QUOTE(blondie-girl @ 2010 01 21, 21:30)
Labas vakaras, mergaitės..
Sveika

kiek supratau pas Damusiene Kaune noresi eiti? as irgi kai rinkaus pas ka detis tai galvojau ar pas Damusiene ar pas Latkauskeine eiti, tai pasirinkau Latkauskiene ,bet apie Damusiene irgi atsiliepimai tik geri buvo

tai kad manau drasiai gali eiti pas ja

iki breketu uzdejimo tau reikes susitvarkyt dantukus, pasidaryt dantu foto. jei jauti kad turesi tvarkyt dantukus, tai siulau uzsirasyt pirmam vizitui dabar, atvaziuosi i LT nueisi i pirma vizita ir atsistosi i eile kt vizitui breketu klijavimui, o per ta laika dantukus susitvarkysi, nes tikrai ne bus taip kad atejei i pirma vizita ir po poros sav gauni vieta breketu klijavimui. bet seip per 3 men tikrai viska spesi
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 22, 18:12)
Taip ir įtariau, kad silpnesnis veikimas
Man 16 vielą uždėjo

Yra storesnių?
Tikrai yra , kiek girdejau Justei 22 dejo. pas mane virsus irgi dabar 16, o apacia 14. bet tau iskarto 16 ikiso? man tai nuo 14 pradejo
Papildyta:
QUOTE(alyy @ 2010 01 21, 20:12)
Man tai liepe pirktis pati minksciausia dantu sepeteli ir kas menesiuka keisti.
Dabar tai tik jogurtais gyva - o tikiuosi, kad po savaiteles viskas bus OK ir galesiu viska valgyti - bent taip su virsutiniais buvo.

Sesuo juokesi , kad svorio metima tiksla pasieksiu per tuos breketukus.
As irgi dabar nusipirkau lb minksta sepeteli, man lb patiko

nzn kaip as anksciau galejau kt naudot. naudojau medium bet dabar kai pabandziau su to mediumum pavalyt atrodo visa emali nukrapstau su sepetuku

ot tundra galvojau kuo kietesnis tuo geriau nuvalo tai bruzindavau. prisibruzinau kad emali kai kur pazeidziau