Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

jus Publicum, kaip mano tevas jautis. snioksdavo net kai pamote pasidazius ir pasikvepinus iseidavo i parduotuve. nes nu vyrai kiti tai atsisuka, cia faktas. labai dviprasmiska sakyciau. bet kai jin is parduotuves grobi parnesus apdorodavo, ties pietu stalu sniokstimas pamazele rimdavo ir spjaudymasi zaibais bei ugnimi keisdavo kvaili juokeliai, kaip geros nuotaikos pozymis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 19, 11:21)
Įnešiu aiškumo  biggrin.gif  - mes mėgstam ne prabangą kaipo tokią, o komfortą. O komfortą dažniausiai suteikia brangūs dalykai, todėl atrodo kad tai prabanga. tongue.gif  Niekada į galvą nešautų pirkti daikto vien todėl kad jis prabangus. blink.gif  Bet jei man kažkokio daikto reikia - tai geriau brangus, bet geras, o jei dabar negaliu sau jo leisti - tai geriau jokio nei bet koks. Jeigu noriu TV tai pirksiu brangų ir gerą, nei bet kokį. Bet nemokėsiu pačios didžiausios kainos už TV, kai skirtumas tarp paties brangiausio ir mažiau brangaus - yra tik skirtumas kainoje, o ne funkcijose. biggrin.gif O žmonės mėgstantys prabangą - pirks, nes jiems ne lygis pirkti daiktą, kuris nėra pats brangiausias. Todėl jaučiai mėgsta ne prabangą, o komfortą.........kad ir kiek jis kainuotų. tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aciu,kad pataisei,tikra tiesa mirksiukas.gif
Daznai as su savo jauciu gincijuosiu,ypac rubu klausimu,nes as daznai ieskau kur pigiau,o jis ziuri,kad ilgiau nesiotusi,o uz kokybe aisku reikia ir brangiau moketi smile.gif
Papildyta:
Kai mamule skanius pietus nuo sirdies gamina,tai vyreliui tokia gera nuotaika atsiranda,net juokas ima,kaip mazas vaikas aplink sokineja biggrin.gif
Atsakyti
Tiek moterys ,tiek vyrai JAUCIAI megsta skaniai pavalgyti biggrin.gif
Geriau net nebandyti aiskintis santykiu ,kol JAUTIS alkanas schmoll.gif , uzbadys ir su zemem pakas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 07 21, 15:19)
Tiek moterys ,tiek vyrai JAUCIAI megsta skaniai pavalgyti  biggrin.gif
Geriau net nebandyti aiskintis santykiu ,kol JAUTIS alkanas  schmoll.gif  , uzbadys ir su zemem pakas  biggrin.gif

kazkoks nepaaiskinamas maisto kultas pas jaucius biggrin.gif ir toks jausmas, kad visada alkani biggrin.gif
Atsakyti
Skanus maistas -vienas is gyvenimo didziuju malonumu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 07 22, 00:28)
Skanus maistas -vienas is gyvenimo didziuju malonumu  rolleyes.gif

sakyciau cia visiems zmonems budingas bruozas, tikrai ne tik jauciai megsta skaniai valgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 07 21, 22:28)
Skanus maistas -vienas is gyvenimo didziuju malonumu  rolleyes.gif

Skanus maistas = geras seksas biggrin.gif . Dar nežinau katro, dėl katro atsisakyčiau. g.gif g.gif g.gif O šiaip geriausiai vienas po kito, ir eiliškumas čia nė prie ko. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tiesiog NIRVANA. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 22, 22:04)
Skanus maistas = geras seksas biggrin.gif . Dar nežinau katro, dėl katro atsisakyčiau.  g.gif  g.gif  g.gif  O šiaip geriausiai vienas po kito, ir eiliškumas čia nė prie ko.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tiesiog NIRVANA. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif kaip pirstu i aki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 22, 20:04)
Skanus maistas = geras seksas biggrin.gif . Dar nežinau katro, dėl katro atsisakyčiau.  g.gif  g.gif  g.gif  O šiaip geriausiai vienas po kito, ir eiliškumas čia nė prie ko.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tiesiog NIRVANA. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labiausiai nervina,kai sociai pavalgęs nori gerai pasikratyti schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2012 07 25, 12:41)
Labiausiai nervina,kai sociai pavalgęs nori gerai pasikratyti  schmoll.gif  biggrin.gif

O tai tu pirma jį "pakratyk", o tada tegul jau sočiai pavalgo. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
merginos, as ant kritines ribos su savo jauciu. buvo jis menesiui isvykes, pries pat skrydi apsipykome, jis pasake, kad jis nesijaucia amn vieninteliu ir pan. as viska uzglaisciau, kad taip nera ir pan. visa ta men vienas kitam nuolat rasem, jautesi, kad tikrai pasiilgome vienas kito. jam grizus (grizino istorija irgi paini, nes kazkodel 3 d. perkele skrydi, neva jo taip paprase, na gal...) anyway, jam grizus, pati pirma vakara susipykom, nes jis nusprende is amno sms, kad jo nelaukiau doh.gif blink.gif ir taip jau virs savaites nesimateme, nors vienas kitam rasinejame kasdien. uzvakar nakti rasinejomes, jis raso, akd atvaziuos, po to jau pasirodo jis namie. as pykstu, bet nerodau, ir staiga pats man paraso, kaip jam liudna, kad jis pasiilgo silto, atviro bendravimo su manim blink.gif paryciais priejome isvados, kad issimiegame, susimatome ir pabuname kartu. bet vakar jam pasakiau, kad kai vaziuosi - parasyk, jis man: ok. bet tuom viskas ir pasibaige. esu ziauria draskoma is vidaus. va tau ir jaucio stabilumas. nzn ka daryt ir kaip elgtis.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 14, 11:20)
merginos, as ant kritines ribos su savo jauciu. buvo jis menesiui isvykes, pries pat skrydi apsipykome, jis pasake, kad jis nesijaucia amn vieninteliu ir pan. as viska uzglaisciau, kad taip nera ir pan. visa ta men vienas kitam nuolat rasem, jautesi, kad tikrai pasiilgome vienas kito. jam grizus (grizino istorija irgi paini, nes kazkodel 3 d. perkele skrydi, neva jo taip paprase, na gal...) anyway, jam grizus, pati pirma vakara susipykom, nes jis nusprende is amno sms, kad jo nelaukiau doh.gif  blink.gif  ir taip jau virs savaites nesimateme, nors vienas kitam rasinejame kasdien. uzvakar nakti rasinejomes, jis raso, akd atvaziuos, po to jau pasirodo jis namie. as pykstu, bet nerodau, ir staiga pats man paraso, kaip jam liudna, kad jis pasiilgo silto, atviro bendravimo su manim blink.gif paryciais priejome isvados, kad issimiegame, susimatome ir pabuname kartu. bet vakar jam pasakiau, kad kai vaziuosi - parasyk, jis man: ok. bet tuom viskas ir pasibaige. esu ziauria draskoma is vidaus. va tau ir jaucio stabilumas. nzn ka daryt ir kaip elgtis.

http://taprasme.lt/2...-that-into-you/
Atsakyti