Gal kuri nesenai pirkot dieninių užuolaidų ,gal galit parašyt kokios maždaug kainos?

QUOTE(julijajus @ 2010 03 18, 11:57)
Gal kuri nesenai pirkot dieninių užuolaidų ,gal galit parašyt kokios maždaug kainos? 

pirkom rudeni Belystoke tai kainos lyginant su LT buvo beveik per puse.
Sveikos. Va svarstom su vyru ar verta Lenkijon vaizuot zidinio kapsule pirkt, nesam buve, tai truputuka kvailai jauciames. Aisku, tai butu tarsi zvalgyba ir kitom statybinem prekem, bet kyla klauimu pvz kaip su garantija? Isvis gal kas galit patart ar dar vis verta staybines pirkt ten? Aciu
QUOTE(moske4 @ 2010 03 18, 15:24)
Sveikos. Va svarstom su vyru ar verta Lenkijon vaizuot zidinio kapsule pirkt, nesam buve, tai truputuka kvailai jauciames. Aisku, tai butu tarsi zvalgyba ir kitom statybinem prekem, bet kyla klauimu pvz kaip su garantija? Isvis gal kas galit patart ar dar vis verta staybines pirkt ten? Aciu
Mus domina lygiai toks pat klausimas

sveiki, o kiek kainuoja nan2 arba nan3, gal kas zino kaina
pernai kai pirkdavau nan su bifido bakterijom,tai skardine gavosi kazkur 13lt.bet dabar kai zlotas pakiles,tai nzn kiek gausis.
maniskis nuo lenkisko nano pradejo pilti.aciu dievui,kad i pabaiga buvom.buvau nusipirkus 11 skardiniu,tai pradejus 11ta,pradejo pilti juodai
maniskis nuo lenkisko nano pradejo pilti.aciu dievui,kad i pabaiga buvom.buvau nusipirkus 11 skardiniu,tai pradejus 11ta,pradejo pilti juodai

tai gal tada geriau pirksiu lietuvoj o buvau galvojus gal pirksiu lenkiska aciu misdrieziuke
QUOTE(pasimetus1140 @ 2010 03 19, 12:28)
sveikos merginos,
mane sudomino toks klausimas...mat mama kaime gyvena, tai cia labiau ja domina
gal kuri zinot ar gal esat mate kur nors lenkuose, kur butu galima nusipirkti gyvu tarkim visciuku ar parsiuku? 
mane sudomino toks klausimas...mat mama kaime gyvena, tai cia labiau ja domina

įdomu kokiu būdu gyvus gyvulius per sieną gabensit ?? Ar žinot, kad galit turėt problemų su veterinarinėm tarnybom

nors aišku laimės dalykas - arba sustabdys, arba ne . O greičiausiai taip, nes su keistais garsais važiuojanti mašina kelia įtarimų

Mes pirkom Lenkijoj zidinio kapsule
Jei domina smulkiau rasykit i az nes cia retai uzeinu
Ir dar merginos gal zinot kur dekoratyviniu augalu centra

Jei domina smulkiau rasykit i az nes cia retai uzeinu

Ir dar merginos gal zinot kur dekoratyviniu augalu centra

QUOTE(Laivite @ 2010 03 19, 11:59)
Atvaziuojant nuo Marijampoles tik ivaziavus i Suvalkus yra du nedideli centriukai, vienas salia kito, kuriuose pardavineja visokius dekoratyvinius medukus (pirkau sliauziancias tujas po 10 zl, auga geriau nei LT pirktos uz 25 lt