Įkraunama...
Įkraunama...

Darnios poros paslaptis

QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 02, 11:31)
Juoko raketa, Jūs su vyru turbūt esat praktikuojantys katalikai rolleyes.gif

Kuo šiuo klausimu praktikuojantis katalikas skiriasi nuo praktikuojančio musulmono ar budisto? Arba nuo ateisto?
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 04 03, 10:15)
Gyva, ir dar kaip. Atsakymas į kitą repliką: pavydu ar kaip? Nes mes manome, kad pyktis nėra būtina, tai žema. Mes ieškome teisingų žodžių, gerbiam vienas kitą ir tiek. Matomai, pavydu gal kam, kitaip nesumąstau, kodėl tokį būdą bendrauti reikia vadinti negyvu arba patarti laukti grabo lentos. Tik iš labai didelio pavydo.

Nebutinai is pavydo.Tiesog zmogus-toks padaras,kuris stebi aplinka, analizuoja savo asmenine patirti,ir daro isvadas.. Jusu seimos modelis yr grazus ir geras,bet sutikit-tokiu seimu nera dauguma.. As galiu patiket,kad galima visus nesutarimus sprest taip,kaip sprendziate jus,nes pazystu zmoniu,kurie yra tokie-kurie nera pakele balso, bet tas itakota temperamento.. Bet jei panosej netureciau tokiu pvz-tuomet irgi stipriai abejociau,ar tai isvis imanoma..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 04 03, 12:56)
Nebutinai is pavydo.Tiesog zmogus-toks padaras,kuris stebi aplinka, analizuoja savo asmenine patirti,ir daro isvadas.. Jusu seimos modelis yr grazus ir geras,bet sutikit-tokiu seimu nera dauguma.. As galiu patiket,kad galima visus nesutarimus sprest taip,kaip sprendziate jus,nes pazystu zmoniu,kurie yra tokie-kurie nera pakele balso, bet tas itakota temperamento.. Bet jei panosej netureciau tokiu pvz-tuomet irgi stipriai abejociau,ar tai isvis imanoma..

Dėkui labai. Aš tokį pavyzdį, be mūsų, turiu tik vieną. Kiti kažkaip skundžiasi, kad pykstasi, kad nesutaria. Aš patariu pakalbėti ramiai, o kažkodėl atsako, kad kita pusė nesiklauso. Nesuprantu šito. Kodėl nesiklauso? Gal ne taip sakoma, todėl nenori klausytis? Gal nuoširdumo trūksta? Arba paprasčiausiai, su kuo pati tikrai sutinku, temperamentas. Aš labai rami, o jis dar kur kas ramesnis už mane. Matomai, tai tikrai įtakoja.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 04 03, 14:22)
Dėkui labai. Aš tokį pavyzdį, be mūsų, turiu tik vieną. Kiti kažkaip skundžiasi, kad pykstasi, kad nesutaria. Aš patariu pakalbėti ramiai, o kažkodėl atsako, kad kita pusė nesiklauso. Nesuprantu šito. Kodėl nesiklauso? Gal ne taip sakoma, todėl nenori klausytis? Gal nuoširdumo trūksta? Arba paprasčiausiai, su kuo pati tikrai sutinku, temperamentas. Aš labai rami, o jis dar kur kas ramesnis už mane. Matomai, tai tikrai įtakoja.

Manau,kad kalbetis irgi kartais reik ismokti-kai jauti,kad vat nesusikalbi.. Mes kartais nesuprantam paprasto dalyko-kad musu pakeltas tonas uzgozia ta info, kuria norim perduot.. Vat ir gaunasi tada-nesiklauso..
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 02, 11:57)
Toks gyvenimas turėtų būti laaaaaabai boooooooring doh.gif

Dažniausiai taip galvoja žmonės, kurie nesugeba gyvfenti darniai su savim ir aplinka, kad pateisintų savo nevykėliškumą.
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 03, 14:41)
Dažniausiai taip galvoja žmonės, kurie nesugeba gyvfenti darniai su savim ir aplinka, kad pateisintų savo nevykėliškumą.

Tai kas yra "gyventi darniai su savim ir aplinka"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 03 balandžio 2010 - 13:51
O kaip suprasti "darni pora"?
Mes tai su vyru ginčijamės, aiškinamės skirtingai. Aš, su visom emocijom ir pakykavimais, vyras ramiai, taip sakant, išlaikytai. biggrin.gif Dažniausiai liekame kiekvienas su savo nuomone, bet dėl to nesusipykstame. Tai mes darni pora ar nelabai?

Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 04 03, 14:47)
Tai kas yra "gyventi darniai su savim ir aplinka"?

Na,mano galva, ta darna su savim ir aplinka-kai paprastai,zmogiskai jauties suprastas ir supranti salia esancius (ju bei savo elgesio motyvus). Ir kai del to nesijauti atstumiamas,bei pats neatstumi..
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 04 03, 15:00)
O kaip suprasti "darni pora"?
Mes tai su vyru ginčijamės, aiškinamės skirtingai. Aš, su visom emocijom ir pakykavimais, vyras ramiai, taip sakant, išlaikytai.  biggrin.gif  Dažniausiai liekame kiekvienas su savo nuomone, bet dėl to nesusipykstame. Tai mes darni pora ar nelabai?

Darni,manau biggrin.gif
Svarbiausia-ne viena vienintele nuomone, bet tai,kad tos skirtingos nuomones turejimas nesukelia kazkuriam troskimo ta savo nuomone imust su kokiu tai isiuciu,budais,placiau aptartais BK biggrin.gif
Ale as ne ekspertas darnos smile.gif
Atsakyti
Darna randasi tada, kai vienas elementas dera prie kito.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 04 03, 14:16)
Darni,manau  biggrin.gif
Svarbiausia-ne viena vienintele nuomone, bet tai,kad tos skirtingos nuomones turejimas nesukelia kazkuriam troskimo ta savo nuomone imust su kokiu tai isiuciu,budais,placiau aptartais BK  biggrin.gif
Ale as ne ekspertas darnos smile.gif

Tai tas troškimas prikabint savo nuomonę ir sukelia ginčius, tik va, ginčo metu, dažniausiai, paaiškėja, kad nieko čia doro su tuo noru neišeis, bent jau pas mus. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 03, 15:26)

Something else, tu genijus - labai puiki frazė. Galima ir temą uždaryti su šiuo teiginiu. Viską pasakei - paprastai ir genialiai. Ačiū. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 03, 16:26)

drinks_cheers.gif Genialumas - paprastume, gerai pasakyta.
Atsakyti