Įkraunama...
Įkraunama...

Miežiai!!!

gal prieš mėnesį dukrytei išaugo šaltaisi miežis ant voko. paraudimas praėjo, o va guziukas liko.
vakar žiūriu, jau ant kitos akytės voko auga miežis. nulėkėm pas gydytoją, išrašė gentamiciną arba kažkokių homeopatinių lašiukų.
kas svarbiausia, duodu pastoviai vitaminus, neseniai tikrinom ktaują - geras. tai kame priežastis?

užrašiau dar pas okulistą unsure.gif
Atsakyti
Vaikui atsirado ant akies voko vadinamas "saltas" miezis, vieni gydytojai pataria operuoti, kiti palaukti, nezinome kaip pasielgti. Gal kas turejo tokia problema.?
Atsakyti
QUOTE(rostep @ 2007 03 03, 18:56)
Vaikui atsirado ant akies voko  vadinamas "saltas" miezis, vieni gydytojai pataria operuoti, kiti palaukti, nezinome kaip pasielgti. Gal kas turejo tokia problema.?

sveika,
mums buvo saltas miezis,tai apie operacijos daryt nieks neliepe.daktare pasiule tepti tobrex tepaliuku.tai mes taip darem,bet nezinau ar jis tikrai geras,nes labai ilgai tas miezis buvo,o paskui pats pratruko ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(mamuleAistule @ 2007 03 03, 19:08)
sveika,
mums buvo saltas miezis,tai apie operacijos daryt nieks neliepe.daktare pasiule tepti tobrex tepaliuku.tai mes taip darem,bet nezinau ar jis tikrai geras,nes labai ilgai tas miezis buvo,o paskui pats pratruko ir viskas.

Atsakyti
Sveiki,
mums taip pat saltasis miezis. operuot nepatare nes dar per mazas vaikelis, o ir vaistu neisrase jokiu, todel nerimauju, akyte paraudus..
Atsakyti
miezis
Atsakyti
Sveikos,

mano mazyliui 11 men.Nuvaziavome i Kauno klinikas,o ten daktare patare operuoti.Tiksliau tariant,liepe.Nesupratau del ko,nes "saltasis|miezis visai nedideja.Nusprendziau,kad lauksiu kol isnyks.Nebent pradetu dideti.Manau,kad daktarei labai reikia litu,todel ir i jokias kalbas nesileidzia.Vat kokiu dktaru yra. verysad.gif
Atsakyti
Suaugusiam kai tik pajuntat kylant reikia auksiniu žiedu patrinti ,o leliui tai nežinau ,bet manau nepakenks
Atsakyti
Na su akimis mamos tai nejuokaukit. Manau, kad reikia pasirodyti kitam okulistui ką kitas pasakys, pačioms priimti sprendimą operuoti ar ne tikrai negalima. Šiaip Kauno klinikose jie turi didžiulę praktiką.
Atsakyti
mano 9 metų dukrai atsirado šaltasis miežis. Gydytoja patarė oreruot, jei per keletą mėn. neišnyks. Neoperavom ir po keleto mėn. Išnyko maždaug per metus.
Atsakyti
Mano dukriukui atsirado du šalti miežiai ant vienos akytės. Mano draugė patarė, ir tas būdas tinka bet kokiam miežiui: išverdam kiaušinį, dar karštą apvyniojam kokia medžiaga ir šildom akytę (pradžioj kiaušinis būna labai karštas, laikykit trumpai, aš suskaičiuoju iki trijų - atitraukiu, ir vėl dedu), kai kiaušas atvėsęs truputį jau būna, dedam be medžiagos. Nu žinokit mamytės - super dalykas yra thumbup.gif Mums miežiai po dviejų dienų mažėja thumbup.gif Be to dar duodu alaus mielių ir akytę patepu šaltalankių aiejum.
Atsakyti
Mano dukriukui atsirado du šalti miežiai ant vienos akytės. Mano draugė patarė, ir tas būdas tinka bet kokiam miežiui: išverdam kiaušinį, dar karštą apvyniojam kokia medžiaga ir šildom akytę (pradžioj kiaušinis būna labai karštas, laikykit trumpai, aš suskaičiuoju iki trijų - atitraukiu, ir vėl dedu), kai kiaušas atvėsęs truputį jau būna, dedam be medžiagos. Nu žinokit mamytės - super dalykas yra thumbup.gif Mums miežiai po dviejų dienų mažėja thumbup.gif Be to dar duodu alaus mielių ir akytę patepu šaltalankių aiejum.
Tą patį postą parašiau į abi temas apie miežius, kad mamos žinotumėt, koks superinis naminis sausasis miežių šildymas yra thumbup.gif
Atsakyti