Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(Female @ 2012 08 14, 09:32)

saltas dusas. neblogai, neblogai. bet matyt to ir reikejo, kad atsipeikeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 14, 11:46)
saltas dusas. neblogai, neblogai. bet matyt to ir reikejo, kad atsipeikeciau biggrin.gif

Mano nuomone, normaliu atveju tikrai neturetu buti taip, kaip tu cia rasai. Mesk ta lachudra per borta biggrin.gif negaisk savo laiko ir jegu ten kur nera perspektyvos friends.gif per telika neseniai girdejau vienos zinomos psichologes interviu, kuriame sake, kad jei pora puse metu pykosi tai maza tikimybe kad ateity bus geriau (t.y. nesipyks), taigi ar tau to reikia ir ateity ka dabar turi? unsure.gif
Atsakyti
Nieko doro iš tų jaučių. Gal periodas toks, bet stabilumu (kaip čia visi eskalavo tą dorybę) net nekvepia. Kaip neščia moteris-šneka vieną daro kitą. Ai net nėra ką čia daugiau kalbėti.
Marakesh keista, kad vyrams atrodo jog moterys turi jų daug. Jie nelabai supranta, kad ir vieno galvos skausmo per akis.
Papildyta:
QUOTE(Female @ 2012 08 14, 12:26)
<...>neseniai girdejau vienos zinomos psichologes interviu, kuriame sake, kad jei pora puse metu pykosi tai maza tikimybe kad ateity bus geriau (t.y. nesipyks), taigi ar tau to reikia ir ateity ka dabar turi?  unsure.gif

yra teisybės tikrai. iš savos patirties pastebėjau, kad jei kelis mėnesius pykstiesi, tai kuo tolyn tuo blogyn viskas tik eina. Būna prašviesėjimų, bet jie vis trumpėja, retėja, o paskui.....paskui ate.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 08 14, 11:32)

straipsnis tai va thumbup.gif thumbup.gif man to irgi reikėjo, ačiū Tau didelis
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 08 14, 10:26)
Mesk ta lachudra per borta  biggrin.gif 

metu jau N-aji karta doh.gif vel atsiranda pats bash.gif ir kas svarbiausia, kad nuosirdziai irodineja, kokia as jam svarbi ir vienintele rolleyes.gif
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 14, 12:15)
*šneka vieną daro kitą.
**Marakesh keista, kad vyrams atrodo jog moterys turi jų daug. Jie nelabai supranta, kad ir vieno galvos skausmo per akis.

* drinks_cheers.gif o ka masto isvis bijau pagalvoti rolleyes.gif
** kol nera rimtu santykiu, tai ju gali buti ir ne 1, bet kai jau rimtai pradedi, tai jau tikrai, kad ir vieno per akis, ypac tokios "dovaneles" su charakteriu kaip jautis rolleyes.gif
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 14, 12:45)
straipsnis tai va thumbup.gif  thumbup.gif man to irgi reikėjo, ačiū Tau didelis

praspyrei savo jauti?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 14, 17:33)
<...>
praspyrei savo jauti?

