Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija-18

bet,merginos,jus man pasakykit.ar vis dar apsimoka vaziuoti i lenkija apsipirkineti.nesneku apie didelius pirkinius,kaip zidinio kapsules ar kazka kito,bet va maisto ir viso kito? juk zlotas vos ne vienas prie vieno,kainos kai pasiziuri,ypac mesu,tai labai panasios.plius lt kiek akciju dabar buna tai nebeda.pampersams irgi daznai akciju buna? as cia nesmerkiu,seip klausiu
ka pvz perkat??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julijajus @ 2010 03 18, 10:57)
Gal kuri nesenai pirkot dieninių užuolaidų ,gal galit parašyt kokios maždaug kainos? 4u.gif

Suvalkuose turguj metras 15-28 zl.Tikrai per pus pigiau negu kad pas mus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(misdrieziuke @ 2010 03 20, 17:22)
bet,merginos,jus man pasakykit.ar vis dar apsimoka vaziuoti i lenkija apsipirkineti.nesneku apie didelius pirkinius,kaip zidinio kapsules ar kazka kito,bet va maisto ir viso kito? juk zlotas vos ne vienas prie vieno,kainos kai pasiziuri,ypac mesu,tai labai panasios.plius lt kiek akciju dabar buna tai nebeda.pampersams irgi daznai akciju buna? as cia nesmerkiu,seip klausiu
ka pvz perkat???  blush2.gif

pirkau: miltu 0.86zl 1kg (LT normaliu uz protinga kaina negaunu), aliejaus saulegrazu 3.49zl 1L, pieno 1.79zl (ilgai stovincio, man zymiai geresnis uz Mu), varskes mases sureliu 400g 4.99zl , desros 500g 11.99zl (didele lazda neprivaryta vandens del svorio), desreliu (jos zymiai pigesnes), skalbimo milteliu Vizir jautriai odai 4kg 23.99zl (man jie super), sprandines grazios, tuo paciu sauskelniu, tirpios arbateles 12zl (400g), margarino kepiniams, majonezo Helmans, turguj dzinsu kainos geros, vaistu vaikams. Kas menesi - tikrai neapsimoka lakstyt, bet uzsipirkau ir iki vasaros negendanciu produktu bus per akis smile.gif kitas dalykas su tom LT akcijom pastebejau, jog daug laiko ir kuro sunaudoji belakstydamas ir medziodamas kazka, prie to pacio dar kokiu nesamoniu prisiperki biggrin.gif na ir zinoma reikia dar but sekliu ar kainos neuzkeltos akciju metu, galiojimas normalus, jei nera, begt i kita parduotuve, o cia nuvaziavai, neisterikuojant susipirkai ir ramu. Cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Sutinku su Gabe,mums taip pat apsimoka,perkam liliputus(surius),sviesta,piena,grietinele,Milka sokoladus,alieju(3l.apie 9litai),sampunas,uztaikem vistu po 4litus,ledu 1kg.-3litai ir mesytes perkam,na zodziu paskaiciavom,kad dar vaziuoti galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazutee: 21 kovo 2010 - 06:14
gal galit pasakyti koks zloto kursas kas buvot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaZe @ 2010 03 21, 10:46)
gal galit pasakyti koks zloto kursas kas buvot 4u.gif

1Lt - 1.11zl ketvirtadieni
Atsakyti
O kur geriau apsimoka pirkti daržoves turguje ar parduotuvėje?
Atsakyti
nu jo.gal reiks susikoperuoti su kazkuo ir palekti.tu paciu alieju,kruopu,miltu ir panasei.dekui uz ats smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, kokia aukso gramo kaina lenkuose?
Atsakyti
Sveikos seimininkes 4u.gif
Esu kelis sykius buvus lenkijoje, apsimokejo netgi labai thumbup.gif . Ar yra Bialystoke turgus kaip pas mus Gariunai, esu buvus Auchane, bet noreciau butent i turgu. Esu nestuke.gif , tad noriu lialiui nupirkti kraiteli, firminiu drabuzeliu mums tikrai nereikia schmoll.gif , tiktu tokie gariunietiski mirksiukas.gif
Atsakyti
Bialistoke "gariunai" yra,mes vaziavom pernai nezinodami kurioje jis vietoje tiksliai randasi,bet suradom.Kazkurioj temukei buvo pasakojama apie marsruta,paieskosiu,gal rasiu.Bet,kad apsimokejo,tai tikrai.Likom tiek mes tiek vaikai patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grazutee @ 2010 03 22, 16:38)
Bialistoke "gariunai" yra,mes vaziavom pernai nezinodami kurioje jis vietoje tiksliai randasi,bet suradom.Kazkurioj temukei buvo pasakojama apie marsruta,paieskosiu,gal rasiu.Bet,kad apsimokejo,tai tikrai.Likom tiek mes tiek vaikai patenkinti. thumbup.gif

turgus Belystoke randasi ul.Kawaleryska 19.
Atsakyti