Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 18, 13:00)
Aš jau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Congeniality, Mackeviciu klinika, aš ten pas Dalią lankausi  4u.gif

aciu, uzsirasiau jau breketams kovo pradziai, nes dar negaliu, dar gyja burna po visokiu baisiu tvarkymu ir dar pora dantu trauktis reikes. Vargelis tai vargelis
Atsakyti
Man sake kad kol nepradesim gydymo, kaip ir traukti negalima (gal cia induvidualiai man... ). O cia skaiciau, kad jei trauki dantuka breketus deda po kokiu dvieju savaiciu..
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 01 21, 22:46)
Neatsimenu tiksliai dabar,bet kazkur 4-5 biggrin.gif  O tau kelinta?Susitiksim gal  bigsmile.gif

deja, man ryte. g.gif 8:15 ....niekaip nesigauna schmoll.gif nebent as taves ten palauksciau lotuliukas.gif
Papildyta:
beje, rytoj mano breketukams 9 men thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
perziurejau musu breketininkiu foto, net nesitiki, ant kiek padeda tie metaliukai.
o dar klausimas toms, kurios nesioja safyrinius - permatomus breketukus. del ko viela viena kart buna balta, kita kart gelezine? ar nuo to priklauso poveikis? ar tik estetinis vaizdas?
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 22, 11:18)
Na, jei nedarytum, tai nesuk galvos  irnesakyk.gif Bet šiaip tavo vietoje pasikonsultuočiau su kitu ortodontu/chirurgu, kad būtum visiškai rami  4u.gif

kai eisiu i vizita reiks jos pacios paklaust ar taip turi but ar nea..
na minejo kad virsutiniai bus biski i prieki atsikise nes netraukiau dantu.. nu bet nzn nzn..
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 22, 13:38)
perziurejau musu breketininkiu foto, net nesitiki, ant kiek padeda tie metaliukai.
o dar klausimas toms, kurios nesioja safyrinius - permatomus breketukus. del ko viela viena kart buna balta, kita kart gelezine? ar  nuo to priklauso poveikis? ar tik estetinis vaizdas?

Pastebėjau, kad ir keraminiams breketams deda baltas vielutes g.gif Įdomu kodėl. Mielai paimčiau biggrin.gif
Papildyta:

QUOTE(Shin @ 2010 01 22, 14:15)
kai eisiu i vizita reiks jos pacios paklaust ar taip turi but ar nea..
na minejo kad virsutiniai bus biski i prieki atsikise nes netraukiau dantu.. nu bet nzn nzn..

O jie pas tave atsikišę taip pat, kaip ir prieš breketų uždėjimą, ar mažiau? Gal naujų nuotraukyčių turi? ax.gif
Atsakyti
noreciau jusu paklausti is jusu patirties, nes aisku, internete visur rodoma, kad zmogus labai pagrazejo, kai susitvarke dantis, o kaip jus sau atrodote? vistiek jau daug kurios einate i pabaiga su tvarkymais.
Man tai kazkaip baugu ir kartu idomu kaip cia bus, bet kad nepakeistu visai, vistiek, jei tarkim apatinis zandikaulis issikises, veidas asimetriskas dabar, is vieno profilio ziurint normalesnis, is kito profilio ziurint ilgas kazkoks, iskaitant nosi, tai kaip suprantu ta tikrai sutvarkys ir tuomet zmogus turi keistis. Ir man vis neramu del tos nosies, nes burna dabar visai netaisyklinga, lupa dengia dantis taip, kad ju tik puse vos matyti, o kai taps matomi, patemptas veidas, kazin kaip cia bus, tarkim su nosimi pailges, o gal patrumpes kaip nors optiskai ar ne tik? blush2.gif atsiprasau uz tokias kvailas mintis, bet baisoka kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 22, 14:20)

O jie pas tave atsikišę taip pat, kaip ir prieš breketų uždėjimą, ar mažiau? Gal naujų nuotraukyčių turi?  ax.gif

pasidarysiu kokia diena nuotrauku nauju.. na bet vaizdas toks pat tik bisk ten pora dantuku pakeite padeti.. visi kas mato vaizda realiai tai sako kad grazu.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 22, 13:38)
o dar klausimas toms, kurios nesioja safyrinius - permatomus breketukus. del ko viela viena kart buna balta, kita kart gelezine? ar  nuo to priklauso poveikis? ar tik estetinis vaizdas?

