Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

O MAN SKANIAUSIAS BALTAS ŠOKOLADAS,YPAČ KORĖTAS IR DAR PIENIŠKAS SU RIEŠUTAIS wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif Juodas...user posted image
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 05 27, 17:51)
Agam Riter sport su mėlynėm  wub.gif

Ir dar juodas šokoladas su čili  wub.gif

tu teisi,juodas sokoladas su cili wub.gif
ziauriai skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(usnis @ 2007 06 06, 20:26)
tu teisi,juodas sokoladas su cili wub.gif
ziauriai skanu bigsmile.gif

O apie kurios firmos cili sokolada kalbat? As tai tik Lindt esu macius ...
Atsakyti
O man skanūs visi blush2.gif Tačiau dažniausiai valgau karūna su neskaldytais riešutais arba pienišką, arba korėtą.
Atsakyti
man skanus is brangesniu
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2007 05 27, 17:13)
Gal kas žinote kur kaune galima sveriamo šokolado rast?Turiu tokių receptukų neblogų, kaip triufelius ir tiramisu skanesta pasigamint, bet reikia 500g šokolado tikro  g.gif

Zinau, kad IKI budavo po 200 g berods sokolado gabalai, specialiai kepiniams...

O man tai visi skanus, ypac pieniski, ir rittersport wub.gif, ir schogetten, ir princas thumbup.gif ... tik carbury nelabai, kazkoki prieskoni jie turi... unsure.gif
Atsakyti
yra tokia firma Thortons, tai ten belenkokie shokoladai yra tiesiog pasaka ;]
dar patinka Cadbury tongue.gif
Atsakyti
juodas shokoladas wub.gif jei pieniskas tai tik MILKA ax.gif
Atsakyti
Nemėgstu balto šokolado, man jis per saldus, ir turi sviesto kažkokį skonį schmoll.gif Pieniško ir nemėgstu, dėl tos pačios priežasties.
Laabi mėgstu juodą, tikrą šokoladą. Patinka su romo skoniu, arba su riešutais migdolų. Dar patinak kartusis, kur kakavos ne mažiau 70 proc, bet jo tik pora gabaliukų tesuvalgau,neina kažkaip daugiau bet vistiek skanu.
Atsakyti
ritersport istiesu labai skanus sokoldai smile.gif Tik brangoki. Is brangiu dar man patinka geishos.
O is pigesniu tai karunos karaliskas su lazdyno riesutais thumbup.gif shogeten dar skanus. Seip visi pieniski sokoladai thumbup.gif Nemegstu tik juodo ir balto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 02 liepos 2007 - 12:09
QUOTE(arabeska @ 2007 06 03, 12:32)
biggrin.gif Juodas...user posted image

Aš tai alergiška "tikram" juodam šokoladui verysad.gif Tai man labiausiai patinka baltas šokoladas....Na gal ir pieniškas tongue.gif
Atsakyti