Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 10:06)
per gerai, kad butu tiesa biggrin.gif  taip, jauciai valdomi labai daznai svelnumu, bet pripratus prie jo, pradeda ji suprasti kaip savaime aisku dalyka, atsiranda ant galvos ir speja tik kojytem mojuoti, ir tada jau jiems atsipeiketi reikalingas botagas - kaip salto duso profilaktika. ir po to vel valdai juos svelnumu smile.gif

Va Jūsų taktikos klaida. Jaučiai ramūs "gyvūnai", bet kiekvienas "bizūno kirtis" randa savo vietą sąmonėje ir kai tų "kirčių" prisikaupia - jie išsilieja pačiu netikėčiausiu Jums momentu, o ir būdu. Ir Jūs tada stebitės, o už ką, o kodėl, o ....... O už visus kartu paėmus, ir kiekvieną "kirti" atskirai, bet.......vienu metu. Atskirai mes pakelti galime, bet kai jų tampa daug - tada........... tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Kaip ir kiekvienas gyvas padaras jaučiai greitai pripranta prie gero, o kai to "gero" sumažėja - tada jaučiasi blogai. Tai gal teisinga taktika būtų dozuoti tą "gerai" po truputį - tada ir bizūno nereikės.

Kai būna prastos jautiganės - būna ir jaučiai pasiutę. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 07 18, 10:21)
tai prie maisto ir mylio žmogaus aš dar plačią lovą ir tv pridėčiau ir štai pilnas komplektas jautukui  thumbup.gif

tobulas derinys, kuri turi mano jautis ir nuo kurio kaifuoja biggrin.gif

QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 18, 10:26)

Kaip ir kiekvienas gyvas padaras jaučiai greitai pripranta prie gero, o kai to "gero" sumažėja - tada jaučiasi blogai.

painiojate skirtingus dalykus: pripratimas prie gero ir naudojimasis tuo, kad nuolat gauni gera rolleyes.gif apie naudojimasi ir kalbejau, o bizuno praktika per daug tiesiog irgi supratote, as ja taikau tuo metu, kai matau, kad tiesiog pradedama naudotis gerumu ir lipti ant galvos. man ji 100% pasiteisina, nes matau, kad po to mano svelnumas ir geriau labiau vertinami.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 10:38)
tobulas derinys, kuri turi mano jautis ir nuo kurio kaifuoja biggrin.gif
painiojate skirtingus dalykus: pripratimas prie gero ir naudojimasis tuo, kad nuolat gauni gera rolleyes.gif apie naudojimasi ir kalbejau, o bizuno praktika per daug tiesiog irgi supratote, as ja taikau tuo metu, kai matau, kad tiesiog pradedama naudotis gerumu ir lipti ant galvos. man ji 100% pasiteisina, nes matau, kad po to mano svelnumas ir geriau labiau vertinami.

Bet net nenutuoki, kiek "drumbzlių" kaupiasi jo viduje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 18, 10:48)
Bet net nenutuoki, kiek "drumbzlių" kaupiasi jo viduje. g.gif

kazkoks keistas poziuris, kad jeigu jautis prisidirba, tai tipenti salia jo su svelnumu, bijaunt, kad jam "drumbzles" nesiakauptu biggrin.gif ir bijoti issakyti kritiskesni poziuri i jo koki poelgi, kad tik "nesprogtu" viena diena rolleyes.gif o kad salia jo esanciam zmogui tos "drumzbles" gali kauptis nuo jo elgesio - tai cia nieko tokio, svarbu jautis ant sofkutes gules apgaubtas svelnumo irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 18 liepos 2012 - 11:31
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 11:26)
kazkoks keistas poziuris, kad jeigu jautis prisidirba, tai tipenti salia jo su svelnumu, bijaunt, kad jam "drumbzles" nesiakauptu biggrin.gif ir bijoti issakyti kritiskesni poziuri i jo koki poelgi, kad tik "nesprogtu" viena diena rolleyes.gif o kad salia jo esanciam zmogui tos "drumzbles" gali kauptis nuo jo elgesio - tai cia nieko tokio, svarbu jautis ant sofkutes gules apgaubtas svelnumo irnesakyk.gif

