Aš šiandien dar tik karštų sumuštinių valgiau kol dar nemačiau voko, nesivalgo, kai pamačiau sąskaitą už šildymą, greit paskutinį duonos kąsnį atims

QUOTE(deimapov @ 2010 02 18, 13:42)
Aš visai paprastai dariau, dėjau k` turėjau, norėjau daugiau visokių mandrių ingridientų pridėti, bet vyras pasisakė už paprastumą 
Lakštus truputi apviriau, nes nu man nesigauna minkšti jie jei neapverdu. Šiaip esu girdėjusi kad daug kas neapverda, bet man tada kietus žalius makaronus reikia valgyti
Dedu sluoksnį makaronų lakštų sluoksnį pakepinto faršo, svogūno, morkų su prieskoniais kečupu ir majonezu (na keptuvėje viską pasikepinu kartu, ant galo dedu kečupo, majonezo), sluoksnį tarkuoto sūrio ir vėl iš naujo taip sluoksniuoti galima kiek norite, pas mane 6 berods buvo sluoksniai. Ant viršaus, ant sūrio dar pabarstau mėsos prieskonių ir į orkaitę kokiai 20min 200 laipsnių temperatūroje ant paprasto, ne su ventiliatoriumi.

Lakštus truputi apviriau, nes nu man nesigauna minkšti jie jei neapverdu. Šiaip esu girdėjusi kad daug kas neapverda, bet man tada kietus žalius makaronus reikia valgyti

Dedu sluoksnį makaronų lakštų sluoksnį pakepinto faršo, svogūno, morkų su prieskoniais kečupu ir majonezu (na keptuvėje viską pasikepinu kartu, ant galo dedu kečupo, majonezo), sluoksnį tarkuoto sūrio ir vėl iš naujo taip sluoksniuoti galima kiek norite, pas mane 6 berods buvo sluoksniai. Ant viršaus, ant sūrio dar pabarstau mėsos prieskonių ir į orkaitę kokiai 20min 200 laipsnių temperatūroje ant paprasto, ne su ventiliatoriumi.
Aš naudoju nevirtus lakštus, tačiau, į frašą dedu skardinę konservuotų pomidorų savo sultyse (kai faršo ~500 g) ir pievagrybių (jie skysčio dar pagamna), gaunasi tokia beveik pliurzė ir lakštai gerai išmirksta kepant

QUOTE(Erendira @ 2010 02 19, 16:02)
Aš naudoju nevirtus lakštus, tačiau, į frašą dedu skardinę konservuotų pomidorų savo sultyse (kai faršo ~500 g) ir pievagrybių (jie skysčio dar pagamna), gaunasi tokia beveik pliurzė ir lakštai gerai išmirksta kepant 

na va sakau kad daug kas naudoja ir neapvirtus, bet tada reikia skysčių nemažai, ar tai padažo, ar tai kaip jūs iš pievagrybių ir pomidorų esantį skystį

QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 19, 14:07)
Kad tik greičiau viskas ateitų ir pasibaigtų, nes dabar
labai sunku kai negali nieko suplanuoti ir nežinai kur baigsi dieną. Labai sekina psichologiškai tas laukimas, bent jau mane.

Ar žinai ką turėsi

Pietums į darbą sumuštiniai, vyrai ką rado šaldytuve, grįžus radau privirtų bulvių su dešrelėmis, tai valgėm su raugintais agurkėliais

QUOTE(deimapov @ 2010 02 19, 16:37)
Aš šiandien dar tik karštų sumuštinių valgiau kol dar nemačiau voko, nesivalgo, kai pamačiau sąskaitą už šildymą, greit paskutinį duonos kąsnį atims 

kiek tau uz sildyma ? man 340 lt uz 53 kv buta

Papildyta:
siandien
Ryte- kava , sureliai.
Pietums- troskinukas : mesyte,bulvytes,markytes.
Vakare- zirniu kose su spirguciais (is farso) ir keptais svogunais.
QUOTE(deimapov @ 2010 02 18, 12:42)

As siuo metu irgi esu ijungus taupymo rezima

beje, daznai taip padarau, kai buna like virtu bulviu-bulves su kokiais likuciais arba jei turit lasinuku is kaimo ant keptuvs, ant virsaus kiausiniu, prieskoniu ir niam niam.. pigu, greit ir skanu

QUOTE(Rigedora @ 2010 02 19, 23:24)

As siuo metu irgi esu ijungus taupymo rezima

beje, daznai taip padarau, kai buna like virtu bulviu-bulves su kokiais likuciais arba jei turit lasinuku is kaimo ant keptuvs, ant virsaus kiausiniu, prieskoniu ir niam niam.. pigu, greit ir skanu

Na mums šį kartą irgi rieboka truputi buvo, bet todėl, kad sūrio nepagailėjau, jau taip nemažai kiekviename sluoksnyje pridėjau, kitą kartą mažiau dėsiu, bet į kas kiekvieną sluoksnį, nes man taip skaniau

QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 19, 21:55)
kiek tau uz sildyma ? man 340 lt uz 53 kv buta
, o plius su karstu vandeniu ir gyvatuku 473 lt su centais
zodziu siandien uz buto paslaugas suplojau 681 lt
o kur dar laukia vaiko darzelis ,internetas ir telefonas 

tik už šildymą 300 lt už 68 kv. cia be vandens.
dar yra vakarykščių buvlių, tai tuoj pasišildysim su pirktiniais vištienos kotletukais.
O vakarienės dar nesugalvojau

QUOTE(deimapov @ 2010 02 19, 15:37)

Mes name gyvenam, tai nematau tų sąskaitų. Bet šakės, kas dedasi

Ryte: sumuštiakai + kava/arbata
Pietūs: vyrui kugelis (brandintas

Vakiarienės dar nesugalvojau, bet gal bandysiu daryt MB lazaniją

Mums energijos sąskaita 562 už 65.55kv butą 
Aš šiandien vakarykščią burokėlių sriubą, ir išsiėmiau žuvies faršą, reikės kotletukų iškepti, su bulvėmis ir pomodorų-agurkų-paprikų salotos

Aš šiandien vakarykščią burokėlių sriubą, ir išsiėmiau žuvies faršą, reikės kotletukų iškepti, su bulvėmis ir pomodorų-agurkų-paprikų salotos
Pusryčiams- kavute,
Pietums- grikių košė su spirgiukais
Pietums- grikių košė su spirgiukais