Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 18, 08:37)
lahja
O dirba ji Trakų gatvėje smile.gif

Norejau paklausti, kokie rezultatai? Ar susitvarke odele? Kiek jau esi valymu pasidariusi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 11 08, 22:55)
Norejau paklausti, kokie rezultatai? Ar susitvarke odele? Kiek jau esi valymu pasidariusi?  smile.gif

Pasimečiau šiek tiek skaičiuje, 4 ar 5 pasidariusi g.gif gal 4 g.gif buvau kaip tik paskutiniame valyme ketvirtadienį, tai jau šiandien atsikėliau graži, nes luposi labai oda tas dienas smile.gif o šiaip patenkinta esu, spuogai nekyla, nebent koks pavienis, tų poodinių nelikę. Dar kolkas vaikštau kas 2 savaites, bet jau klausiu kada pradėsim retinti apsilankymus smile.gif
Atsakyti
O ši kosmetologė dirba tokiu principu, kad pagrindinę dalį procedūros užima būtent tų visokių rūgštinių pylingų uždėjimas, ar mechaninį kruopščiai padaro, ar nelabai? Kokia jos nuomonė apskritai apie mechaninį? Kas turit veido odą, kuri reikalauja mechaninio valymo nemažai ir lankėtės pas šią kosmetologę, gal galėtumėt pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 09, 03:01)
O ši kosmetologė dirba tokiu principu, kad pagrindinę dalį procedūros užima būtent tų visokių rūgštinių pylingų uždėjimas, ar mechaninį kruopščiai padaro, ar nelabai? Kokia jos nuomonė apskritai apie mechaninį? Kas turit veido odą, kuri reikalauja mechaninio valymo nemažai ir lankėtės pas šią kosmetologę, gal galėtumėt pasakyt  4u.gif

Man pirmiausia deda rūgštis, o tada tikrai nemažai valo mechaniniu būdų. Eidama pirmą valymą galvojau, kad einu rūgštinio darytis ir viskas, bet sakė, kad reikia pavalyti veiduką ir mechaniniu ir kas kartą valo, tik kiekvieną kartą vis mažiau, aišku smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Rytoj pirma karta eisiu i veido valymo procedura. Perskaiciau visa tema baisu pasidare. Dar ir laida maciau kai moteriskei sudegino veido oda su rugstym, per stipria koncentracija naudojo ir per ilgai laike. Buvo grazi moterys o tapo doh.gif
Spogu keleta atsiranda, bet nera baisu. Labau noriu atnaujinti odele, nes jau virs 30, o pas kosmetologe nesilankiau nekada blush2.gif Bet kas antra savaite irgi nesiruosiu vaikciuoti. schmoll.gif
Nepamenu kas rase apie Paula Exfoliating 2% BHA Gel, kur jus perkat ta geli, ar is uzsenio siunciates?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 09, 11:44)

Dėkui už atsakymą smile.gif

QUOTE(chiki-piki @ 2010 11 11, 03:34)
Sveiki. Rytoj pirma karta eisiu i veido valymo procedura. Perskaiciau visa tema baisu pasidare. Dar ir laida maciau kai moteriskei sudegino veido oda su rugstym, per stipria koncentracija naudojo ir per ilgai laike. Buvo grazi moterys o tapo doh.gif
Spogu keleta atsiranda, bet nera baisu. Labau noriu atnaujinti odele, nes jau virs 30, o pas kosmetologe nesilankiau nekada blush2.gif Bet kas antra savaite irgi nesiruosiu vaikciuoti.  schmoll.gif

Nežinau, kas ten per laida, gal pas kokią nors neaiškią kosmetologę ta moteris valymą darėsi ar kaip? Teko pas porą kosmetologių veido valymą su rūgštimi daryt, tai nieko, sveika gyva likau. Žinot, aš pavyzdžiui nevaikščiočiau pas kosmetologę, jei veido oda nebūtų probleminė, t.y. tokia, kuriai reikia mechaninio valymo ir pan., o jei kaip rašote, tik atnaujinti norite odą, tai manau, kad ir namie su kosmetikos priemonėm galima išsiversti: kaukės, serumai, pylingai ir pan. Nes gerai, tarkim nueinat pas kosmetologę kartą per metus, pasidarot procedūras ir gaunat vienkartinį efektą ir tiek to gero. O kai turi probleminę odą, tai tada kartais ir tenka pas porą savaičių eiti, nes ten skaitos kaip gydymo kursas.
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2010 11 11, 02:34)
Spogu keleta atsiranda, bet nera baisu. Labau noriu atnaujinti odele, nes jau virs 30, o pas kosmetologe nesilankiau nekada blush2.gif Bet kas antra savaite irgi nesiruosiu vaikciuoti.  schmoll.gif

