Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

Aha reiskesi jis is Anglijos , tai kokio bieso gundote tokiais skanestais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2008 08 02, 10:15)
labai skanus toks trikampinis sokoladas TOBLERONE vadinasi su smulkintais riesutais ir medumi mmmm rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Šitas tai pasaka wub.gif
Lietuvoj nėra tikriausiai, man parvežė iš Prancūzijos ax.gif
Atsakyti
va toks va. pati sokoladu nevalgau, tai bijau pameluoti., taciau esu isitikinus, kad IKI prekybos centruose sito gerio visai neseniai dar tikrai buvo. dazniausia prie kasu arba ten, kur sudeti saldumynai. maciau juodose pakuotese.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Ieskosim ,ieskosim bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai TOBLERONE yra Lietuvoj, kazkada pirkau gal pries metus kazkur. Tik tikrai nepamenu kur... g.gif Gal ir IKI
Atsakyti
Mmm, Toblerone tikrai super thumbup.gif o Lietuvoje jo nemaciau...
Atsakyti
Tas "Toblerone" šokoladas tai mano matiekos vadovėly matytas bigsmile.gif gal kas žino tiksliai kur jo Vilniuj galima butu rasti? bigsmile.gif
Anyway,siandien nusipirkau 'Milka' sokolado...tiesiog dieviškas....net dezute gaila ismesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ieskojau , ieskojau ir ne velnio neradau as to jusu trikampio sokolado schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2008 08 06, 14:56)
Mmm, Toblerone tikrai super  thumbup.gif  o Lietuvoje jo nemaciau...

Pries pora metu man si sokolada buvo nupirkes tetis gretimai esamame kioske mirksiukas.gif dabar nezinau ar dar yra.
Atsakyti
tobleronai tikrai super wub.gif mama visada is sveicarijos parveza, dar vienas liko essen.gif
Atsakyti
RADAU RADAU !!! as ta jusu trikampi sokolada clap.gif clap.gif clap.gif ( silainiu TOMAS FILIPSE ), BET TIK VIENOS RUSIES verysad.gif , ta svieseme popierelyje , na ka galiu pasakyti OGI VELNISKAI SKANUS good.gif swoon.gif
Atsakyti
Reikes begti i Silainiu Thoma Philips! gerai kai nepertoliausiai gyvenu,reikes butinai nusipirkti Toblerone! thumbup.gif aciu uz info, nes tikrai nemaniaukad ten butu sio sokolado mirksiukas.gif
Atsakyti