QUOTE(kupsciukas @ 2011 09 26, 11:37)
Pakonsultuokite ir mane prasau kas. Ziuriu i vaika ir asaros bega is akiu. Mieziai jau kartojasi ketvirtas menuo is eiles , turbut jau koks penktas ar sestas miezis auga, ant desines akies voko. Si karta isaugo lb didziulis, beveik zirnio dydzio. Dukrelei 10 menesiu tik, o sia problema turime nuo 5 menesiu kazkur. Gyvenu ne lt kas baisiausia, daktarai ziuri pro pirstus, jiems tas pats cia nieko baisaus ir vsk, antibiotiku israse. lasinu bet nieko nepadeda. Ejome pas akiu gydytoja, patare darytis tyrimus kraujo ir cukraus, tai ryt darysimes, o akele baisi pas mergaite. Ar tai labai pavojinga patarkite prasau ka darote, nes sirdis plysta ziurint i tokia vaiko aki , tikrai negraziai atrodome ;(;(;(
siuskites is LT alaus meliu, duokite butinai zuvu tauku, nes mieziai yra B grupes vitaminu trukumas, ziurekite internete, kuriose produktuose gausu ju. taip pat mazinkite cukraus, suprantu, kad dar kudikis, ar dar maitinate??? tuomet jums paciai reikia pagerti alaus meliu, per pienuka gautu vitamina. zinoma stebekite vaika, ar nepasireiks aelrgijos.
as patarciau Vysnevskio tepala naudoti, bet jis taip pat kartais alergizuoja (mano vaikui nebuvo alergiju, jam buvo 4 metukai) BET tai yra grinas
jusu pacios experimentas, mano visa vaikyste praejo su Vyshnevskiu ant akiu. nemanau ar koks gydytojas pritartu tokiam gydymui uzsienyje!!! net LT oficialiai tokiu aptarimu neduoda

nes LT meiziam patvirtinti antibiotikai iri operacijos (kas laikina, musu praeita ir tas ir anas) kai po operacijos praejus 4 men vel isdygo miezys, tai po skalpeliu atsisakiau vaika duoti, gydziau Ichtiolo tepalu, ir vyshnevskiu. jusu sprendimas, gal paguleejs saldytuve, kada subresite tokiam gydymui
tagis laikykites ir