Na tai jau manau, kad kas antrą savaitę ir nereikės jūsų atveju.
palyginimui, jei kam įdomu, oda vasarą prieš valymus ir po 4 ar 5 valymų. Aišku, su makiažu, bet odos lygumo manau net nėra ką lyginti.

palyginimui

Slaptažodis - veidas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 lapkričio 2010 - 09:08
aistuliaa, labai ryškus pagerėjimas thumbup.gif Antroj nuotraukoj super oda atrodo.
Kokio stiprumo rūgštis kosmetologė naudojo? Spuogeliai ten buvo ar inkštyrai daugiau? Mano oda inkštyruota labai, kaupiuosi rūgštiniams valymams, tik kosmetolgės nerandu patikimos kol kas...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 11, 10:34)
aistuliaa, labai ryškus pagerėjimas  thumbup.gif Antroj nuotraukoj super oda atrodo.
Kokio stiprumo rūgštis kosmetologė naudojo? Spuogeliai ten buvo ar inkštyrai daugiau? Mano oda inkštyruota labai, kaupiuosi rūgštiniams valymams, tik kosmetolgės nerandu patikimos kol kas...

Ačiū wink.gif draugė mane po ilgesnio laiko pamatė, tai irgi labai stebėjosi rezultatais, nes pas ją pačia probleminė oda ir kankinasi.

Kažkurį kartą klausiau, sakė 25-30 proc. lyg g.gif namie naudoju 9 proc. rūgštinį prausiklį ir vakarais 12 proc. serumą. Buvo ir inkštirų, ir tokių poodinių spuogelių.
Atsakyti
As jau po proceduros. smile.gif Rugsties nenaudojo nes mano skruostai jautrus pabijojo. Isvale veida (man pasirode kad su alejum g.gif ), usdejo putas-pilinga, priklijavo lapukus ir uzklojo rankslosciu. O paskui spaude su pirstais doh.gif galvojau kad jau nanaudoja toki metoda biggrin.gif , bet kentet galima. Paskui dezinfekcija, kauke ir kremas. Veidas pasidare labai jautrus, net nuo palto priselietimo skauda, bet tikiosi rytoj praeis. Patare kauke su arbatos nuoviru padaryti.
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 11, 05:44)
Nežinau, kas ten per laida, gal pas kokią nors neaiškią kosmetologę ta moteris valymą darėsi ar kaip? Teko pas porą kosmetologių veido valymą su rūgštimi daryt, tai nieko, sveika gyva likau. Žinot, aš pavyzdžiui nevaikščiočiau pas kosmetologę, jei veido oda nebūtų probleminė, t.y. tokia, kuriai reikia mechaninio valymo ir pan., o jei kaip rašote, tik atnaujinti norite odą, tai manau, kad ir namie su kosmetikos priemonėm galima išsiversti: kaukės, serumai, pylingai ir pan. Nes gerai, tarkim nueinat pas kosmetologę kartą per metus, pasidarot procedūras ir gaunat vienkartinį efektą ir tiek to gero. O kai turi probleminę odą, tai tada kartais ir tenka pas porą savaičių eiti, nes ten skaitos kaip gydymo kursas.

Cia laida per rusijos kanala ziurejau.
Kadangi mano skruostai jautrus tai paprasta pylinga naudoti negaliu reikia kazkoki specialu jautriai odai.
Aisku mano veidas ne toks kaip pas aistuliaa, bet jeigu spaude reikske buvo ka isspausti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 11, 10:56)
Na tai jau manau, kad kas antrą savaitę ir nereikės jūsų atveju.
palyginimui, jei kam įdomu, oda vasarą prieš valymus ir po 4 ar 5 valymų. Aišku, su makiažu, bet odos lygumo manau net nėra ką lyginti.

palyginimui

Slaptažodis - veidas

thumbup.gif -10 metu bigsmile.gif
Atsakyti
O rūgštinius valymus galima atlikti odai su išsiplėtusiais kapiliarais? na jų nėra labai daug, tik ant nosies "snapelių", ir nelabai ryškūs, bet gal rūgštinis valymas gali pakenkti? g.gif nors tarkime kremai su BHA, AHA man tinka ir patinka..
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 11 11, 19:32)
O rūgštinius valymus galima atlikti odai su išsiplėtusiais kapiliarais? na jų nėra labai daug, tik ant nosies "snapelių", ir nelabai ryškūs, bet gal rūgštinis valymas gali pakenkti? g.gif  nors tarkime kremai su BHA, AHA man tinka ir patinka..

Man nedejo, issipletusiu kapiliaru yra ant skruostu ir prie noses, as iskart ir pasakiau kad turiu kapiliarus.
Atsakyti