QUOTE(prieblanda @ 2010 03 25, 08:06)
Aha, ir kiek čia profesionalių, sugebančių mechaniškai valyti odą jos nepažeidžiant?

Manau kad mazai...
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 25, 13:02)
tikrai skaudesne.
labas paneles, patarkit prasau,
noreciau pasidaryti veido valyyma kokiam salone,nesu jo dariusi ne karto ir neisivaizduoju kaip ten kas yra atliekama... mano veido oda yra tokia problematiska smakras spuogu 2-3 turi ,kakta riebesne,o skruostu oda tokia labai nelygi ir negrazi,tokia vietom susos demeles yra, tokie kaip spuogeliai bet ne spuogeliai pakilimai ir tiek... ar padetu pagerinti veido odod bukle,veido valymas? ka galetumete man patarti? kas dien naudoju prausiklius
noreciau pasidaryti veido valyyma kokiam salone,nesu jo dariusi ne karto ir neisivaizduoju kaip ten kas yra atliekama... mano veido oda yra tokia problematiska smakras spuogu 2-3 turi ,kakta riebesne,o skruostu oda tokia labai nelygi ir negrazi,tokia vietom susos demeles yra, tokie kaip spuogeliai bet ne spuogeliai pakilimai ir tiek... ar padetu pagerinti veido odod bukle,veido valymas? ka galetumete man patarti? kas dien naudoju prausiklius
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 25, 16:14)
labas paneles, patarkit prasau,
taigi nueikit pas kosmetologe, jinai paziures, viska pasakys, patars ir padarys ka reikia ir kaip reikia.
QUOTE(Darkblue @ 2010 03 25, 14:53)
isbandysiu, pasakysiu tada savo nuomone. Siaip valau veida 1 kart per savaite....
Viena karta per savaite einat veido valyma darytis?
QUOTE(Darkblue @ 2010 03 25, 12:53)
Gal pasakytum kur ta kilpele rasti? prie kokiu priemoniu ji guli?
Papildyta:
Tai aisku kad tuributi skirtumas kam 1 karta imetus,kam i menesi o kam 1 karta per 2 savaites. Jusu nuomone, sveikiau nauodoti kilpele negu pirstais?
Papildyta:
Tai aisku kad tuributi skirtumas kam 1 karta imetus,kam i menesi o kam 1 karta per 2 savaites. Jusu nuomone, sveikiau nauodoti kilpele negu pirstais?
isikisiu- pirstai, ypac nagai palieka randus. o kilpele ne.
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 25, 13:02)
man pradziai irgi buvo skaudesne, ypac pirmus kartus ir nosies srity. bet panaudojus ilgiau - visiskai nebeskauda.
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 24, 13:20)
Nu va, jau maniau niekas nieko ir nepasakys
Garinimas + kilpelė tai tiesus kelias į randus ir išsiplėtusius kapiliarus.
Bet čia jūsų teisė žinoti šalutinį poveikį ir rinktis

Garinimas + kilpelė tai tiesus kelias į randus ir išsiplėtusius kapiliarus.
Bet čia jūsų teisė žinoti šalutinį poveikį ir rinktis

bet koks spuogu spaudimas - ar savo ar kosmetologes - priveda prie randu.
del kapiliaru negaliu pasakyt - gal kieno oda lb jautri ir plona.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 03 22, 22:27)
Na ka, siandiena nusipirkau kosmetologine kilpele.. ir visai man su ja sauniai isejo darbuotis.. pagarinau veida, uzdejau kauke, kad pabrinkint biski, ir poto vietom braukiau, vietom paspaudziau, kazkiek prasivale..aisku daug ir liko, bet manau reik reguliariai naudot, norint efekto 

na taip, kuo dazniau - tuo oda prie to pripras ir nebebus tu senu giliu spuogu. ir nebebus skaudu. kai valai poras - kita diena jos nespeja prisipildyt riebalais ir kitu s. jei nepavalysi menesi - toj poroj bus daufgiau nesvarumu ir spuogu. bet reikia zinot, kad reikia spausti iki galo. ty negalima palikt nieko. nes uzpuliuos vel.
QUOTE(taša @ 2010 03 26, 12:45)
isikisiu- pirstai, ypac nagai palieka randus. o kilpele ne.
Kuo labiau skauda, tuo labiau traumuojama oda. Skausmas yra proporcinga reakcija į dirginimą.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2010 03 26, 12:48)
na taip, kuo dazniau - tuo oda prie to pripras ir nebebus tu senu giliu spuogu. ir nebebus skaudu. kai valai poras - kita diena jos nespeja prisipildyt riebalais ir kitu s. jei nepavalysi menesi - toj poroj bus daufgiau nesvarumu ir spuogu. bet reikia zinot, kad reikia spausti iki galo. ty negalima palikt nieko. nes uzpuliuos vel.
O siaube, net negaliu skaityt

QUOTE(prieblanda @ 2010 03 26, 12:49)
Kuo labiau skauda, tuo labiau traumuojama oda. Skausmas yra proporcinga reakcija į dirginimą.
Papildyta:
Papildyta:

kodel?
QUOTE(taša @ 2010 03 26, 13:28)
kodel?
Nes rašot, kaip savo odą žalot. Ir dar tą daryt kasdien

QUOTE(prieblanda @ 2010 03 26, 13:30)
na siaip kas kaip nori

QUOTE(taša @ 2010 03 26, 14:24)
Yra ne tokių odą traumuojančių būdų valymui