Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

mergaites dar noriu pasiklausti, esu uzsirasius darytis veido valyma su brinkikliais ten su ultragarsu ar pan nuvalys suragejusi oros sluoksni, o savaitgali baliuka turim, darysiuos treciadieni,sestadieni baliukas, kokia oda buna po valymo? ar nebus kokiu demiu spuogu ar pan?
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 29, 13:55)
mergaites dar noriu pasiklausti, esu uzsirasius darytis veido valyma su brinkikliais ten su ultragarsu ar pan nuvalys suragejusi oros sluoksni, o savaitgali baliuka turim, darysiuos treciadieni,sestadieni baliukas, kokia oda buna po valymo? ar nebus kokiu demiu spuogu ar pan?

iki savaitgalio turetu atsigaut, jeigu des tiek kiek priklauso raminaciu priemoniu.
Atsakyti
girdejau,kad pradejus darytis veido valymus kosmetologijos kabinetuose oda prie to pripranta ir be tu valymu vis prasciau atrodo.ar yra teisybes?
Atsakyti
Teisybe ta, kad poros vel uzsikemsa kazkada.
Atsakyti
QUOTE(mosquit @ 2010 04 05, 23:02)
girdejau,kad pradejus darytis veido valymus kosmetologijos kabinetuose oda prie to pripranta ir be tu valymu vis prasciau atrodo.ar yra teisybes?

Man taip buvo,kai pradejau darytis,tai dabar jau kitaip ir negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 04 06, 11:37)
Man taip buvo,kai pradejau darytis,tai dabar jau kitaip ir negaliu doh.gif

nesutikciau.. tieiog jei ilga laika nieko veidui nedarydavot -akis buvo pripratus ir prie prigesusios salvos ir uzsikimsusiu poru ir tai jums atrode norma.. o is esmes isvalius oda rezulttas buna akivaizdus (ypac, jei padaromas proceduru kursas) ir tada.. praejus 2-3 men be abejo jums DAUG akivaizdziau matysis vel besikemsancios poros, kintanti spalva, odos glebumas ir tt..tt.. Tame ir esme yra REGULIARAUS veido valymo.. norint tureti skaiscia oda. O jei pasidarot vienkartini valyma ir tikites rezultato keliems metams i prieki - nieko nebus schmoll.gif .
p.s. be to po valymo ypac svarbu TEISINGAI pieziureti oda kasdien ryte/vakare, norint kuo ilgiau islaikyti sveika svaria oda...
Na, cia tokis kaip ir visiems seniai zinomos tiesiog, tieisog kazkodel vis atsiranda moteru, kurios tikisi, kad karta pasidarius valyma isliks jaunos ir grazios visa gyvenima 4u.gif . BET!- kiekvienos teise rinktis. Visada geriausia pasitarti su kosmetologe ivertinus savo galimybes, finansus rasti optimaliausia butent jums varianta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 31, 20:14)
iki savaitgalio turetu atsigaut, jeigu des tiek kiek priklauso raminaciu priemoniu.

o kokia as iseisiu is kabineto? raudona visa ar kokia? kazi galesiu iki parduotuves tada dar po valymo nueit ar tik reiks iskart lekt namo ir niekam nesirodyt?
db svarstau ar verta darytis ta odos valyma? poru siek tiek yra , spuogai praejo nebekyla, tik labai jau nelygi skruostu oda,sausos demeles tokios pakilimai...
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 04 06, 13:58)
o kokia as iseisiu is kabineto? raudona visa ar kokia? kazi galesiu iki parduotuves tada dar po valymo nueit ar tik reiks iskart lekt namo ir niekam nesirodyt?
db svarstau ar verta darytis ta odos valyma? poru siek tiek yra , spuogai praejo nebekyla, tik labai jau nelygi skruostu oda,sausos demeles tokios pakilimai...

As beveik visada po valymu iseidavau raudona ir patinusiu veidu. doh.gif belikdavo lekti namo,kad zmoniu negasdint blush2.gif oda visiskai atsistatydavo po keliu dienu.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 04 06, 12:48)
nesutikciau..

As suprantu,kad po vienos proceduros nebus stebuklo kazkokio smile.gif .Bet kalbu is savo patirties...veido valymo nesidariau turbut iki 25m.,poros buvo normalios,veidas svarus,lygus,bet buvo paberta ties smakru,todel nusprendziau pasidaryti veido valyma,nors tikrai nereikejo,nes spuogeliai ties smakru cia jau kita beda,jokiu veido valymu to nesutvarkysi.Vat ir prasidejo man bedeles po to vieno veido valymo,to pasekoje-issipletusios veido poros ir nuolat besikemsancios,kol nesidariau veido valymo,to nebuvo smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lass: 06 balandžio 2010 - 16:04
QUOTE(Lass @ 2010 04 06, 17:04)
As suprantu,kad po vienos proceduros nebus stebuklo kazkokio smile.gif .Bet kalbu is savo patirties...veido valymo nesidariau turbut iki 25m.,poros buvo normalios,veidas svarus,lygus,bet buvo paberta ties smakru,todel nusprendziau pasidaryti veido valyma,nors tikrai nereikejo,nes spuogeliai ties smakru cia jau kita beda,jokiu veido valymu to nesutvarkysi.Vat ir prasidejo man bedeles po to vieno veido valymo,to pasekoje-issipletusios veido poros ir nuolat besikemsancios,kol nesidariau veido valymo,to nebuvo smile.gif .

Kaip darydavo veido valymą? Garindavo?
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 04 06, 17:04)

Deja, mano situacija identiška drinks_cheers.gif Buvo keli spuogeliukai, tai aš užsimaniau, kad būtų idealiai švari ir lygi oda doh.gif Pasidariau valymą, tai dabar vargstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 04 06, 18:19)
Deja, mano situacija identiška drinks_cheers.gif Buvo keli spuogeliukai, tai aš užsimaniau, kad būtų idealiai švari ir lygi oda doh.gif  Pasidariau valymą, tai dabar vargstu  verysad.gif

Klausimai kaip ir Lass: kaip darė veido valymą? Ar garino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 06 balandžio 2010 - 17:22