Pasirodo, geo ir apie tą mokyklą beveik tais pačiais žodžiais parašiusi. Neaišku, kur tie jos vaikai mokosi ir ką ji čia išdarinėja. Kitos,VBS žinias rašinėdamos, gal...Lietuvos mokytojų autoritetą "kelia".

Tikriausiai, aš esu ta gera mokinė, mokslo metų bėgyje išėjusi iš mokyklos.Perėjau į kitą mokyklą ne todėl, kad Milikonių mokykla bloga, o kad su tėvais į kitą miestą gyventi išvykome. Susirašinėju su buvusios kl. auklėtoja, nes ji geriausia mano mokytoja. Mėnesiui praėjus po mano išėjimo iš mokyklos, auklėtoja man parašė, kad dar vienas buvęs klasiokas išsikėlė kitur gyventi ir išėjo iš mokyklos. Nebijokle, nežinau iš kur tu tų apkalbų prisigraibai, bet mokiniai nebūtinai iš mokyklos išeina, kad mokykla bloga. Po aštuonių kl. kelios labai vidutiniškai besimokiusios panos išėjo į Santarą mokytis, nes gal jų tėvai taip norėjo. Tie pervedimai į kitas mokyklas ne vien tik nuo mokinių priklauso.
Jei jau tokia "bloga" Milikonių mokykla, tai kodėl mokyklos reitingas stabilus ir lyginant su kitomis Kauno vidurinėmis mokyklomis gana aukštas?
Kauno Milikonių vidurinėje mokykloje yra daug gerų mokytojų. Prisiminimai apie juos man niekada neleis susidaryti vienareikšmiškai blogą nuomonę apie Lietuvos mokytojus, bet čia.....