Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 08 20, 12:18)
bet tai cia snekama apie merginimo perioda ? nes nu as tai nesuprantu kaip galima nepatikti savo  vyrui su kuriuo gyvenate ir esate susituoke  biggrin.gif  ta prasme pasitaiko visko gyvenime, bet skamba lekstokai kazkaip....as nebepatinku savo vyrui  g.gif  tai i save deretu gal tuomet atsigresti kazkaip g.gif

tai kad ne apie vedybinius santykius kalbama o apie "draugavimo" perioda. jus savo vyrui patinkate, na bent jau patikote, kad jis jus vede biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 20, 12:25)
Sahrazad matau kovingai nusiteikusi  biggrin.gif  kaip tau sekasi? as tai draskausi is vidaus, kasdien jis man raso nors tu ka doh.gif

nekovingai biggrin.gif biggrin.gif beeeet..... kategoriškai tongue.gif rašo ir man tas....kaip čia jį pavadinti- geras pažįstamas manau tiktų smile.gif bet kas iš to. Aš savo sprendimą jau padariau. Pračekina vis kokia čia ta situacija. Atrašo- vadinasi dar galima gyventi biggrin.gif Žinau, kad jam šiuo metu reikia tiesiog užsitikrinti žmogų, su kuriuo galėtų susitikti atsipalaiduoti- parelaksuoti pasak jo- ir TIK tada kai Jam patogu ir norisi. O aš žinau, ką man tas kainuos. Ir nelinkusi tokios kainos mokėti, bus dar dėl ko ir į pagalvę paverkti ir nervų ląsteles paaukoti smile.gif
Marakesh, pirmiausia turi mylėti save nuoširdžiai, o po to jau visus kitus. Pasitaupyk, nesidraskyk, pagalvok, gyvenimas žiauriai trumpas, o Tu jį eikvoji vėjais, o turėtum jaustis laiminga kas dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 20, 13:24)
Ne ,Jautis buvo pirmasis mano vaikinas  smile.gif  . Buves vyras buvo Svarstykles .

Manau cia ne Jauciuose problema ,o zenklu nesuderinamume  4u.gif
Pvz. zuvytes ir jauciai netinka vienas kitam  schmoll.gif

mano nuomone tai teorinis zenklu nesuderinamumas yra pati maziausia problema dvieju zmoniu santykiuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 20, 13:24)
Ne ,Jautis buvo pirmasis mano vaikinas  smile.gif  . Buves vyras buvo Svarstykles .

Manau cia ne Jauciuose problema ,o zenklu nesuderinamume  4u.gif
Pvz. zuvytes ir jauciai netinka vienas kitam  schmoll.gif

Kad kiekvienas žmogus turi labai daug savybių pagal tas žvaigždes, kiek ten teisybės, nežinau, bet kai sudarinėjo horoskopą, tai ten vaje kiek visko. O šiaip tai gali būt, kad į porą netinka, nes ilgainiui susidaro žmonių ženklų visa sistema. Tarkim dvyniai, svarstyklės, mergelės- draugės; jaučiai, vėžiai, ožiaragiai, skorpionai draugai vyrai. O kaip ten su tom porom jau nebežinau, bet geriausia tai su vėžiais matyt man... ax.gif
Atsakyti
Mano jautis, man nutraukus su juo santykius, po pusmecio tylejimo ir nebendravimo apsireiske, kad vis dar myli ir visada mylejo... Kad supranta, jog per mazai del musu padare. Problemos buvo tos pacios, kaip jus dabar diskutuojate...
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 08 20, 12:35)
mano nuomone tai teorinis zenklu nesuderinamumas yra pati maziausia problema dvieju zmoniu santykiuose  biggrin.gif

O kokia yra pati didziausia ,kalbant apie horoskopus smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 20, 13:37)
Kad kiekvienas žmogus turi labai daug savybių pagal tas žvaigždes, kiek ten teisybės, nežinau, bet kai sudarinėjo horoskopą, tai ten vaje kiek visko. O šiaip tai gali būt, kad į porą netinka, nes ilgainiui susidaro žmonių ženklų visa sistema. Tarkim dvyniai, svarstyklės, mergelės- draugės; jaučiai, vėžiai, ožiaragiai, skorpionai draugai vyrai. O kaip ten su tom porom jau nebežinau, bet geriausia tai su vėžiais matyt man... ax.gif

kaip idomiai.. populiariojoje literaturoje apie zodiako zenklus tai lyg raso kad zuvys jauciui visai tinka smile.gif
aij, vienaip ar kitaip, turbut vis tiek lemiama vaidmeni padaro tarpusavio "chemija" ir charakterio bei auklejimo savybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 20, 13:56)
O kokia yra pati didziausia ,kalbant apie horoskopus  smile.gif  ?

pati didžiausia problema kalbant apie horoskopus tai yra ta, kad jie subalamūtina smegenis, kaip ir būrėjos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 20, 13:29)
pati didžiausia problema kalbant apie horoskopus tai yra ta, kad jie subalamūtina smegenis, kaip ir būrėjos biggrin.gif

4u.gif labai teisingas pastebejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 20, 11:31)
Marakesh, pirmiausia turi mylėti save nuoširdžiai, o po to jau visus kitus.

aciu 4u.gif
na ka, vakar susitikome su jauciu, nes per sms pasakiau, kad reikia pasikalbeti ir viskas. tai atleke kaip akis isdeges. reziume: issiskyreme.
QUOTE(lelija_ @ 2012 08 20, 11:46)
Mano jautis, man nutraukus su juo santykius, po pusmecio tylejimo ir nebendravimo apsireiske, kad vis dar myli ir visada mylejo... Kad supranta, jog per mazai del musu padare. Problemos buvo tos pacios, kaip jus dabar diskutuojate...

ir ka tu?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 21, 08:11)
aciu 4u.gif 
na ka, vakar susitikome su jauciu, nes per sms pasakiau, kad reikia pasikalbeti ir viskas. tai atleke kaip akis isdeges. reziume: issiskyreme.

ir ka tu?

kitoj situacijoj reiketu uzjaust, bet jusu atveju - sveikinu, nes tikrai jis buvo niekam tikes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 08 21, 07:53)
kitoj situacijoj reiketu uzjaust, bet jusu atveju - sveikinu, nes tikrai jis buvo niekam tikes  unsure.gif

suprantu. tik kodel taip draskausi ir taip s.... jauciuosi, jeigu tai turejo buti palengvejimas unsure.gif
Atsakyti