Jautis "prisidirba" tik nuo susikaupusių "bizūno kirčių", o šiaip jie švelnūs ir ramūs. Bet Jūs tikriausiai "bizūnu" pamojuojate ir pamirštate, o jaučiai niekada nieko nepamiršta (nė mažiausio garstyčios grūdo). Turime mes fenomenalią atmintį "bizūno kirčiams" tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O šiaip horoskopai 95 proc. tikslumu apibūdina šio ženklo charakterio bruožus. Netgi neigiamus, kad ir kaip nesmagu dėl to būtų. blush2.gif
Atsakyti
taip, as tokia: issakiau - ir finito, nei prie tos temos noriu grizti, nei jo paklydimus prisiminti, bet man svarbu issakyti, kad manyje nesikauptu, nes tikrai nematau reikalo glostyti ji, kai jis akivaizdziai kokia nesamone padaro, be to jis ir pats prisipazista, kad tikrai nesamone padare.
o del horoskopo: man jautis vienintelis zenklas, kurio horoskopas bevebik visu 100% atitinka, ir apskritai jauciai man vienintelis zenklas, kai vyrai toookie panasus (turejau garbes su 2 bendrauti ir entgi vienu metu, tai buvo jausmas, kad su vienu bendrauju, toks tas panasumas mastyme, poelgiuose buvo)
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 11:06)
per gerai, kad butu tiesa biggrin.gif  taip, jauciai valdomi labai daznai svelnumu, bet pripratus prie jo, pradeda ji suprasti kaip savaime aisku dalyka, atsiranda ant galvos ir speja tik kojytem mojuoti, ir tada jau jiems atsipeiketi reikalingas botagas - kaip salto duso profilaktika. ir po to vel valdai juos svelnumu smile.gif

na vadinasi ne visi jaučiai tokie - o pažįstu jų ne vieną ir ne du, ir teko/tenka gyvent kartu.
botagas neišsprendžia problemų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 12:26)
taip, as tokia: issakiau - ir finito, nei prie tos temos noriu grizti, nei jo paklydimus prisiminti, bet man svarbu issakyti, kad manyje nesikauptu, nes tikrai nematau reikalo glostyti ji, kai jis akivaizdziai kokia nesamone padaro, be to jis ir pats prisipazista, kad tikrai nesamone padare. 
o del horoskopo: man jautis vienintelis zenklas, kurio horoskopas bevebik visu 100% atitinka, ir apskritai jauciai man vienintelis zenklas, kai vyrai toookie panasus (turejau garbes su 2 bendrauti ir entgi vienu metu, tai buvo jausmas, kad su vienu bendrauju, toks tas panasumas mastyme, poelgiuose buvo)

Mes visi iš tos pačio bandos esame. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir dar pastebejimas: kuo ilgiau bendrauju su jauciu, tuo daugiau pati is jo mokinuosi svelnumo ir vidines ramybes, ko man, zuvytei, daznai anksciau trukdavo, bunant su kitais zenklais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(errachka @ 2012 07 18, 12:31)

botagas neišsprendžia problemų schmoll.gif

neissprendzia tikrai ir apsimestinis svelnumas arba problemos nutylejimas ir vaizdavimas, kad viskas gerai ir jos nera.
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 18, 12:33)
Mes visi iš tos pačio bandos esame. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikrai taip mirksiukas.gif ramus, tvirtai stovintys ant zemes is isores, ir tokie svelnus ir jautrus viduje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 12:39)

tikrai taip mirksiukas.gif ramus, tvirtai stovintys ant zemes is isores, ir tokie svelnus ir jautrus viduje wub.gif

Nu va matote. biggrin.gif Tik nereikia patingėti ir nuvesti mumis kur žolytė sultingesnė (čia aš kalbu apie Jūsų ganyklas biggrin.gif, tada mūsų svetimos ganyklos nebetraukia mirksiukas.gif ) ) ir mes būsime labai dėkingi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 18, 12:51)
Nu va matote. biggrin.gif  Tik nereikia patingėti ir nuvesti mumis kur žolytė sultingesnė (čia aš kalbu apie Jūsų ganyklas biggrin.gif, tada mūsų svetimos ganyklos nebetraukia mirksiukas.gif ) ) ir mes būsime labai dėkingi. biggrin.gif

puikus ir labai teisingas patarimas vacation4.gif
ir dar jauciui gyvybiskai svarbu jaustis vieninteliu, paranoiskai net minties neprileidzia ir jauciasi labai nelaimingas viduje, kad JO moteris gali simpatizuoti (neduok D dar kazkas daugiau) kitam vyrui. labai prisirysa ir kai isimyli - tai visu 100%. bet tiek prisirysimas, tiek isimylejimas - vyksta palaipsniui, niekur neskubant ir vis stebint situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 13:11)
puikus ir labai teisingas patarimas vacation4.gif
ir dar jauciui gyvybiskai svarbu jaustis vieninteliu, paranoiskai net minties neprileidzia ir jauciasi labai nelaimingas viduje, kad JO moteris gali simpatizuoti (neduok D dar kazkas daugiau) kitam vyrui. labai prisirysa ir kai isimyli - tai visu 100%.  bet tiek prisirysimas, tiek isimylejimas - vyksta palaipsniui, niekur neskubant ir vis stebint situacija smile.gif

O tai kur Jūs matėte du jaučius vienoje ganykloje ramiai besiganančius??? blink.gif blink.gif Šalia savosios ganyklos nė minties neturėkite prisileisti jokio kito "gyvio", nes pralauš ganyklos tvoras, išdraskys tvartą, liks tik griuvėsiai ir pabėgs. O kas tada Jūsų vežimą paskui trauks??? tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti