Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 22, 18:25)
Aha, man iškart rimtai  biggrin.gif

Beje, "Eurovaistinėje" nuolaidos minkštiems dantų šepetukams ir "Listerine". Nusipirkau trims mėnesiams į priekį  thumbup.gif

Ir dar naujokėms: aš breketams šepetuką pirkau pas gydytoją, o žiūriu vaistinėje jis 8 Lt tekainuoja (kabinete mokėjau 20 Lt). Nepermokėkite  4u.gif

Kiek LIsterin kainuoja? as irgi anksciau maciau kad akcija minkstiems sepetukams buvo ,bet ir maximoj irgi akcija buvo tai maximoj pigiau isejo drinks_cheers.gif tai ten nusipirkau ateiciai biggrin.gif
o sepetukas breketams tai pas ji serialiai per viduri mazesni tokie ane?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 22, 18:30)
Kiek LIsterin kainuoja? as irgi anksciau maciau kad akcija minkstiems sepetukams buvo ,bet ir maximoj irgi akcija buvo tai maximoj pigiau isejo  drinks_cheers.gif  tai ten nusipirkau ateiciai  biggrin.gif
o sepetukas breketams tai pas ji serialiai  per viduri mazesni tokie ane?

11 su centais 4u.gif

O breketams tai šneku apie tą, kur tik maža apvali galvutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 22, 18:46)
11 su centais  4u.gif

O breketams tai šneku apie tą, kur tik maža apvali galvutė  4u.gif

aa cia tas kur vienam dantukui ax.gif as galvojau toki normalu sepetuka pirkai tik breketams special, ten sereliai padaryti special for brekets smile.gif toki kur vienam dantukui ir as turejau man atrodo 10 lt pas Dalia mokejau ,neatsimenu
Atsakyti
O aš to specialiaus breketams net nesu mačiusi g.gif
Atsakyti
labas mamytes,as su dukra nesiojom breketus pries 2metus.oi kaip as gailinuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2010 01 22, 21:46)
labas mamytes,as su dukra nesiojom breketus pries 2metus.oi kaip as gailinuosi doh.gif

kaip suprasti? g.gif

Prasau paaiskinti placiau. g.gif
Atsakyti
aha, man ir labai idomu...
Atsakyti
po breketu nuemimo,gal po2men man eme skaudeti tai viena,tai kita danti.mano stomotologe nesuprato kas vyksta,siunte pas kitus,kad daugiau nuomoniu.pasirodo breketai man taip susleivojo dantu saknis,kad 3 dantim reikejo traukti nervus,nes saknys nusisukusios i visas puses verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2010 01 22, 22:17)
po breketu nuemimo,gal po2men man eme skaudeti tai viena,tai kita danti.mano stomotologe nesuprato kas vyksta,siunte pas kitus,kad daugiau nuomoniu.pasirodo breketai man taip susleivojo dantu saknis,kad 3 dantim reikejo traukti nervus,nes saknys nusisukusios i visas puses verysad.gif

Tai cia to galiesi? blink.gif Juk galejo ir taip visko atsitikti.
mano dantuku saknys ir taip kaip "balerinos" - mano stomatologe , sake jei reikes traukti , tai pas mane neik. Aisku juokavo - nes ne vienerius metus visa mano seima gydo.
Juk issitraukei tuos tris nervus ir kvit. Is kitos puses - nepavydetinas reikalas. verysad.gif

O kaip galima gailetis TIESIU , LYGIU DANTUKU.. blink.gif as maniau , kad tu to gailiesi doh.gif

Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 22, 20:02)
O aš to specialiaus breketams net nesu mačiusi  g.gif

Man Dalia rode, bet sake neverta pirkti. maciau as ELGYDIUM kataloge toki sepeteli,bet dabar intike niekur nerandu foto. jei ta katologa rasiu su tuo sepeteliu tai nufotkinsiu idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 22, 17:23)
Sveika  4u.gif  kiek supratau pas Damusiene Kaune noresi eiti? as irgi kai rinkaus pas ka detis tai galvojau ar pas Damusiene ar pas Latkauskeine eiti, tai pasirinkau Latkauskiene ,bet apie Damusiene irgi atsiliepimai tik geri buvo  mirksiukas.gif tai kad manau drasiai gali eiti pas ja  mirksiukas.gif  iki breketu uzdejimo tau reikes susitvarkyt dantukus, pasidaryt dantu foto. jei jauti kad turesi tvarkyt dantukus, tai siulau uzsirasyt pirmam vizitui dabar, atvaziuosi i LT nueisi i pirma vizita ir atsistosi i eile kt vizitui breketu klijavimui, o per ta laika dantukus susitvarkysi, nes tikrai ne bus taip kad atejei i pirma vizita ir po poros sav gauni vieta breketu klijavimui. bet seip per 3 men tikrai viska spesi  drinks_cheers.gif

Jau galvojau niekas į mano šauksmus neatsilieps.. smile.gif Ačiū, natale, už atsakytus klausimus.. 4u.gif Bandysiu dar pasiskaitinėt ankstesnes temas ir jau rimtai apsispręst dėl ortodontės.. smile.gif O tada užsiregistruosiu vizitui.. 4u.gif
Atsakyti
as tiesinau dantukus pas gyd. latkauskiene,super gydytoja,labai maloni biggrin.gif
Papildyta:
siaip kartais atrodo,kad tuos pinigus kur isleidau dantu tiesinimui,buciau estetini galejus pasidaryti.dukrai tai super dantukus istiesino biggrin.gif bet brangus malonumas,dar kai suzinojau kiek nuemimas schmoll.gif
Atsakyti