Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 01, 21:35)
Mano oda tokia pat, aš dariau kursą rūgšt.valymų. Aišku, kosmetologė turi rūgšties procentą paderinti pagal odą ir žiūrėti, kad per ilgai nelaikytų . Nors nosiukas nuo rūgšt. valymų visgi  labiau raudonavo vienu metu, reiškia, kapiliarams labai gerai tos rūgštys gal ir nebuvo. Aš specialiai vėliau prašydavau ant nosies netepti arba kuo mažiau laikyti.

Tai vat ir baisu,kad paskui bus raudoni zandai unsure.gif ,bet gal nuo vieno karto nieko neatsitiks g.gif ,reikes pasitarti su kosmetologe smile.gif .Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 02 01, 20:57)
Tai vat ir baisu,kad paskui bus raudoni zandai unsure.gif ,bet gal nuo vieno karto nieko neatsitiks g.gif ,reikes pasitarti su kosmetologe smile.gif .Aciu uz atsakyma.

Žandai tai man tikrai raudoni nebuvo. Bet pas mane kapiliarai išsiplėtę ties skruostais apie nosį, nosies sritis. Žandų kapiliarai gal net nėra pažeisti (bent jau neraudonuoja niekada).
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2010 02 01, 18:59)
As zinau mazdaug speju apie ka cia kalba Amber biggrin.gif ,kazkada senai dariausi veido valyma,tai man veido visai nespaude,tik pasiime toki kaip maziuka metalini daikciuka,kaip mazo nago dydzio tas "saukstelis" su skylutem mazom,tai su juo man vale poras,paspausdavo ji prie spuogo ar inkstiro ir islisdavo viskas biggrin.gif ,nezinau kaip dar tiksliau papasakoti blush2.gif ,bet zodziu su pirstais man veido nespaude rolleyes.gif .

Tai cia kosmetologine kilpele.
O ar yra dar koks grandiklis? Susidomejau. Kiekviena kosmetika turi savo darbo specifika, gal dar ka isrado g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lass @ 2010 02 01, 20:14)
Kazin ar galima daryti veido valyma su rugstimi,jei mano oda jautri,plona ir su issipletusiais kapiliarais g.gif ,bet norisi palyginti veida,pasviesinti demeles ir pan. g.gif ,baisu,kad nesusigadinciau veido unsure.gif

Zinoma, ne visoms odoms galima vienoda rugsti naudot. O jeigu veide matosi pavirsiniu kapiliaru - nuo to labai padeda veido masazas. Nereklamuoju, bet tikrai. Turejau juos, ejau i dvejus veido masazo kursus, tai gavom labai ilgus masazus, nes kitas zmogus mokesi ant manes irgi ir veido spalva suvienodejo, ne taip jie pradejo matytis, net dingo. Buvau labai nustebus. Cia rimtai. Galit netiket, bet tikrai.
Papildyta:
QUOTE(Lass @ 2010 02 01, 20:57)

protingai darant jokiu raudonu zandu nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 01, 22:16)
Žandai tai man tikrai raudoni nebuvo. Bet pas mane kapiliarai išsiplėtę ties skruostais apie nosį, nosies sritis. Žandų kapiliarai gal net nėra pažeisti (bent jau neraudonuoja niekada).

Pas mane zandai su issipletusiais kapiliarais,dar palei nori g.gif ,kol ejau i soliariuma,nelabai matesi,o dabar viskas matosi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 01, 22:22)
Zinoma, ne visoms odoms galima vienoda rugsti naudot. O jeigu veide matosi pavirsiniu kapiliaru - nuo to labai padeda veido masazas. Nereklamuoju, bet tikrai. Turejau juos, ejau i dvejus veido masazo kursus, tai gavom labai ilgus masazus, nes kitas zmogus mokesi ant manes irgi ir veido spalva suvienodejo, ne taip jie pradejo matytis, net dingo. Buvau labai nustebus. Cia rimtai. Galit netiket, bet tikrai.
Papildyta:

protingai darant jokiu raudonu zandu nebuna.

