Įkraunama...
Įkraunama...

Darnios poros paslaptis

QUOTE(rusnele @ 2010 03 31, 16:10)
Sutinku. Bet netikiu, kad Juoko raketa ir jos vyras niekad nera pakele balso..... Tiesa sakant, man biski "keista", kad taip imanoma...ir netgi nenormalu...zmones be emociju...

Jie turi emocijas, tik ju nedemonstruoja. Mano tevai keistuoliai buvo, kai pradedavo bartis, jie kalbedavo labai tyliai ir pabreztinai mandagiai, vienas kita vadino JUS doh.gif , o kai viskas buvo gerai, vienas kita tujino. Tetis atsinese is savo seimos si pavelda.
Papildyta:
QUOTE(Raga @ 2010 03 31, 16:20)
Ne, ji naudojasi savo tiesos propoganda (ar kaip kitaip, nerandu tinkamo žodžio).
Ji kažkam, kažkurioj vietoj meluoja. Greičiausiai, kad sau. Bet čia jau ne mano reikalas.
Turbūt sutiksit, kad žmogus savyje turi labai daug gero, bet ir labai daug brudo...
Jei su antra savo puse esi visiškai atviras, tu nori nenori daliniesi ir gėriu, ir bjaurastim...

Jums sunku itiketi, kad taip buna, ir atrodo kad tai nenaturalu, nes neturite tokios patirties, o man lengva, nes panasioje terpeje gyvenau. Pati gi kartais leidziu sau nuleisti gara blush2.gif
Atsakyti
4u.gif /na man ir atrodo,kad kazkuris tada slopina savo emocijas,nusileidzia ir tt ax.gif Gi nera namu be dumu,ar ne?
Atsakyti
Cia kaip daug mazyciu gincu,viens laimi, kitas nusileidzia,Jei nera pusiausvyros,gaunasi diktacija,despotizmas,matriarhatas,CCCP.O vergais nenori buti niekas(beveik) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 03 31, 17:19)
Tu cia mane ar save bandai itikint?  mirksiukas.gif

Kad nieko nebandau įtikinti biggrin.gif Tai tik sakinys, pasakiau, kaip pas mus. Mes niekada nesipykstam ir balsų tonai tik švelnūs 4u.gif wub.gif Ir nieko neslopinam, nes viską pasisakom, kas ir kaip. Juk tam rėkti nebūtina, ir ginčytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko raketa: 31 kovo 2010 - 19:12
Manau,kad supykti,pakelti balsa- daug meno nereikia. Ir atvirksciai... smile.gif
Juoko raketa,dziaugiuosi tavo santykiais seimoje thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 03 31, 17:26)
Jums sunku itiketi, kad taip buna, ir atrodo kad tai nenaturalu, nes neturite tokios patirties, o man lengva, nes panasioje terpeje gyvenau. Pati gi kartais leidziu sau nuleisti gara  blush2.gif

Nemanot, kad žodis "niekada"- tampa labai mistiniu, kai kalbama apie jokio kivirčo, pykčio, balso tono pakelimo, susierzinimo nebuvimą.
Nemanot, kad panašios emocijos yra būdingos visiems žmonėm, be iššimties?
Gal aš ir neturiu patirties, gal ištiesų nieko neišmanau...
Bet per tiek, kiek jau gyvenau, supratau, kad žmogus- labai įvairialypis.
O kur du žmonės- ten dar sudėtingiau.
Talpinat dviejų žmonių būvį kartu (virš 10 metų) į tokį "niekada"?
-Aš tai niekaip...
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 04 01, 07:44)
Nemanot, kad žodis "niekada"- tampa labai mistiniu, kai kalbama apie jokio kivirčo, pykčio, balso tono pakelimo, susierzinimo nebuvimą.
Nemanot, kad panašios emocijos yra būdingos visiems žmonėm, be iššimties?
Gal aš ir neturiu patirties, gal ištiesų nieko neišmanau...
Bet per tiek, kiek jau gyvenau, supratau, kad žmogus- labai įvairialypis.
Talpinat dviejų žmonių būvį kartu (virš 10 metų) į tokį "niekada"?
-Aš tai niekaip...