tą p***duką? lotuliukas.gif
pas mus open relationship. tai nėra ką praspyrinėti, ir taip viskas šakėm ant vandens rašyta. šiaip jis užknisa juodai tiesą sakant. viskas buvo super pačioje pradžioje, kol buvo susitarimas, jokių seilių, ryte atsisveikini ir gyveni sau ramiai, barankų nesuki. Bet va matyt jam to maža pasidarė, pradėjo į draugus trintis. aš kaip elementari žuvis, lėtos reakcijos, kažkaip laiku neapsižiūrėjau, kaip jis jau man visai čia nebesuprasi kas ir yra. iš boy- toy evoliucionavo į boy-toy-friend doh.gif kas toliau? baisu. o dar toks nepasakyčiau, kad superinis variantas. dar kas baisiausia, kad pati save pagaunu, kad jau man ima rūpėti kur tas zaraza valkiojasi, su kuo, kodėl, už ką ir tt. kaip nekenčiu tokių nesamonių kad jas kur. kaip pikta šiandien ant savęs net verkti noriu. nenoriu vėl įsičiūrinti į kokį mulkį. nebenoriu daugiau.... verysad.gif negi dabar celibatintis kelis metus kol sutiksiu jau TĄ? kas čia per gyvenimas toks būtų? verysad.gif
aaa vaaaa ką dar pastebėjau, kai paskaičiau Marakesh postą, kad pats atsiranda kai pylypukas iš kanapių. Ar čia ženklo bruožas ar ne, bet užknisantis tai ne tas žodis. Taip tai karalius b**e, niekas jam nerūpi, kol nepamato, kad tau jis tuo labiau dzin. Va tada prasideda povo poravimosi šokis. Tada vėl jam dzin, nes jau atrodo, kad tu čia saugioj vietoj apspangusi nuo jo vyriškų apžavų, kol neišsipaipalioji jisai sau gyvena savo gyvenimą. Vos tik pamato, kad vėl imi apie jo didingo asmens egzistavimą pamiršti, vėl susiima ir taip be galo be krašto. Kaip užknisa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 14 rugpjūčio 2012 - 16:35
Sahrazad, nu toc v toc aprasei mano raguotaji doh.gif tik spejau isitaisyti, per netyciuka, toki gerbeja, kuris ir kelione siulo pas save, ir apvaziuoti jo visa sali, ir jau trip plana sudare, kaip pylypukas kur buves, kur enbuves islindo doh.gif vel apsuko man galva, pagalvojau, naciort ta kita, jeigu realiai noriu buti su raguotuoju ir vel man wacko.gif o siandien dar padare tai, ko prasiau nedaryti, pakeliau del to suma, t.y. pasakiau, kad dingtu is mano FB draugu, tai savimeile pagloste tai, kad pasisiule viska pakoreguoti ir matesi, kad sutry..vo del to, kad vos jo nepasiunciau. bet kas is to? jeigu viskas iki sekancio akrto? kazkokie razdolbajai man tie jauciai, nors pagal ideja tai as turiu buti priplaukusi zuvyte, o jis solidus ir rimtas jautis rolleyes.gif
Atsakyti
tai taip ir bus iki sekančio karto, nes žmonės nesikeičia 4u.gif
arba tinka toks koks yra arba netinka. tas tampymasis tai tik savų nervų ir sveikatos sąskaita.. unsure.gif vat teip..
Atsakyti
neberk druskos ant zaidos unsure.gif nzn, ku daryt. ir noriu jo, ir nenoriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 14, 19:16)
tai taip ir bus iki sekančio karto, nes žmonės nesikeičia 4u.gif
arba tinka toks koks yra arba netinka. tas tampymasis tai tik savų nervų ir sveikatos sąskaita.. unsure.gif vat teip..

va cia auksiniai zodziai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 14, 19:21)
neberk druskos ant zaidos  unsure.gif nzn, ku daryt. ir noriu jo, ir nenoriu rolleyes.gif

negi taip lygiai kaip ant svarstykliu ir nori ir nenori?
Atsakyti
Jau negaliu nepakomenuot, nes paskutinių postų lapas točnai tinka jaučiui, kurį ir aš pažįstu (ir visa tema tinka). Tikrai, kad galvoja viena, kalba antra, o daro trečia. doh.gif Ir tie dingimai, atsiradimai po mėnesio, po dviejų.. Tipo labas, galvojau apie tave. doh.gif Tampymosi per akis. Vieną kartą jis nori jos amžinai savo gyvenime, kitą jau negali jai parašyti, nes nepajėgia prisiversti. Tai ko save apgaudinėt ir dar kitą? Turbūt vėjo kryptis Lietuvoj stabilesnė nei jaučiai. Bailiai, bijo pasakyti tiesą į akis, bijo pasakyti, kad nebenori bendravimo, nori laikyti kaip komandą, kad reikalui atiradus galėtų pasirinkt iš atsarginių. Ir tas nuolatinis verkšlenimas koks jis nuskriaustas, kaip jam sunku gyvenime. O imtis veiksmų, kad kažką pakeist ir nesiima. Nuoskaudas laiko šimtą milijonų metų. Visur pesimizmas,jau aš bambeklė ir pesimistė, bet čia tai viršūnė. Kažką ne taip atrestauravo, ne tokį šaligatvį padarė, krepšinio bloga komanda, nieko nesužais.. žodžiu kam gyvent, vistiek numirsim. Čia iš blogos pusės prirašiau, be,t žinoma, yra ir ką gero pasakyt.
Tad labai suprantu čia panašiai pasisakiusias.
Papildyta:
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 14, 18:21)
neberk druskos ant zaidos  unsure.gif nzn, ku daryt. ir noriu jo, ir nenoriu rolleyes.gif

pasirašau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 08 14, 19:31)

negi taip lygiai kaip ant svarstykliu ir nori ir nenori?

cia is tos operos, kai viena diena myli, kita - nekenti smile.gif o siaip - labiau noriu, negu nenoriu.
Atsakyti