Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 21, 08:53)

tai eik Tu su anuo, ir dar su kitu, žodžiu žinai kas labai gerai gydo? Kiti vyrai, vai kaip gerai ten su jais. Kol su visais arbatos ir pietų išvaikščiosi tą nesusipratėlį pamirši..ir dar, draugės draugės draugės, netupėk viena ir nesuskysk, nes išduosi tik save.

maladec esi drinks_cheers.gif matosi, kad zuvyte zuvyte palaiko vacation4.gif
ni, ni, ryt jau suplanuotas sampano vakarelis pas drauge, poryt - pietus/vakariene su tuo vaikinu wub.gif jokiais budais netupesiu namie, ziuredama Bridzitos Dzouns dienorasti ir isikibus i pagalva (nors turbut vienas-kitas vakaras bus ir toks blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lelija_ @ 2012 08 21, 08:55)
neapsisprendes dar ko nori, jei blaskosi, manau, kad jis tiesiog dar iesko...  unsure.gif

butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 21, 08:48)
saunuole esi thumbup.gif
Publicum turi puikia savybe - labai taikliai ir aiskiai moka pasakyti thumbup.gif
aj, sianakt parasiau is to sielvarto vienai simpatijai, jis man rase, bet kadangi buvau nelaisva, tai viskas taip ir nuejo i niekur. o naktis parasau, jis buvo kaip tik prie pc, susirasem, pakviete susimatyti, papietauti, ir ... pasidare zymiai lengviau, tik siryt nuo 6 ryto jau akiu nesumerkiu, nes tas tempimas - maudimas is vidaus....  unsure.gif

Atsiprašau už tiesmukumą, bet NEGERAI. Tu dabar esi labai pažeidžiama (o nevyniojant į vatą - eis kuriam tai laikui iškritusi iš "rinkos"). Dabar tau reikia ne simpatijos, o geros draugės, kuri su tavimi pabūtų, kartu išgertų belekiek vyno, ar netgi tekilos, kartu su tavimi visais negeriausiais žodžiais išvadintų tą tavo jautį, paverktų kartu su tavimi, išmiegotumėt kartu......................... Bet ne simpatija vyras, kaip sakiau dabar tu esi iškritusi iš "rinkos".
Atsakyti
kokie JUS VISI saunuoliai!!! aciu jums uz palaikyma 4u.gif atejau su tokia sus... nuotaika, o sedziu dabar issisiepus, dar ne karta skaitysiu jusu postus, silpnumo akimirkai pagautai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 21, 08:58)
Atsiprašau už tiesmukumą, bet NEGERAI.

viskas gerai, Publicum mirksiukas.gif kaip tik noriu su juo susimatyti smile.gif o tas nuostabus vakaras su drauge - rytoj vacation4.gif kaip tik noriu su juo susitikti, nes nakti man pasidare zymiai lengviau, kai su juo susirasiau, man tiesiog to dabar reikia - jauciu tai. aciu, Publicum, uz rupesti, bet siakrt - as uz terapija simpatija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 21 rugpjūčio 2012 - 09:09
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 21, 10:53)
<...>
kaip amno kosmetologe siandien pasake: laikas parodys, ar buvo lemta. viskas jau parasyta likimu knygoje smile.gif

na...jei tenkino tokie santykiai tai ką aš galiu pasakyt... rolleyes.gif
o šiaip tai Tavo kosmetologė teisi, jei lemta būt jum kartu, ir po 10 metų susieisit, jei ne, tai ne. Ir neverta draskytis. Laikas viską parodys. O dabar naudokis proga su kitais pasitaškyti, nes kai bus vyras nebegalėsi taip daryt tongue.gif
..nušnekėjau kaip kokia sena paleistuvė.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 21, 09:22)
..nušnekėjau kaip kokia sena paleistuvė.... lotuliukas.gif

netenkino tie santykiai, bet nuolat maniau, kad viska galima sutvarkyti ir pakoreguoti, jeigu du zmones suseda ir issikalba, iesko kompromisu.
cha cha lotuliukas.gif thumbup.gif tik jau "pasitaskiau" i valias, noriu sveiku santykiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 21 rugpjūčio 2012 - 09:26
QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 21, 10:58)
Atsiprašau už tiesmukumą, bet NEGERAI. Tu dabar esi labai pažeidžiama (o nevyniojant į vatą - eis kuriam tai laikui iškritusi iš "rinkos"). Dabar tau reikia ne simpatijos, o geros draugės, kuri su tavimi pabūtų, kartu išgertų belekiek vyno, ar netgi tekilos, kartu su tavimi visais negeriausiais žodžiais išvadintų tą tavo jautį, paverktų kartu su tavimi, išmiegotumėt kartu.........................  Bet ne simpatija vyras, kaip sakiau dabar tu esi iškritusi iš "rinkos".