Raga, pasakei puikią frazę - "o kur du žmonės - ten dar sudėtingiau".Tikrai taip, todėl ir stengiamasi susitarti, rasti kompromisus, nerėkti, nepykti, o susitarti. Iš didžiosios "S". Aš sakiau, kad pačioje pačioje pradžioje, nepamenu jau, dėl ko, kilstelėjau balsą, o jis atsakė, kad supranta ir nuoširdų, be rėkimų ir balso pakėlimo pasakymą, kas yra negerai. Jis niekada nekėlė balso prieš mane ir aš iš jo šito išmokau. To vieno karto buvo gana. Ir tiesiog nebūna pagrindo to balso kelti ir tiek. Džiaugiuosi, kad taip yra, nes kartais mano tėvai, pvz. pykstasi, ginčijasi, o mane tai visada erzindavo, gal todėl taip džiaugiuosi, kad mes nesiginčijam, nesipykstam ir nekilnojam balso į aukštesnius tonus.
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 04 01, 07:44)

nifiga.
Jokio skirtumo kiek zmoniu.
Du ar du milijonai.
Sunkumas yra susitarti paciam su savim...vidine pusiausvyra yra sunkiausia.
O kai pasieki ja, tai tau visikai vienodai kiek aplink zmoniu.
Ir netgi drysciau pasakyt, kad kuo daugiau-tuo lengviau.
Pavyzdziui... ismokt 100 zodziu nezinoma kalba yra sunkiau negu desimt.
Bet jei ismoksti kalbet ta kalba, tai supranti, kad kuo daugiau zodziu moki, tuo lengviau subendraut su aplinkiniais.
Todel, darnumas tavyje=darni seima, darni valstybe, darnus pasaulis, darni visata, darni juodoji skyle...

Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 04 01, 09:27)
Raga, pasakei puikią frazę - "o kur du žmonės - ten dar sudėtingiau".Tikrai taip, todėl ir stengiamasi susitarti, rasti kompromisus, nerėkti, nepykti, o susitarti. Iš didžiosios "S".

"Susitarti"- iki susitarimo irgi reikia prieiti. Susitarinėja skirtingi žmonės, o besitariant paaiškėja, kad tų skirtumų dar daugiau, nei tikėtasi...
Ar tau taip nebuvo?
Papildyta:
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 01, 09:44)
Sunkumas yra susitarti paciam su savim...vidine pusiausvyra yra sunkiausia.
Todel, darnumas tavyje=darni seima

Sąveikaujant su kitais- galima labai greit išsibalansuoti...
Panašiai, kaip akmenuką, kai metį į vandens telkinį, ir sudrumsti ramybę, vanduo nubanguoja... paskui nurimsta, paviršius išsilygina, bet dugne tas akmuo jau guli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 01 balandžio 2010 - 09:30
[quote=Raga,2010 04 01, 10:30]
"Susitarti"- iki susitarimo irgi reikia prieiti. Susitarinėja skirtingi žmonės, o besitariant paaiškėja, kad tų skirtumų dar daugiau, nei tikėtasi...
Ar tau taip nebuvo?

Tai ir sakau, tas įvykis pačioje santykių pradžioje - jis pirmas pasakė, kad mes galim kaip žmonės susitarti. Tada susėdę svarstėm, pasisakėm, kas ko labai nemėgsta, ir ką mėgstame. Ką manome pačiais esmingiausiais klausimais. Ką darome, jeigu kas nors tikrai kitame žmoguje ima erzinti - iš karto ramiai pasakome, ir jokiu būdu nekenčiame to erzinimo. Ilgai kalbėjome. Va taip ir susitarėme, taip to ir laikomės po šiai dienai.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 04 01, 10:51)
Tai ir sakau, tas įvykis pačioje santykių pradžioje - jis pirmas pasakė, kad mes galim kaip žmonės susitarti. Tada susėdę svarstėm, pasisakėm, kas ko labai nemėgsta, ir ką mėgstame. Ką manome pačiais esmingiausiais klausimais. Ką darome, jeigu kas nors tikrai kitame žmoguje ima erzinti - iš karto ramiai pasakome, ir jokiu būdu nekenčiame to erzinimo. Ilgai kalbėjome. Va taip ir susitarėme, taip to ir laikomės po šiai dienai.

...lygtais viskas būtų taip paprasta...
Aš suprantu, kad pati idėja tokių santykių yra gera ir siektina...
Bet prieštarauja žmogaus prigimčiai, jei taip galima pasakyt.
Šitoj jūsų santykių dėlionėj kažko trūksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 01 balandžio 2010 - 10:01
QUOTE(Raga @ 2010 04 01, 11:01)
...lygtais viskas būtų taip paprasta...
Aš suprantu, kad pati idėja tokių santykių yra gera ir siektina...
Bet prieštarauja žmogaus prigimčiai, jei taip galima pasakyt.
Šitoj jūsų santykių dėlionėj kažko trūksta.

Manote, kad žmogaus prigimtis - barniai ir ginčai smile.gif Drįsčiau nesutikti. Žmogus yra mąstantis, todėl sugeba tartis, ieškoti kompromisų. Mes tą padarėme pačioje santykių pradžjoje. Buvo ir klausimai: "kas manyje tave erzina ir nepatinka", ir atsakymai į tai. Netgi iki pačių smulkmenų, kas ir kaip. Pripažįstu, tai nebuvo lengva, bet kartu ir gera, nes nėra barnių.
Atsakyti