Ir kiek sumokejot uz tuos masazus bigsmile.gif ?

thumbup.gif o jus valote veida su kosmetologine kilpele blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 02 01, 21:28)
Pas mane zandai su issipletusiais kapiliarais,dar palei nori g.gif ,kol ejau i soliariuma,nelabai matesi,o dabar viskas matosi doh.gif
Papildyta:

Ir kiek sumokejot uz tuos masazus bigsmile.gif ?

thumbup.gif o jus valote veida su kosmetologine kilpele blush2.gif ?

cia uz kursus? uz vienus 950, uz kitus 450. Naudoju ta kilpele kai reikia visokiose vietose, kur pirstams sunku ka nors padaryt.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Buvau pas kosmetologę ir ji man pasakė, kad reikia pasidaryti veido drėkinimo procedūrą. Mano oda mišri, T zonoj daug inkštirų, ir yra labai dehidratuota. Ta kosmetologė dirba su Maria Galland kosmetika. Kaina to drėkinimo pas ją 100lt. Čia daug/mažai/normalu? Ar veiksmingos tos drėkinimo procedūros? Po to valymą siūlė darytis ir tada su rūgštim valyti.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 18, 22:43)
Sveikutės 4u.gif  Buvau pas kosmetologę ir ji man pasakė, kad reikia pasidaryti veido drėkinimo procedūrą. Mano oda mišri, T zonoj daug inkštirų, ir yra labai dehidratuota. Ta kosmetologė dirba su Maria Galland kosmetika. Kaina to drėkinimo pas ją 100lt. Čia daug/mažai/normalu? Ar veiksmingos tos drėkinimo procedūros? Po to valymą siūlė darytis ir tada su rūgštim valyti.

blink.gif blink.gif doh.gif man veido drekinima dare 1.5val uz 35lt 4u.gif aisku ji dirba namie... bet 4u.gif del veiksmingumo, tai nemanau kad po 1k bus labai koks super rezultatas, jei oda labai sausa.. 4u.gif bet 100lt tai tikrai per daug
Atsakyti
o ar ne viena nenaudojate molio? zalio,balto,raudono ra dar kokio?idomu ka jis gero duoda ar neduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 18, 22:45)
blink.gif  blink.gif  doh.gif man veido drekinima dare 1.5val uz 35lt  4u.gif aisku ji dirba namie... bet 4u.gif del veiksmingumo, tai nemanau kad po 1k bus labai koks super rezultatas, jei oda labai sausa..  4u.gif bet 100lt tai tikrai per daug

O kur jūs darėtės tą drėkinimą ir su kokia kosmetika? bigsmile.gif Padėjo? Kiek kartų darėtės šią procedūrą kol pasimatė poveikis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 18, 23:57)
O kur jūs darėtės tą drėkinimą ir su kokia kosmetika? bigsmile.gif  Padėjo? Kiek kartų darėtės šią procedūrą kol pasimatė poveikis? bigsmile.gif

Dariausi pas Susidomejus, ji dirba namie 4u.gif dirba su Benexere ir Germaine de Capuccini kosmetika 4u.gif 1k tik buvau.. kadangi pas mane oda sausa-dehidratuota gal daugiau, tai ant rytojaus buvo papleiskanojus vel.. bet tokiai odai nemanau, kad kas ir padetu po 1k.. reik pastoviai drekint ir is vidaus ir is isores spec priemonem 4u.gif bet odyte tikrai buvo palepinta.. ir paskaistejus graziai wub.gif parasykit jai i az daugiau papasakos smile.gif
Atsakyti
Gal kas daresi dermabrazija? kokie atsiliepimai butu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 18, 22:49)
o ar ne viena nenaudojate molio? zalio,balto,raudono ra dar kokio?idomu ka jis gero duoda ar neduoda  smile.gif

Aš tai namie darausi tas molio kaukes.Man tai jos patinka,nes gerai išvalo odą,tada mažiau spuogų būna ir dar pastangrina odą.
Šiaip tai darausi juodo,žalio ir žydro molio kaukes.
Atsakyti