ne ne viskas čia okei, reikia kitų vyrų rimtai, žiauriai gerai gydo, išbandyta- veikia thumbup.gif ir jokia ji ne iškritus iš rinkos, na nebent emocine prasme, bet tai praeinantis dalykas. Nes na ką susitiks su drauge, pasigers ir šniurpščios, kad va koks gaidys (atsiprašau) metė mane...vai vai vai, o paskui prieš įeinant į komos būseną dar jam sms'ą parašys, ne ne ne no way!!! reikia su vaikinais, nes kai esi su kitais vyrais, tai apie tą vieną negalvoji bent jau tuo metu.
Ir išviso, Marakesh, trink visus kontaktus, save apsaugosi. Pats pasakė ate, jei norės pats ir parašys.
Papildyta:
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 21, 11:25)
netenkino tie santykiai, bet nuolat maniau, kad viska galima sutvarkyti ir pakoreguoti, jeigu du zmones suseda ir issikalba, iesko kompromisu.
cha cha lotuliukas.gif  thumbup.gif tik jau "pasitaskiau" i valias, noriu sveiku santykiu bigsmile.gif

santykius kuria ABU žmonės. ABU turi šnekėtis ir ieškoti kompromisų. Jei norėjai normalių sveikų santykių, reiškia ieškojai jų ne ten. Turėsi gerą progą pasitaisyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 21, 09:31)
*reikia su vaikinais, nes kai esi su kitais vyrais, tai apie tą vieną negalvoji bent jau tuo metu.
**Ir išviso, Marakesh, trink visus kontaktus, save apsaugosi. Pats pasakė ate, jei norės pats ir parašys.
*** Turėsi gerą progą pasitaisyti smile.gif

*labai, labai pritariu, kai tik proto uzteko parasyti tam kitam, ir jis iskart atrase, + tas kvietimas pietu, nu gi gyvenimas prasviesejo ir kitom spalvom nusvito thumbup.gif
** jauciu taip ir reikes daryti
*** gavau gera pamoka, kaip turi ir neturi buti ir ko daugiau NEBENORIU santykiuose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 21, 11:40)
<...>
*** gavau gera pamoka, kaip turi ir neturi buti ir ko daugiau NEBENORIU santykiuose bigsmile.gif

šaunuolė thumbup.gif tik patarimas, geriau galvok KO iš tikrųjų NORI, tada tą ir gausi, nes jei galvosi tik ko nenori, prisitrauksi tai. O pamokos yra gerai- kas neužmuša, tas sustiprina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 21, 09:45)
šaunuolė thumbup.gif tik patarimas, geriau galvok KO iš tikrųjų NORI, tada tą ir gausi, nes jei galvosi tik ko nenori, prisitrauksi tai. O pamokos yra gerai- kas neužmuša, tas sustiprina mirksiukas.gif

aciu uz patikslinima, super praskaidrinote man diena patarimais 4u.gif aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 21, 09:31)
ne ne viskas čia okei, reikia kitų vyrų rimtai, žiauriai gerai gydo, išbandyta- veikia thumbup.gif ir jokia ji ne iškritus iš rinkos,* na nebent emocine prasme, bet tai praeinantis dalykas. Nes na ką susitiks su drauge, pasigers ir šniurpščios, kad va koks gaidys (atsiprašau) metė mane...vai vai vai, o paskui prieš įeinant į komos būseną dar jam sms'ą parašys, ne ne ne no way!!! reikia su vaikinais, nes kai esi su kitais vyrais, tai apie tą vieną negalvoji bent jau tuo metu.
Ir išviso, Marakesh, trink visus kontaktus, save apsaugosi. Pats pasakė ate, jei **norės pats ir parašys.
Papildyta:

santykius kuria ABU žmonės.*** ABU turi šnekėtis ir ieškoti kompromisų. Jei norėjai normalių sveikų santykių, reiškia ieškojai jų ne ten. Turėsi gerą progą pasitaisyti smile.gif

* Tai aš apie tai ir kalbu. biggrin.gif Dabar jinai pats lengviausias "grobis", sakau iš patirties. Ir tas emocinis nestabilumas yra būtent ta terpė, kurioje galima padaryti labai dideles klaidas. Todėl ir sakau simpatijoms laikas po 2-3 savaičių (kai mintys susiguli), o ne dabar, kai "žaizda" dar kraujuoja, nes ko tada ieškome??? Simpatijų, ar sanitarų, kad "žaizdas" perrištų???

