Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

Man pats skaniausias LIETUVISKAS SOKOLADAS. tongue.gif
Is ju - pergale, ypac triufeliai Tergale. Suvalgai viena, toki riebu, saldu, net per visa kuna eina saldumo banga. rolleyes.gif
Atsakyti
Man juodas Karūnos "Karališkas" tas, kuriame 70proc. kakavos- superinis šokoladas... Kuo karčiau, tuo skaniau... rolleyes.gif
Atsakyti
Man šokoladas pagal nuotaiką... kartais juodas, kartais pieniškas wub.gif . Tik balto nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Šiandien valgiau KALEV baltą su mėlynėm. Tai tooooks skanus..liezuvi galima praryti. Apacioj dar toki rutuliukai mazi skanus mm.. Daug skaniau uz baltus shogeten ar ta karaliska akytajį. Dabar kalev akcija, kainuoja tik 2lt tai nusipirksiu kokius 5 wub.gif
Atsakyti
visi pieniski su neskaldytais lazdynu riesutais wub.gif ypac MILKA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilkutea @ 2010 06 16, 20:25)
Šiandien valgiau KALEV baltą su mėlynėm. Tai tooooks skanus..liezuvi galima praryti. Apacioj dar toki rutuliukai mazi skanus mm.. Daug skaniau uz baltus shogeten ar ta karaliska akytajį. Dabar kalev akcija, kainuoja tik 2lt tai nusipirksiu kokius 5  wub.gif

aga,labai skanus sitas thumbup.gif isvis labai megstu baltaji sokolada.juodaji grieztai tik su kava,nes net sirdis apsaltu,jei taip viena ragautai ax.gif
Atsakyti
mmmm... šokoladas mano silpnybė... wub.gif
baltieji, pieniški, su riešutais wub.gif wub.gif
mėgstu visus išskyrus juoduosius doh.gif ir su visokios uogienės doh.gif
Atsakyti
TIK baltas. Nepatinka shogeten ir tie naujieji Kalev, su uogom ir pan. Kaip muilas ax.gif
Atsakyti
Dievinu juodą šokoladą, bet retkarčiais suvalgau KALEV baltą su mėlynėm arba braškėmis, visi kiti schmoll.gif
Atsakyti
O man pats paciausias pieniskas Karlfazer be jokiu priedu thumbup.gif na o antras tai Trilogia thumbup.gif o juodo nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
Man svediski Marabou sokoladai patys skaniausi thumbup.gif Ypac pieniski tiek be nieko, tiek su visokiais priedais. Gaila pas mus ju nematau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyvis: 08 rugpjūčio 2010 - 22:40