QUOTE(miau @ 2010 02 18, 09:28)
Jetus kaip skaniai atrodo

Niekad nesu dariu lazanijos. O lakštus reikia apvirt?
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 18, 11:05)
KAIP TA LAZANIJA DARAI ?su kuo ji ? smulkiau parasyk ,laaabai jau gundanciai atrodo
Aš visai paprastai dariau, dėjau k` turėjau, norėjau daugiau visokių mandrių ingridientų pridėti, bet vyras pasisakė už paprastumą

Lakštus truputi apviriau, nes nu man nesigauna minkšti jie jei neapverdu. Šiaip esu girdėjusi kad daug kas neapverda, bet man tada kietus žalius makaronus reikia valgyti

Dedu sluoksnį makaronų lakštų sluoksnį pakepinto faršo, svogūno, morkų su prieskoniais kečupu ir majonezu (na keptuvėje viską pasikepinu kartu, ant galo dedu kečupo, majonezo), sluoksnį tarkuoto sūrio ir vėl iš naujo taip sluoksniuoti galima kiek norite, pas mane 6 berods buvo sluoksniai. Ant viršaus, ant sūrio dar pabarstau mėsos prieskonių ir į orkaitę kokiai 20min 200 laipsnių temperatūroje ant paprasto, ne su ventiliatoriumi.