Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

Gal kas ragavot nauja MANIJA?
Atsakyti
man taip pat Lindt skaniausi su visokiais priedeliais..... ypac su Cili bigsmile.gif kazkada mamai parvezusi buvau, tai sake uzteko metams, ir visus pavaisino tongue.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziwiliute: 14 lapkričio 2008 - 17:59
megstm visus biggrin.gif
gal zinot kas daro Kaune sokolada ZUVY ar dar KOKIU(kaip rusu laikais)
labai lauksiu duomenu i az
Aciu!
Atsakyti
Pats skaniausias sokoladas MAN yra Kalev baaaaltas. MM>Mmmm...... as ji galeciau dienom valgyt... essen.gif
Atsakyti
Fazer Geisha.
Ferero Rocher, Refaelo.
Kalev'as.
Visi Milkos
smile.gif
Atsakyti
Pamačiau, šnekėjot ir apie šokoladinius batonėlius smile.gif Mano mėgstamiausi Mars ir Lion smile.gif
Atsakyti
patys skaniausi juodi sokoladai, kuriuose daug kakavos 80 %. paskui kalev baltas sokoladas su melyniu gabaliukais. dabar nusipirkau paragauti Milka su pipirais, aisku to pipiro jauciasi labai mazai ir visai neblogas skonis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 12 14, 17:42)
patys skaniausi juodi sokoladai, kuriuose daug kakavos 80 %. paskui kalev baltas sokoladas su melyniu gabaliukais. dabar nusipirkau paragauti Milka su pipirais, aisku to pipiro jauciasi labai mazai ir visai neblogas skonis.  smile.gif

Man skanūs juodi šokoladai, bet kur virš 80 pr. ten man jau plastmasė (skonio nerasta) schmoll.gif (kai 70 pr. man labai skanūs rolleyes.gif ).
O Milkos pipirinį dar galima valgyt, bet man tos derinys nepatinka smile.gif
Žodžiu, visiškai priešingi skoniai laugh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaros lietuje: 14 gruodžio 2008 - 17:45
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 12 14, 19:44)
Man skanūs juodi šokoladai, bet kur virš 80 pr. ten man jau plastmasė (skonio nerasta)  schmoll.gif (kai 70 pr. man labai skanūs  rolleyes.gif ).
O Milkos pipirinį dar galima valgyt, bet man tos derinys nepatinka  smile.gif
Žodžiu, visiškai priešingi skoniai laugh.gif  4u.gif

ta 80% suprask kaip apie 80%, dazniausiai ir perku kur buna 65%, 70% rolleyes.gif

is batoneliu pats paciausias:
user posted image
Atsakyti
MAN PATIKO BALTAS KALEV SU KOKOSU IR SPANGUOLEM,IDOMUS DERINYS IR PUIKUS SKONIS.
Atsakyti
labiausiai tai megstu juodaji sokolada tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rasixe @ 2008 12 14, 22:15)
labiausiai tai megstu juodaji sokolada  tongue.gif

Pati juodziausia ir karciausia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti