Įkraunama...
Įkraunama...

Milikonių vidurinė mokykla

QUOTE(*Urtėja* @ 2012 03 29, 21:51)
Sveikos, nu kaip nuomones po susirinkimo? Pas kuria zadat uzrasyti? Kiek suprantu viena jau uzimta, o likusios? ar bandysit patekti pas ta pacia vis tiek?

Man asmeniskai visos trys mokytojos labai skirtingos  biggrin.gif
o is volungeles Zvirbliuku gal kas jau issirinkot mokytoja?

Gryte is Volungeles Zvirbliuku uzsirase pas Janina, ir antru numeriu pas Ramune. Bet pavaduotoja dar vakar sake, kad pas Janina vietu nera, tai manau greiciausiai pateksim pas Ramune.
Is musu darzelio dar mergaite Smilte yra. Tai mes i pageidavimus irasem, kad norim i viena klase, ir pavaduotoja taip ir pazadejo, kad taip bus.
Atsakyti
Pati esu baigus šią mokyklą ir atsimenu visas šias tris mokytojas. Mano vaikui taip pat artėja metas ieškoti mokyklos, tačiau dar ne šiemet. Kadangi Milikonių mokykla man nėra toli, tai greičiausiai leisiu būtent į ją. Nes vaikytis skambių pavadinimų ir vežioti į kitą miesto galą neapsimoka. Šiaip tai tikrai patarčiau rinktis mokytoją ne pagal šypsenos platumą ar dirbtinį entuziazmą, o pagal mokinių pasiekimus. Visų pirma dirbtinė šypsena labai greit nusitrina kai tik tėvai uždaro klasės duris, o antra juk ne cackintis su mūsų vaikais reikia, o juos kažkuo išmokyti. Čia jau nebe darželio laikai. Pasiklausinėkite kitų tėvų kur vedė vaikus pas šias mokytojas.
Atsakyti
o mes uzsirasem pas Janina ir paskui pas Ramune, manau pateksim pas Ramune, siaip man ji ir labiausiai patiko tokia tikra miela mokytoja, o kas liecia Janina tai uzrasiau vien todel kad draugas eis jau pas ja tai butu bendraklasiai , taivo...tokios zinios, tai jeigu Grytė ir Greta pateks pas Ramune tai bus Roko klasiokes, nes dabar visi grupiokai biggrin.gif

turbut med vakar ir susidurem prie pavaduotojos kabineto, galvoju kur man matyta esat biggrin.gif
Atsakyti
jei norit kad nereiktu sedet prie namu darbu ir zaist mokykla tai veskit pas Liudmila.
Atsakyti
Mamos gal zinot, is Romainiu kuri Silainiu mokykla priima 5-kus g.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2012 04 02, 11:07)
Mamos gal zinot, is Romainiu kuri Silainiu mokykla priima 5-kus  g.gif

Ąžuolas arba Milikoniai. Nors jeigu yra vietų, tai bet kuri ko gero priims. Ąžuole gali būti, kad ir savų išeinančių ketvirtokų pakaks.
Atsakyti
Kiek girdejau, kad Milikoniu mokykloje is Romainiu vaiku net 5 klase sudaroma. Drauges dvynukai mokosi. Ji dziaugesi, kad mokykla atsinaujinusi, patogu pakeliui i darba vaikus uzvezti ir paimti.
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
O ar busimieji pirmokai jau zinote pas kokia mokytoja papuolet? Nuo pirmadienio tos pamokeles prasideda. Kaip zinot pas ka eit?
Atsakyti
Sveikos,

Norejau pasiklausti gal kurios vaikai kurie mokosi sioje mokykloje gauna nemokama maitinima? Kaip cia su juo reikalai? Ar vaikai buna atskirti tuo tu kur moka patys uz pietus? ar kokia ten politika? Labai aktualu, nes vaikas gal ir galetu gauti nemokama maitinima, bet bijau kad bus suskirtyti vaikai i kastas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida. @ 2012 05 29, 20:14)
O ar busimieji pirmokai jau zinote pas kokia mokytoja papuolet? Nuo pirmadienio tos pamokeles prasideda. Kaip zinot pas ka eit?

Mes pas mokytoja Janina ax.gif
Atsakyti
Na, kaip sekasi mokykloje?
Atsakyti