Įkraunama...
Įkraunama...

Miežiai!!!

Mano vyrui kartais iškyla miežis, tai tepa voką Baneocino tepalu, kartais, jei spėja, tai net neiškyla mirksiukas.gif o jei iškyla, tai greit praeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2007 10 20, 23:39)
Mano dukriukui atsirado du šalti miežiai ant vienos akytės. Mano draugė patarė, ir tas būdas tinka bet kokiam miežiui: išverdam kiaušinį, dar karštą apvyniojam kokia medžiaga ir šildom akytę (pradžioj kiaušinis būna labai karštas, laikykit trumpai, aš suskaičiuoju iki trijų - atitraukiu, ir vėl dedu), kai kiaušas atvėsęs truputį jau būna, dedam be medžiagos. Nu žinokit mamytės - super dalykas yra  thumbup.gif  Mums miežiai po dviejų dienų mažėja  thumbup.gif  Be to dar duodu alaus mielių ir akytę patepu šaltalankių aiejum.

Ačiū už patarimus, tikrai pabandysiu.
Atsakyti
mano sūnui buvo toks miežis, net du kartus iškilęs. Okuliste sake, kad gali buti "Kaltas" per didelis saldumynu kiekis. Nieko nedareme, tik mieliu daviau gerti. Po keliu men pats pratrūko.
Atsakyti
Sveikutes mano sunui ir rugsejo men nustate kad auga saltasis miezis dare ir proceduras ir lasinom vaistus ir tepem tepalu nieks nepadejo jis paprasciausiai nei didejo nei mazejo patare dar palaukt o jei nepranyks reiks operuot kazkur perskaiciau kad nuo jo padeda 'Bional' vitaminai akims OGUVIT mes pavartojom po 1 apie 10d ir jis sinadien pratruko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 11 14, 19:34)
Sveikutes mano sunui ir rugsejo men nustate kad auga saltasis miezis dare ir proceduras ir lasinom vaistus ir tepem tepalu nieks nepadejo jis paprasciausiai nei didejo nei mazejo patare dar palaukt o jei nepranyks reiks operuot kazkur perskaiciau kad nuo jo padeda 'Bional' vitaminai akims OGUVIT mes pavartojom po 1 apie 10d ir jis sinadien pratruko  thumbup.gif

O kaip faina, nereiks operacijos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 14 lapkričio 2007 - 21:46
Mano mažiukui,gal panašiai,buvo 1,5 metukų,kai išdygo šaltas miežiukas.vaiksčiojom pas gydytoją,kas savaitę,gal mėnesį,lašinom antibijotikus į akutę.Nuėjom pas kitą,tai ji sako,belašinti jokių antibijotikų,tik duoti B grupės vitaminų.o geriausia kuo daugiau valgyti juodos duonos.Nežinau kaip atsitiko,bet daugiau miežiukai nesikartoja,o taip valgom tik juodą duoną,neperkam visai batono. ax.gif
Atsakyti
Mano sunui - 6 metai ir mes turejome ant akytes voko "salta" miezi. Mums aisku irgi siule operuoti arba palaukti kelis menesius. Mes palaukeme puse metu ir jis kazkaip "issivaiksciojo" - tepem biciu pikiu, sildem siltu kiausiniu arba juodos arbatos pakeliu. Aciu Dievui, kad neskubejom operuoti... yess.gif
Atsakyti
Mes irgi beveik atsikratėm savo šalto miežio thumbup.gif Kiaušinį dėjom, tepiau tetraciklino tepaliuku rusišku, šaltalankių aliejumi voką, tada jis ištino į išorę, tik gaila, gad pratrūkęs tik truputį pakraujavo ir tik truputį jo išėjo, bet laikui bėgant žiūriu baigia jis išsivaikščiot thumbup.gif Dar alaus mielių tablečių duodu...
Atsakyti
Sveikos mamytes, vakar ant mazylio akies voko (kur auga blakstienos), atsirado nedidelis pulinukas. Siandien jis padidejo, labai nerimstu ka tas tai per pulinukas, kodel jis atsirado, ir kaip dabar su juo kovot? gal kam yra taip buve? labai prasau pasidalinti patirtim ar patarimais!!! labai lauksiu atsakymu... Aciu is anksto
Atsakyti
Eikit pas gydytoją. Mes ne medikai, tuo labiau to pūlinukio nematom, ką galima tokiu atveju patart?
Atsakyti
na, siaip pas mus ateinanti privati gydytoja, tai galima jai pasiskambinti pasikonsultuoti, skambinau, bet ji nekelia ragelio, tai reiskia uzsiemusi... tas pulinukas susprogo, tai net nezinau - ar verta labai nerimauti ar ne? tiesiog, galvojau, gal kam taip yra buve, tai gal galetu mamytes pasidalint mintim?
Atsakyti
Pasirodyt vistiek verta. Saugokit nuo infekcijų dabar, kol neužsitrauks.
Atsakyti