Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 11 11, 17:32)
O rūgštinius valymus galima atlikti odai su išsiplėtusiais kapiliarais? na jų nėra labai daug, tik ant nosies "snapelių", ir nelabai ryškūs, bet gal rūgštinis valymas gali pakenkti? g.gif  nors tarkime kremai su BHA, AHA man tinka ir patinka..

Aš patarčiau pabandyti, bet žiūrėti, kad darytų atsargiai. Pvz. kai pastebėjau, kad nuo tokio valymo pačiai nosis kur kas labiau raudonuoja, prašiau jos nebetepti. Tai užtepė tik labai trumpam.
Atsakyti
Manau, kad bandysiu.. pamačiau aistulės išgražėjusią odą ir užsimaniau smile.gif mano odos būklė geresnė nei, kad jos buvo, tai užtektų retesnių procedūrų greičiausiai. Bet, jei kosmetologė nerekomenduos šios procedūros, tai kokį veido valymą rinktis tada? juk mechaninis valymas, visokie spaudymai, poras sutraukiantys lapeliai irgi gali pakenkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 11 11, 11:21)
Manau, kad bandysiu.. pamačiau aistulės išgražėjusią odą ir užsimaniau smile.gif mano odos būklė geresnė nei, kad jos buvo, tai užtektų retesnių procedūrų greičiausiai. Bet, jei kosmetologė nerekomenduos šios procedūros, tai kokį veido valymą rinktis tada? juk mechaninis valymas, visokie spaudymai, poras sutraukiantys lapeliai irgi gali pakenkti g.gif

Reiktų eiti pas tokią kosmetologę, kuri supranta jautrią, kapiliarinę odą ir elgiasi su ja švelniai. Nes yra tokių, kurios puola garint ir plikyt, nepaisant to, kad oda su išsiplėtusiais kapiliarais.
Mechaninis valymas, atliktas švelniai ir apvažiuojant kapiliarus nepakenks. O tie visi "poras sutraukiantys lapeliai" neturėtų net paliesti jūsų odos. Raminančių priemonių pilnai pakanka po procedūros. Tiesiog nebijokit išsakyti savo nuomonės ir lūkesčių kosmetologei, kad paskui nereiktų nusivilti nesusikalbėjus.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 11 11, 19:21)
Manau, kad bandysiu.. pamačiau aistulės išgražėjusią odą ir užsimaniau smile.gif

Specialiai ir dėjau, galvojau gal įkvėpsiu ką nors irgi tvarkytis veiduką wink.gif kas pamato mane po ilgesnio laiko, visi labai stebisi, kaip oda pagerėjusi.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 11, 22:28)
Specialiai ir dėjau, galvojau gal įkvėpsiu ką nors irgi tvarkytis veiduką wink.gif kas pamato mane po ilgesnio laiko, visi labai stebisi, kaip oda pagerėjusi.

Tikrai labai įkvėpei smile.gif vakar visą vakarą skaičiau apie rūgštinius pylingus ir ieškojau pas ką pasidaryt. Kitą savaitę greičiausiai eisiu ir aš biggrin.gif o kiek jau tu procedūrų turėjus? lyg kažkur skaičiau, kad 5? dabar kiek suprantu jau eisiu rečiau? kas kiek laiko maždaug? g.gif reik man sąmatą suvest, kiek galėtų šis malonumas kainuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 11 12, 13:05)
Tikrai labai įkvėpei smile.gif  vakar visą vakarą skaičiau apie rūgštinius pylingus ir ieškojau pas ką pasidaryt. Kitą savaitę greičiausiai eisiu ir aš biggrin.gif o kiek jau tu procedūrų turėjus? lyg kažkur skaičiau, kad 5? dabar kiek suprantu jau eisiu rečiau? kas kiek laiko maždaug? g.gif  reik man sąmatą suvest, kiek galėtų šis malonumas kainuot biggrin.gif

Aš dabar tiksliai nepamenu, reikia pasiskaičiuoti, 4 arba 5 smile.gif dar einu kas dvi savaites, dabar eisiu penktadienį kitą. Nežinau net kada retint pradės apsilankymus, paklausiu, kai nueisiu, pačiai smalsu wink.gif
Kainuot tai kainuoja, bet pinigai manau verti rezultato. Na, aš dabar paskaičiuoju, kad jei 5 valymai po 75 jau 375, prausiklis 75, drėkinantis kremas 95, serumą vis piluosi iš kosmetologės, nes gaila pinigų pirkti, tai išeina dar kas kelias savaites po 20 litų priedo.. nemažai nemažai paskaičiavus rolleyes.gif bet kiek išleidžiam kremams visokiems ir visokioms nesąmonėms, kurios nepadeda.. O čia ryškus pagerėjimas yra
Atsakyti
Bet, matyt, tai priklauso ir nuo odos, jos būklės. Pvz. man kosmetologė valymus skyrė kartą į pusantro mėn. Ir maždaug mėn. nuo valymo odą būdavo pakankamai graži. Paskui jau pradėdavo vienas kitas spuogelis lįsti.
Prieš tai esu buvusi pas kitą irgi du kartus kas pora savaičių. Bet tuo ir užbaigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 lapkričio 2010 - 15:20
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 12, 16:18)
Bet, matyt, tai priklauso ir nuo odos, jos būklės. Pvz. man kosmetologė valymus skyrė kartą į pusantro mėn. Ir maždaug mėn. nuo valymo odą būdavo pakankamai graži. Paskui jau pradėdavo vienas kitas spuogelis lįsti.
Prieš tai esu buvusi  pas kitą irgi du kartus kas pora savaičių. Bet tuo ir užbaigiau.

Na taip, priklauso. Dabar ir aš manau, kad jau man užtektų ir rečiau vaikščioti. Bet po pirmųjų valymų tikrai dar lįsdavo spuogeliai, vadinasi, ir reikėjo dažniau.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 12, 16:15)
Kainuot tai kainuoja, bet pinigai manau verti rezultato. Na, aš dabar paskaičiuoju, kad jei 5 valymai po 75 jau 375, prausiklis 75, drėkinantis kremas 95, serumą vis piluosi iš kosmetologės, nes gaila pinigų pirkti, tai išeina dar kas kelias savaites po 20 litų priedo.. nemažai nemažai paskaičiavus  rolleyes.gif  bet kiek išleidžiam kremams visokiems ir visokioms nesąmonėms, kurios nepadeda.. O čia ryškus pagerėjimas yra

ar pasiteisino priemones ? nes kokio prausiklio rugstys ne kazka teveikia, vistiek iskart nuplaunamas.. o drekinamasis kremas ir serumas su rugstim?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 11 12, 19:11)
ar pasiteisino priemones ? nes kokio prausiklio rugstys ne kazka teveikia, vistiek iskart nuplaunamas.. o drekinamasis kremas ir serumas su rugstim?

Palaikau as ta prausikli kelias minutes visada, bet aisku, kiek ten jis besuveikia. Drekinamasis kremas nerugstinis, vakarais serumas 12 proc. rugstinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 lapkričio 2010 - 20:09
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 12, 21:07)
Palaikau as ta prausikli kelias minutes visada, bet aisku, kiek ten jis besuveikia. Drekinamasis kremas nerugstinis, vakarais serumas 12 proc. rugstinis

o serumo pavadinima gal zinai?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 11 12, 23:24)
o serumo pavadinima gal zinai?

Natinuel Seba fluid 12 AHA - BHA 12 %
http://www.dobrykrem...2ce75e78f82bea5
Atsakyti