Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

ir dar, kaip atrodo ta kosmetologine kilpele? bandziau pagooglinti, bet nieko neradau.
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 29, 00:13)
Veidas turi buti svarus, reikia naudoti valoma pieneli, tonika, pilingiuka, po to brinkiklis ir valymas, paskui dezinfekcija, raminanti kauke, kauke nuo spuogu, galima dar drekinancia kauke uzsidet.  ax.gif

dekui labai aciuks.gif , tikrai pravers 4u.gif
o dar idomu, as tiek visko esu isbandziusi, ir pastebejau kad po pilingo man dar daugiau spuogu atsirado, ar gali but kad man pilingas isnesiojo infekcija po veido oda g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 01 28, 23:14)
ir dar, kaip atrodo ta kosmetologine kilpele? bandziau pagooglinti, bet nieko neradau.

man atrodo sitos temos pirmoj daly buvo ideta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(LadyAgne @ 2010 01 28, 23:17)
Papildyta:
dekui labai aciuks.gif , tikrai pravers  4u.gif
o dar idomu, as tiek visko esu isbandziusi, ir pastebejau kad po pilingo man dar daugiau spuogu atsirado, ar gali but kad man pilingas isnesiojo infekcija po veido oda  g.gif ?

na taip, jeigu trynet spuogus gomazu tai jie pasiset galejo. Reikia naudot fermentinius pilingiukus arba rugstinius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 28 sausio 2010 - 23:19
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 29, 00:19)
*man atrodo sitos temos pirmoj daly buvo ideta nuotrauka

**na taip, jeigu trynet spuogus gomazu tai jie pasiset galejo. Reikia naudot fermentinius pilingiukus arba rugstinius

* begsiu ziureti, jei tik berasiu ta tema, nes siaip man rodos po kiek laiko jas istrina

** nezinau kokiu butent as ten tryniau, prausiklis sumaisytas su smulkiais grudeliais, poto esu naudojus prausikli su riesutu kiautelem...
Ar visus siuos produktus pries brinkikli,jo valyma, ir visas reikiamas kaukes rasiu kosmetikos parduotuveje, ar reikia eit i specialias parduotuves?
Papildyta:
Zodziu neberadau tos temos kad paziuret kaip atrodo, ar ta kosmetologine kilpele galima kosmetinej parduotuveje gauti? o gal online galima nusipirkt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 28, 17:46)
nezinau jokio sauksto, zinau tik kosmetologine kilpele. Aisku, veidukas turi buti gerai paruostas ir po to reikia kelias kaukes paprastai det.

Bet man irgi sake zmogus dirbantis tokioj sriti, kad uztepa kauke, kuri iskelia tas poras ir poto su ,,grandikliu'' kazkokiu nuima viska nespaudziant.. tai reiskia yra tokia galimybe, tik gal islygu visokiu yra.. kiek giliai tos poros ir t.t smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 01 28, 23:37)
* begsiu ziureti, jei tik berasiu ta tema, nes siaip man rodos po kiek laiko jas istrina
** nezinau kokiu butent as ten tryniau, prausiklis sumaisytas su smulkiais grudeliais, poto esu naudojus prausikli su riesutu kiautelem...
Ar visus siuos produktus pries brinkikli,jo valyma, ir visas reikiamas kaukes rasiu kosmetikos parduotuveje, ar reikia eit i specialias parduotuves?
Papildyta:
Zodziu neberadau tos temos kad paziuret kaip atrodo, ar ta kosmetologine kilpele galima kosmetinej parduotuveje gauti? o gal online galima nusipirkt  g.gif ?

kilpele

sena tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 29 sausio 2010 - 21:15
QUOTE(amber123 @ 2010 01 29, 18:50)
Bet man irgi sake zmogus dirbantis tokioj sriti, kad uztepa kauke, kuri iskelia tas poras ir poto su ,,grandikliu'' kazkokiu nuima viska nespaudziant.. tai reiskia yra tokia galimybe, tik gal islygu visokiu yra.. kiek giliai tos poros ir t.t  smile.gif

Labai noreciau paziureti kaip jusu oda po to grandiklio atrodytu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 31, 15:15)
Labai noreciau paziureti kaip jusu oda po to grandiklio atrodytu  blink.gif

Tai vat man ir toks kls iskilo biggrin.gif 4u.gif bet tai nereiskia manau kad su peiliu kazkokiu grando biggrin.gif tik kai pasakiau vienam zm kad nenoriu, kad spaudytu, tai sako: cia jau pasenes metodas.. db uzdeda kauke, kuri iskelia viska ir poto su kazkuo pereina ir ,,issiima'' poros nesvarios lengvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 31, 14:15)
Labai noreciau paziureti kaip jusu oda po to grandiklio atrodytu  blink.gif

Gal zinai, kas cia per grandiklis?
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 01 31, 15:45)
Tai vat man ir toks kls iskilo  biggrin.gif  4u.gif bet tai nereiskia manau kad su peiliu kazkokiu grando  biggrin.gif tik kai pasakiau vienam zm kad nenoriu, kad spaudytu, tai sako: cia jau pasenes metodas.. db uzdeda kauke, kuri iskelia viska ir poto su kazkuo pereina ir ,,issiima'' poros nesvarios lengvai   smile.gif

nepabandes nesuzinosi... g.gif
Su kokia kosmetika dirba tas zmogus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 31 sausio 2010 - 17:49
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 31, 18:48)
nepabandes nesuzinosi...  g.gif
Su kokia kosmetika dirba tas zmogus?

drinks_cheers.gif man cia sake konsultante Kristianoj, jos drauge salone daresi ta procedura ir kalbejom apie tai del to smile.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 31, 18:48)
Gal zinai, kas cia per grandiklis?

lotuliukas.gif doh.gif ne taip issireiskiau tiesiog.. kazkur SM maciau kad taip vadina, bet nerandu dabar kur.. smile.gif nu zodziu jus geriau zinot su kuo ten galima jas isimt bet spaudymo smile.gif
Atsakyti
As zinau mazdaug speju apie ka cia kalba Amber biggrin.gif ,kazkada senai dariausi veido valyma,tai man veido visai nespaude,tik pasiime toki kaip maziuka metalini daikciuka,kaip mazo nago dydzio tas "saukstelis" su skylutem mazom,tai su juo man vale poras,paspausdavo ji prie spuogo ar inkstiro ir islisdavo viskas biggrin.gif ,nezinau kaip dar tiksliau papasakoti blush2.gif ,bet zodziu su pirstais man veido nespaude rolleyes.gif .
Atsakyti
Kazin ar galima daryti veido valyma su rugstimi,jei mano oda jautri,plona ir su issipletusiais kapiliarais g.gif ,bet norisi palyginti veida,pasviesinti demeles ir pan. g.gif ,baisu,kad nesusigadinciau veido unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 02 01, 20:14)
Kazin ar galima daryti veido valyma su rugstimi,jei mano oda jautri,plona ir su issipletusiais kapiliarais g.gif ,bet norisi palyginti veida,pasviesinti demeles ir pan. g.gif ,baisu,kad nesusigadinciau veido unsure.gif

Mano oda tokia pat, aš dariau kursą rūgšt.valymų. Aišku, kosmetologė turi rūgšties procentą paderinti pagal odą ir žiūrėti, kad per ilgai nelaikytų . Nors nosiukas nuo rūgšt. valymų visgi labiau raudonavo vienu metu, reiškia, kapiliarams labai gerai tos rūgštys gal ir nebuvo. Aš specialiai vėliau prašydavau ant nosies netepti arba kuo mažiau laikyti.
Atsakyti