QUOTE(rusnele @ 2010 03 31, 16:10)
Sutinku. Bet netikiu, kad Juoko raketa ir jos vyras niekad nera pakele balso..... Tiesa sakant, man biski "keista", kad taip imanoma...ir netgi nenormalu...zmones be emociju...
Jie turi emocijas, tik ju nedemonstruoja. Mano tevai keistuoliai buvo, kai pradedavo bartis, jie kalbedavo labai tyliai ir pabreztinai mandagiai, vienas kita vadino JUS

Papildyta:
QUOTE(Raga @ 2010 03 31, 16:20)
Ne, ji naudojasi savo tiesos propoganda (ar kaip kitaip, nerandu tinkamo žodžio).
Ji kažkam, kažkurioj vietoj meluoja. Greičiausiai, kad sau. Bet čia jau ne mano reikalas.
Turbūt sutiksit, kad žmogus savyje turi labai daug gero, bet ir labai daug brudo...
Jei su antra savo puse esi visiškai atviras, tu nori nenori daliniesi ir gėriu, ir bjaurastim...
Ji kažkam, kažkurioj vietoj meluoja. Greičiausiai, kad sau. Bet čia jau ne mano reikalas.
Turbūt sutiksit, kad žmogus savyje turi labai daug gero, bet ir labai daug brudo...
Jei su antra savo puse esi visiškai atviras, tu nori nenori daliniesi ir gėriu, ir bjaurastim...
Jums sunku itiketi, kad taip buna, ir atrodo kad tai nenaturalu, nes neturite tokios patirties, o man lengva, nes panasioje terpeje gyvenau. Pati gi kartais leidziu sau nuleisti gara