Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

mano patys gardžiausi "ritter sport" 4u.gif gal yra daugiau šių šokoladų gerbėjų?šie šokoladai labai kokybiški, turintys stiprų prekinį ženklą visame pasaulyje, man patinka, jog yra daug rūšių, Lietuvoje ne visas galima rasti, bet pasirinkimas taip tap didelis ax.gif vakar parsinešiau baltą šokaladą, tai greit išnyko
Atsakyti
pieniškas 4u.gif
Atsakyti
Skaniausia sokolada teko ragaut Kapryje, Italijoje - apelsinu ir citrinu skoniu bigsmile.gif o is to, ka galima rasti Lietuvoje, tai labiausiai megstu shogetten smile.gif nors siaip sueina visi, tik skirtingais atvejais - pvz juodas sokoladas butinai su kava arba arbata, pieniskas ir baltasis - su vaisiais, arba siaip pasmaguriaut smile.gif
Atsakyti
Man skaniausias is Lietuvoje parduodamu ,tai karunos karaliskas,arba schogetten biggrin.gif
Atsakyti
juodas karunos ir baltas karaliskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 08, 23:40)
Man svediski Marabou sokoladai patys skaniausi  thumbup.gif Ypac pieniski tiek be nieko, tiek su visokiais priedais. Gaila pas mus ju nematau...

Marabou gaminami ,bet jie isvezami i ta pacia svedija ax.gif
Atsakyti
Labai reikia pagalbos..

Gal kuri matete pienisko sokolado su metomis uz ikandama kaina?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 09 30, 08:20)
arba schogetten biggrin.gif

megeja ir as jo wub.gif
Atsakyti
Man patinka Lindt šokoladas. Iš lietuviškų tai patinka tas naujas lietuviškas Tai tau ar kaip ten vadinasi. Raudona plytelė, labai gražios formos ir super skanus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 11 12, 14:47)
Man patinka Lindt šokoladas. Iš lietuviškų tai patinka tas naujas lietuviškas Tai tau ar kaip ten vadinasi. Raudona plytelė, labai gražios formos ir super skanus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Ir man Lindt ir dauguma vokiškų,kurių,deja,pas mus nėra..
Atsakyti
ma skaniausi, kai kakavos yra daugiau kaip 70 proc. Pieniško nemėgstu, o balto negaliu net valgyt, man toks bjaurus doh.gif Nepykit, juk dėl skonio nesiginčijama 4u.gif
Atsakyti