmetus visus aliasus, monopolius ir pan)

Domino pabandykit,nusipirkom,labai patinka visiems,galima ir keturiese,ir iš pinigų thumbup.gif
Atsakyti