Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(alyy @ 2010 01 21, 16:34)
Tai va nusipirkau ir isbandziau ta pasta. Mokejau 8,53lt. O koks jos poveikis - kas zino...  mirksiukas.gif

va cia paskaityk mirksiukas.gif
http://www.dantis.eu...hp?lan=LT&id=49
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 21 sausio 2010 - 17:32
QUOTE(natale @ 2010 01 21, 17:31)

aciu 4u.gif
nors apie visas gali graziai rasyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alyy: 21 sausio 2010 - 17:37
Kažkur kažkuri mergina jau buvo surašiusi, kokias turi priežiūros priemones, bet nerandu verysad.gif Gal galite kas nors parašyti blush2.gif

Šepetėlis breketams

Skalavimo skystis

Tarpdančių siūlas (ar gali būti paprastas ar būtinas "Oral B Super floss"?)

Kas gi dar? g.gif

Aš vis nerimauju, ar teisingai prižiūriu dantis, ar teisingai juos nuvalau unsure.gif
Atsakyti
O man pati paciausia lacalut pasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 21, 18:44)
Kažkur kažkuri mergina jau buvo surašiusi, kokias turi priežiūros priemones, bet nerandu  verysad.gif  Gal galite kas nors parašyti  blush2.gif

Šepetėlis breketams

Skalavimo skystis

Kas gi dar?  g.gif

Aš vis nerimauju, ar teisingai prižiūriu dantis, ar teisingai juos nuvalau  unsure.gif

Šepetėlis+pasta breketams, skalavimo skystis ir tarpdančių šepetėlis, nes su siūlu tai neužlysi, nes viela trukdo... smile.gif bent jau aš tokius paliepimus gavau vakar iš gydytojos kai sustatė breketukus.

Beje, jaučiuosi gan neblogai, skauda tik kai valgau, kramtyt visai negaliu 2.gif Pietavau kokia 40min kol kelis virtinukus suvalgiau essen.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 21, 17:44)
Kažkur kažkuri mergina jau buvo surašiusi, kokias turi priežiūros priemones, bet nerandu  verysad.gif  Gal galite kas nors parašyti  blush2.gif

Šepetėlis breketams

Skalavimo skystis

Kas gi dar?  g.gif

Aš vis nerimauju, ar teisingai prižiūriu dantis, ar teisingai juos nuvalau  unsure.gif

Sepetelis breketams nebutinas, ta prasme kad special toki nebutina pirkt. ir paprasti sepetukai tinka wink.gif skalavimo skystis- taip ir tarpdanciu siulas irgi taip, o del to oral B tai kaip nori, as pvz ir toki ir toki naudoju, tai su to oral b lengviau prakist siula tarp vielu, na pirmai prakisi siula uz breketu lanko i pasku jau kisi tarp dantu. oral B siulo galiukas pakietintas tai viskas greiciau gaunasi, nors as ir paprasta naudoju, jau pripratau tai ir su paprastu siulu greitai iseina. mirksiukas.gif ir dar pirmus 2 men naudojau tarpdanciu sepetuka, nes kai dantukai kreivi buvo lb daug visko prilisdavo po valgio, tai su tokiu maziuku sepetuku buvo patogu viska iskrapstyt ir isvalyt kiekviena breketa atskirai. dabar tai jo nebenaudoju. dantukai issitiesino ir jau nebetaip maistas prilenda. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 21, 18:23)
O man pati paciausia lacalut pasta 4u.gif

man jos skonis keistokas ax.gif
Atsakyti
Vadinasi, aš panašiai ir valau 4u.gif Ir dar galvoju, kad be reikalo tą breketų šepetėlį pirkau - man su paprastu net geriau rolleyes.gif

Vis dar nieko atkąsti negaliu tai į trasą eina bulvių patiekalai (virtos/apkeptos bulvės, žemaičių blynai, švilpikai, bulviniai blynai, bulvių salotos) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 21, 19:25)
Vadinasi, aš panašiai ir valau  4u.gif  Ir dar galvoju, kad be reikalo tą breketų šepetėlį pirkau - man su paprastu net geriau  rolleyes.gif

Vis dar nieko atkąsti negaliu tai į trasą eina bulvių patiekalai (virtos/apkeptos bulvės, žemaičių blynai, švilpikai, bulviniai blynai, bulvių salotos)  biggrin.gif

jo, man dar sriubos ir koses gerai eidavo biggrin.gif as irgi kazkada galvojau pirkti special breketu sepetuka, bet paskui kazkaip apsigalvojau, nes nusipirkau jautriems dantims, kaikurie dantu kakliukai atsidenge ir jautrus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 21 sausio 2010 - 19:31
Man tai liepe pirktis pati minksciausia dantu sepeteli ir kas menesiuka keisti.

Dabar tai tik jogurtais gyva - o tikiuosi, kad po savaiteles viskas bus OK ir galesiu viska valgyti - bent taip su virsutiniais buvo. bigsmile.gif Sesuo juokesi , kad svorio metima tiksla pasieksiu per tuos breketukus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 21, 20:25)
Vadinasi, aš panašiai ir valau  4u.gif  Ir dar galvoju, kad be reikalo tą breketų šepetėlį pirkau - man su paprastu net geriau  rolleyes.gif

Vis dar nieko atkąsti negaliu tai į trasą eina bulvių patiekalai (virtos/apkeptos bulvės, žemaičių blynai, švilpikai, bulviniai blynai, bulvių salotos)  biggrin.gif

Na ne be reikalo manau, nors ir tiesus dantukai, bet su breketais ir tikrai tik su paprastu taip gerai labai neissivalysi. Bet cia kiekvieno asmeninis reikalas ax.gif
Atsakyti
Dabar pasijutau taip,kad atrodo visai savo dantu nepriziuriu blush2.gif As ryte ir vakare tik su dantu sepetuku valau ax.gif Ir apnasu jokiu nera rolleyes.gif Omano drauge,kuriai jau nueme breketus isvis tik rytais valydavos,tai nei apsinese nei ka
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 01 21, 22:09)
Dabar pasijutau taip,kad atrodo visai savo dantu nepriziuriu blush2.gif  As ryte ir vakare tik su dantu sepetuku valau ax.gif  Ir apnasu jokiu nera rolleyes.gif  Omano drauge,kuriai jau nueme breketus isvis tik rytais valydavos,tai nei apsinese nei ka

as irgi ryte ir vakare,bet su visom priemonem,o tavo drauge matyt is tokiu variantu kai pamatau ir negaliu ziuret dantis,nesamone schmoll.gif
Atsakyti