** Ir nereiks ilgai laukti - tikrai parašys, nes jau dabar jis jaučiasi negerai, bet.........savo kaltės nepripažins, nes ras šimtus argumentų, kodėl. Savo kaltės dalį jis pripažintų nebent tuo atveju, jei savąsias klaidas pripažintų ir Marakesh.

*** Negaliu nesutikti, bet................ar jūs Brangiosios žinote kaip reikia kalbėtis su jaučiais??? Juk kai nuvažiuoji į kitą šalį ir bandai pasikalbėti, kalbi tos šalies kalba, arba bent jau neutralia kalba - tikrai ne savąja. Jūs daug skaitot ir domitės jaučiais, bet ar tikrai suprantat ką skaitot. Niekada "nešovė" į galvą, kodėl tokio tipo žmonės priskiriami tokiam gyvūnui kaip jaučiai. biggrin.gif Čia jau skambėjo sąvoka "tyla" ir kodėl jaučiams reikia tos tylos. Atsakau: jaučiai atrajojantys gyvūnai - t.y prisivalgo žolės, o paskui guli atrajoja ir virškina, va ta jūsų įvardinta tyla ir yra "virškinimas" (minčių, problemų....). Jei jaučiams kaukolėje būtų implantuotas "iliuminatoriu", jūs galėtumėte stebėti, kaip "verda" smegenys, kai tuo tarpu jis atrodo abejingu ir apatišku. Spaudimu iš jaučio neišpešite JO SPRENDIMO, tai tebus išorinės aplinkos spaudimo padariniai (kuo jaučiai būna labai nepatenkinti), JO SPRENDIMAI gimsta analizėje ir apmąstymuose (kaip minimum 3 dienos biggrin.gif ), todėl neišeis su jaučiu problemas spręsti čia ir dabar. Suformuluokite problemą, išsakykite savo poziciją ir.............duokite nustatytą (nes kitaip tai gali tęstis amžinai biggrin.gif ) laiko terminą tą problemą "suvirškinti" (nedarant spaudimo iš išorės), va tada gims vidinis JO sprendimas ir galima bus KALBĖTIS.

Pasiremsiu Marakesh paskutinio susitikimo ir to susitikimo rezultatų "apžvalga" (nu čia tik man taip atrodo, gali būti ir visai kitaip biggrin.gif ) Jos jautis jau kurį laiką reiškė nepasitenkinimą dėl to kad nesijaučia tuo vieninteliu žmogumi jos gyvenime (ir ar labai jau neteisus jis buvo g.gif , dar nespėjo jos jaučio "kunas" atšalti, o dar tą patį vakarą surastas simpatija papietavimui biggrin.gif jaučiui tai laaaaabaaaaiiiiii didelė diskomforto zona verysad.gif verysad.gif ), atvažiavo pasikalbėti (tikriausiai turėdamas savo "apvirškintą" situacijos variantą) o bet tačiau........gėlės g.gif , jo nuomone neaiškus skambutis g.gif ...... blink.gif blink.gif ........va ta išorinė aplinka ir suformulavo staigų jo sprendimą nutraukti santykius. Tai ne jo sprendimas, tai sprendimas įtakotas, jo diskomforto fone, aplinkos veiksnių. O dabar tas jautis sėdi, "atrajoja" visą situaciją, dėlioja visus įmanomus variantus ir jis dar apsireikš, gal po savaitės, gal po mėnesio.....kuo vėliau apsireikš, tuo neutralesnis tas jo apsireiškimas bus: iš serijos kaip sekasi?? biggrin.gif Jei Marakesh tikrai apsisprendė nutraukti santykius (kuo aš vis dar abejoju biggrin.gif biggrin.gif ) tai geriausias variantas būtų pasakyti, kad jos gyvenime yra kitas simpatija, tada yra laaabai didelė tikimybė kad "atšoks" su lyg diena, bet.............jei tik pajaus bent menkiausią jos prieraišumą............TRUKT UŽ VADŽIŲ VĖL IŠ PRADŽIŲ. lotuliukas.gif

Tai tiek pastebėjimų. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 21, 10:34)
* kai "žaizda" dar kraujuoja, nes ko tada ieškome??? Simpatijų, ar sanitarų, kad "žaizdas" perrištų??? 