Gali rinktis baltas vielas, kiek zinau ne visos klinikos jas turi BET jos silpniau viekia doh.gif grazu bet... as Latkauskienes klausiau ar dirba ji su baltom vielom ar galeciau jas pasirinkti, tai sake kad jai jos nepatinka nes gydymas letai vyksta tai ji ju ir nesiulo . ir dar ne visu ismeru baltu vielu yra, nu zinai vieluciu storis skiriasi su kiekvienu vizitu vis storesne viela ideda, tai baltu kiek supratau ne visu ismeru yra.. (atrodo apie tai kazkur skaiciau)
Atsakyti
Taip ir įtariau, kad silpnesnis veikimas verysad.gif

Man 16 vielą uždėjo ax.gif Yra storesnių?
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 01 21, 21:30)
Labas vakaras, mergaitės..  4u.gif

Sveika 4u.gif kiek supratau pas Damusiene Kaune noresi eiti? as irgi kai rinkaus pas ka detis tai galvojau ar pas Damusiene ar pas Latkauskeine eiti, tai pasirinkau Latkauskiene ,bet apie Damusiene irgi atsiliepimai tik geri buvo mirksiukas.gif tai kad manau drasiai gali eiti pas ja mirksiukas.gif iki breketu uzdejimo tau reikes susitvarkyt dantukus, pasidaryt dantu foto. jei jauti kad turesi tvarkyt dantukus, tai siulau uzsirasyt pirmam vizitui dabar, atvaziuosi i LT nueisi i pirma vizita ir atsistosi i eile kt vizitui breketu klijavimui, o per ta laika dantukus susitvarkysi, nes tikrai ne bus taip kad atejei i pirma vizita ir po poros sav gauni vieta breketu klijavimui. bet seip per 3 men tikrai viska spesi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 22, 18:12)
Taip ir įtariau, kad silpnesnis veikimas  verysad.gif

Man 16 vielą uždėjo  ax.gif Yra storesnių?

Tikrai yra , kiek girdejau Justei 22 dejo. pas mane virsus irgi dabar 16, o apacia 14. bet tau iskarto 16 ikiso? man tai nuo 14 pradejo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(alyy @ 2010 01 21, 20:12)
Man tai liepe pirktis pati minksciausia dantu sepeteli ir kas menesiuka keisti.

Dabar tai tik jogurtais gyva - o tikiuosi, kad po savaiteles viskas bus OK ir galesiu viska valgyti - bent taip su virsutiniais buvo.  bigsmile.gif Sesuo juokesi , kad svorio metima tiksla pasieksiu per tuos breketukus.  mirksiukas.gif

As irgi dabar nusipirkau lb minksta sepeteli, man lb patiko thumbup.gif nzn kaip as anksciau galejau kt naudot. naudojau medium bet dabar kai pabandziau su to mediumum pavalyt atrodo visa emali nukrapstau su sepetuku doh.gif ot tundra galvojau kuo kietesnis tuo geriau nuvalo tai bruzindavau. prisibruzinau kad emali kai kur pazeidziau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 22 sausio 2010 - 18:18
QUOTE(natale @ 2010 01 22, 18:20)
Tikrai yra , kiek girdejau Justei 22 dejo. pas mane virsus irgi dabar 16, o apacia 14. bet tau iskarto 16 ikiso? man tai nuo 14 pradejo  ax.gif

Aha, man iškart rimtai biggrin.gif

Beje, "Eurovaistinėje" nuolaidos minkštiems dantų šepetukams ir "Listerine". Nusipirkau trims mėnesiams į priekį thumbup.gif

Ir dar naujokėms: aš breketams šepetuką pirkau pas gydytoją, o žiūriu vaistinėje jis 8 Lt tekainuoja (kabinete mokėjau 20 Lt). Nepermokėkite 4u.gif
Atsakyti