Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Endži @ 2010 01 26, 22:38)
pusryciai: sumustiniai su desra, lydytu sureliu
...uosvienes virtiniai su varskes-bulviu idaru su grietine, bananas, mandarinai

jeeeetau kaip čia skanu wub.gif
Atsakyti
Šiandien:
I-žuvies piršteliai, duona, raugintas agurkas.
II- kiaušinienė, rauginti kopūstai, duona.
III- svečiuose koks torčiukas, kavytė
Atsakyti
pusryciai sumustiniai su kava mums su mb o vaikai vakaryksciu tarkiniu blynu su grietine ax.gif
raugintu kopustu sriuba mb arbata sumustiniai ir likusius blynus dabaige
vakarienei as su vaikais tai pica pasidariau skniai suvalgem o mb isejo i darba tai ten valgys bet ten nieko nekainuoja ax.gif
Atsakyti
as siandien itin pigiai sukuos smile.gif pusryciu mes nevalgom, vaikis pas mociute makaronu gavo, veliau varsketuku kazkada darytu, is kameros. pietums - vakarienei nusipirkau puskili farso, apie 5 litus kainavo. isviriau sriubikes mieziniu kruopu, kelios bulves, morka ir frikadeles. is likusio farso - bulviniai blynai su mesa. mesos dejau nedaug, gavosi apie 12 blynu. sotu. dar kalnas be mesos. tai ryt vyrai tures ka valgyt visa diena.
Atsakyti
ryte- silke su duona, kava , vaikas sureli su arbata, veliau dar farsiruoti kiausiniai su duona.
pietus- kepti ir tusinti vistienos sparneliai,bulves,morkos,sparagines,svogunai . As dar pabaigiau vakaryksti 1 kotleta su bulvem.
vakariene- kukuruzu dribsniai su pienu , aviziniai sausainiai , bananai....arbata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 27 sausio 2010 - 21:30
pusryciai: karsti sumustiniai su arbata man su vaiku, desrele, kava vyrui, (vyras isidejo i darba svieziu virtu desreliu)
pietus: brandintas kepnsys su grikiais, vist. kepeneles su svogunu-grietines padazu, virtos buvlves,marin. agurkai
vakariene: desrele su marinuotais grybais vyrui, pienas su saus. pusryciais vaikui, kava su 2 gab sokolado man
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 01 27, 15:16)
Šiandien:
I-žuvies piršteliai, duona, raugintas agurkas.
II- kiaušinienė, rauginti kopūstai, duona.
III- svečiuose koks torčiukas, kavytė

Taigi vakarienė: ledai, kava, pyragas, riešutai, dešrytė 4u.gif
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 27, 19:30)
as siandien itin pigiai sukuos smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, man dar sumustinis su suriu
Pietus - MB sumustiniai su likusiu visteinos vyniotiniu, suriu, man - kepeneliu kotletai su duona, raug agurkas (pavaisino).
Vakariene - kotletai, bulves, raug. agurkai, arbata
Naktipieciams karsti sumustiniai, arbata
Atsakyti
vakar :
Pusryčiams - perlinių kruopų košė su braškių uogiene, kava
Pietums - virti kiaušiniai su majonezu
vakarienei - Kepta pangasija su svogūnais ir morkomis
Šiandien:
Pusryčiams - kam brandinta košė, kad varškė prie kavos,
paskui - turiu paprieskoniavus šoninės gabaliuką iš kaimo , tai virsiu kartu su barščiais
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2010 01 18, 15:40)
As i tesla dedu 2 kiausinius, truputi druskos, pieno truputi (jei neturiu, tada kokius 3 saukstus greitines dedu, vandens uzpilu, kad daugiau tos teslos gautusi) ir miltu. Viska dedu daugmaz is akies. 

Sveikos, merginos

Vis uzsuku paskaityti, kaip jus sauniai tvarkotes 4u.gif Dabar toks metas, kad si tema tapo aktuali ir musu seimai. Reikia stipriai susiverzti dirzus doh.gif Tai noriu pasidalinti su teslos receptu koldunams (idaras gali buti ivairus: uogos, mesa varke ir t.t.).
Ingridientai:
1 stikline silto virinto vandens
truputi druskos
1 a.s. sviesto
I silta vandeni idedate druskos ir sviesta. Maisote, kol viskas istirps. Tada ipilate ta paruosta vandeni i dubeni (svarbu, kad vanduo nebutu karstas) ir dedate miltu tiek, kad prie ranku neliptu. thumbup.gif Man super tesla gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalie: 28 sausio 2010 - 10:34
QUOTE(Natalie @ 2010 01 28, 11:33)
Sveikos, merginos

Vis uzsuku paskaityti, kaip jus sauniai tvarkotes 4u.gif Dabar toks metas, kad si tema tapo aktuali ir musu seimai. Reikia stipriai susiverzti dirzus doh.gif Tai noriu pasidalinti su teslos receptu koldunams (idaras gali buti ivairus: uogos, mesa varke ir t.t.).
Ingridientai:
truputi druskos
1 a.s. sviesto
I silta vandeni idedate druskos ir sviesta. Maisote, kol viskas istirps. Tada ipilate ta paruosta vandeni i dubeni (svarbu, kad vanduo nebutu karstas) ir dedate miltu tiek, kad prie ranku neliptu.  thumbup.gif Man super tesla gaunasi  thumbup.gif

Reiks kada pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalie @ 2010 01 28, 11:33)
Sveikos, merginos

Ingridientai:
truputi druskos
1 a.s. sviesto
I silta vandeni idedate druskos ir sviesta. Maisote, kol viskas istirps. Tada ipilate ta paruosta vandeni i dubeni (svarbu, kad vanduo nebutu karstas) ir dedate miltu tiek, kad prie ranku neliptu.  thumbup.gif Man super tesla gaunasi  thumbup.gif

o tesla minksta ? kiausiniu nereikia ?

Papildyta:
pusryciams - kaip iprasta vaikas sureli su arbata , as kava , dar prikepiau lietiniu su varske privyniojau , kitus be nieko valgymui palikau, pavalgem su grietine.
pietums- isemiau farsa , yra kopusto trecdalis , tai galbut kopustu sriuba su frikadelem ( farsas+ ryziai) g.gif
vakarienei - dar nezinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 28 sausio 2010 - 11:04