QUOTE(Marakesh @ 2012 04 16, 20:02)
lelija, tikrai bendras bruozas, jau kazkada rasiau, kad man nera tokio daugiau zenklo, kur vyrai butu tokie ideantiski, vos ne copy-paste (ypac kas liecia neigiamas savybes)
siandien mano jautis tylejo visa diena, as vairuodama grieztai nusprendziau, kad sikart VISKAS, amen, nutraukiu.. ir atejo jo sms.. ir zinau, kad nei cia viskas, nei cia amen...
vajezau, merginos, negaliu patiket, kad taip yra, nes pas manaji lygiai tas pats. ir as siand zliumbiu ir sau prisiekineju kad issikraustysiu ir paliksiu ji viena, ir lai jis turi.
amziais svaigsta apie tai kaip nori buti vienas,
tada dar kartais apie tai kad vienisas ir draugu neturi,
o siaip jei nuotaika gera, tai tada tik buna rupestingas ir labai mielas.
nebegaliu pakest! bet zinau kad ryt ar poryt bus vel tas pats - 'ladinsiu' santykius vienokiu ar kitokiu budu, nes man vis atrodo, kad geresnes meiles sau nerasiu
siandien yra jo gimdienis (linkejimai visu jauciams- dbr ju laikas:4u: ), taremes kad jis atvaziuos pas mane, tai ka jus manot, Dingo. tiesiog uzsidare vienas namie, ir nekele rago net pasveikinimui, o ka jau kalbet apie atvaziavima. jei nesipyktume, tai ryt jau pasakotu, kaip nenorejo su nieko sneketis, ir (su pasididziavimo gaidele) kaip Jis Isjunge Telefa. Nu negaliu pakest!

man isterijos priepuolis - su pykcu ir asarom.
beje, mes tai jau kokie astunti metai kartu - tai cia jokiu kitokiu interpretaciju nera, tiesiog toks tas budas su visais ziedeliais.