** Ir nereiks ilgai laukti - tikrai parašys
*** nespėjo jos jaučio "kunas" atšalti, o dar tą patį vakarą surastas simpatija papietavimui  biggrin.gif jaučiui tai laaaaabaaaaiiiiii didelė diskomforto zona  verysad.gif  verysad.gif )
**** jis dar apsireikš, gal po savaitės, gal po mėnesio.....kuo vėliau apsireikš, tuo neutralesnis tas jo apsireiškimas bus: iš serijos kaip sekasi?? biggrin.gif 

Publicum, tobulai moki paaiskinti situacija, aciu tau 4u.gif manau, kad labai esi teisus, nes kai jis izenge, ir pradejo kazka sakyti, tai aiskiai maciau is kalbos, kad ne skirtis atvaziavo.
* taip, simpatiju reikia kaip sanitaro, mano ego reabilitacijai smile.gif
** o kam? koks tikslas to rasinejimo?
*** taigi nezino jis nieko apie ta simpatija biggrin.gif kaip tai jam gali sukelti diskonforto zona, jeigu jis nezino apie jo egzistavima ir tuo labiau apie sutartus pietus mirksiukas.gif
**** ka tik apsireiske. nereikejo ir savaites laukti. tiesa, apsireiske su komentaru i mano vakaryksti sms - atsakyma jam, bet...
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 21, 11:25)
* taip, simpatiju reikia kaip sanitaro, mano ego reabilitacijai smile.gif

*** taigi nezino jis nieko apie ta simpatija biggrin.gif  kaip tai jam gali sukelti diskonforto zona, jeigu jis nezino apie jo egzistavima ir tuo labiau apie sutartus pietus mirksiukas.gif

* Aš ne prieš tongue.gif biggrin.gif Tik įspėju, kad į "kraujuojančią žaizdą" labai lengva įnešti "infekciją", kuri vadinasi "nuo vilko bėgau, ant meškos "užsiroviau"". biggrin.gif Va apie ką aš, tai psichologinio straipsnio ištrauka:

Kai moteris nepasiruošusi naujiems santykiams

Kaip atsitinka? Išgyvenusioms išsiskyrimo stresą, tampa sunku ir liūdna. Sieloje – vien šaltis ir tuštuma, o akyse – ilgesys. Tačiau, jei tuo metu horizonte pasirodys kilnus gelbėtojas, jūsų laukia neilgi, nors ir ryškūs santykiai. Jis vaišins karšta kava ir mėgins įkvėpti romantiškumo dvasios, o paskui... paliks. Bet ne dėl to, kad jis būtų egoistiškas ir nesuprastų moterų. Tiesiog mažai vyrų pasiruošusių palaikyti santykius su moterimi, kuri ne geriausios formos: nuolat įsitempusi, susinervinusi, nepatenkinta. Be to, jei žmogus ne auka pagal savo natūrą, jį pradeda varginti toks vaidmuo, todėl moters norą paverkti ant jo peties supranta tik kaip abejingumą jam.

Ką daryti?

Jei tokioje situacijoje jums svarbiausias savo reikšmingumo pojūtis, reikėtų padirbėti su savo saviverte. Būtent žema savivertė neretai ir priveda prie santykių žlugimo. O jei partneris užgavo, įžeidė reikėtų pamėginti keisti santykius, viską pradėti iš pradžių, ir kitaip elgtis su juo.

** Jam nebūtina žinoti jis jaučia ir aš čia ne apie dabartinius pietus su tavo simpatija, o apie visą periodą, kai tu reikalaudama ir keldama sąlygas, žaidi (mano jaučio akimis) dvigubo standarto žaidimą. mirksiukas.gif Norint kad kažkas tau atsiduotų 100 proc. reikia pačiai atsiduoti 100 proc. Apie tai jis ir kalbėjo (tik kitaip, kitais žodžiais, arba reiškiamu nepasitenkinimu). Nei aš smerkiu, nei moralizuoju, bet aš tavo jautį puikiai suprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 21 rugpjūčio 2012 - 12:16