Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

Tai vat aš žiauriai mėgstu šokoladą, bent kartą į savaitę nusiperku plytą ir ėdu,man taip skanu blush2.gif
Atsakyti
nera tas sokoladas taip jau blogai kaip atrodo...labiausiai tai megstu balta....pienisko zadu atsisakyti,bet atrodo neiseis....dar labai megstu sokoladukus!!!!!!!!!!!! Ypac Mars smile.gif Arba bounty tongue.gif
Atsakyti
O kas gali pasakyti karšto šokolado recepta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Rihi @ 2007 07 17, 17:03)
nera tas sokoladas taip jau blogai kaip atrodo...labiausiai tai megstu balta....pienisko zadu atsisakyti,bet atrodo neiseis....dar labai megstu sokoladukus!!!!!!!!!!!! Ypac Mars smile.gif Arba bounty tongue.gif

Joa pieniškas irgi toks mmm wub.gif Aš iš šokoladukų dažniausiai perku "twix", "snickers " ir t.t. biggrin.gif ax.gif niam.Ir dabar pagalvoju,kaip gyvenčiau be šokoldo...Nu žiemą man ypač jo norisi, nors ir vasarą retkarčiais... biggrin.gif
Bet kai pagalvoju juk jame tiek daug kalorjų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2007 07 17, 16:06)
O kas gali pasakyti karšto šokolado recepta ax.gif

jo receptas yra gėrimuose, štai čia
Atsakyti
galiu atsisakyti cipsu,cepelinu,sausainiu,saldainiu,guminuku,bandeliu...Bet yra trys saldus dalykeliai,be kuriu neisivaizduoju savo gyvenimo tongue.gif
1.Sokoladas (Baltas ir pieniskas sokoladukas Mars)
2.Bananai (Kuo didesni,saldesni,minkstesni-tuo skaniau ir labiau traukia)
3.Ledai (Miau ledai ir Viva fashion su baltojo sokolado glaistu) Dar kartais patinka Nykstukas ir kiti Viva ledai tongue.gif
Atsakyti
Man patys skaniausi rittersport ir schogetten thumbup.gif Neseniai TP pirkau sokoladus pieniskus, su jogurtu labaiiiiiiiiii skanus, pabandykit ir kaina ne 2lt nesiekia thumbup.gif
Atsakyti
o as dievinu pieniska sokolada ax.gif
juodas per astru ir per kartu, o baltas per saldu, tai pieniskas it per viduriuka mirksiukas.gif
Papildyta:
SOKOLADAS PAKELIA NUOTAIKA IR PRIVERCIA ISIMYLET ! thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as megstu visu rusiu sokolada, nesvarbu, juodas ar baltas, svarbu sokoladas (na, ir nuo nuotaikos priklauso) wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
dievinu juodą ax.gif
Atsakyti
Kai važinėjau į Daniją, būtinai užsipirkdavau MARABOU pieniško šokolado su mėtinės karamelės gabaliukais. Nesu valgius nieko skanesnio, O mano vyras iki to laiko visai šokolado nevalgydavo, kol šito neparagavo. Tik gala, kad pas mus tokio negalima nusipirkt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 08 spalio 2007 - 08:51
Skaniausias Ritter Sport baltas su nesmulkintais riesutais...
Atsakyti