QUOTE(Marakesh @ 2012 08 14, 17:33)
<...>
praspyrei savo jauti?
tą p***duką?
pas mus open relationship. tai nėra ką praspyrinėti, ir taip viskas šakėm ant vandens rašyta. šiaip jis užknisa juodai tiesą sakant. viskas buvo super pačioje pradžioje, kol buvo susitarimas, jokių seilių, ryte atsisveikini ir gyveni sau ramiai, barankų nesuki. Bet va matyt jam to maža pasidarė, pradėjo į draugus trintis. aš kaip elementari žuvis, lėtos reakcijos, kažkaip laiku neapsižiūrėjau, kaip jis jau man visai čia nebesuprasi kas ir yra. iš boy- toy evoliucionavo į boy-toy-friend

kas toliau? baisu. o dar toks nepasakyčiau, kad superinis variantas. dar kas baisiausia, kad pati save pagaunu, kad jau man ima rūpėti kur tas zaraza valkiojasi, su kuo, kodėl, už ką ir tt. kaip nekenčiu tokių nesamonių kad jas kur. kaip pikta šiandien ant savęs net verkti noriu. nenoriu vėl įsičiūrinti į kokį mulkį. nebenoriu daugiau....

negi dabar celibatintis kelis metus kol sutiksiu jau TĄ? kas čia per gyvenimas toks būtų?

aaa vaaaa ką dar pastebėjau, kai paskaičiau
Marakesh postą, kad pats atsiranda kai pylypukas iš kanapių. Ar čia ženklo bruožas ar ne, bet užknisantis tai ne tas žodis. Taip tai karalius b**e, niekas jam nerūpi, kol nepamato, kad tau jis tuo labiau dzin. Va tada prasideda povo poravimosi šokis. Tada vėl jam dzin, nes jau atrodo, kad tu čia saugioj vietoj apspangusi nuo jo vyriškų apžavų, kol neišsipaipalioji jisai sau gyvena savo gyvenimą. Vos tik pamato, kad vėl imi apie jo didingo asmens egzistavimą pamiršti, vėl susiima ir taip be galo be krašto. Kaip užknisa.
"I don't care what you think about me. I don't think about you at all." -Coco Chanel